Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ligde ilk Şampiyonluk kupası hangi şehre gider?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursa

2 8.33%
  • Trabzon

7 29.17%
  • İstanbul'dan dışarı çıkmaz

8 33.33%
  • Yıldırım Demirören Yeeteerrr

7 29.17%
Sayfa 3 / 14 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 413 sonuç

Konu: İstanbul Hegemonya'sı sona eriyor / TS & BURSA / 3.Sezon

Nesil
    2012

Hiç unmadığımız bir şekilde genç Xavi'miz Romero ile 2-0 öne geçtik , 2. yarı oyuna dahil olan Valencia bizim sol bekin içinden dışından geçince maçı 2-2 zor bitirdik

Tottenham maçı süper olmuş. Yalnız tam bir küçük-büyük takım maçı olmuş son dakikalara doğru eşitlemişler durumu çok sinir oluyorum ben de bu duruma Evinde turu geçersin bence. Bursa da ligde iyi gidiyo yalnız.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Tottenham maçı süper olmuş. Yalnız tam bir küçük-büyük takım maçı olmuş son dakikalara doğru eşitlemişler durumu çok sinir oluyorum ben de bu duruma Evinde turu geçersin bence. Bursa da ligde iyi gidiyo yalnız.

Tarih yazdık detayları atıyorum şimdi

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ts avrupada iyi gidiyo yalnız şampiyonlar ligi yalan olmuş iki takım içinde yine avrupa liginde oynıyacaklar gibi seneye

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ts avrupada iyi gidiyo yalnız şampiyonlar ligi yalan olmuş iki takım içinde yine avrupa liginde oynıyacaklar gibi seneye
    Avrupa'da inanılmaz süprriz yaptık Çeyrek Final içinde çok ballı bi kura çektik her zaman ki gibi bu kez City'i çektik

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Kariyer çok iyi ve hızlı gidiyor. Umarım uzun sezonlar sürer

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Valla trabzon sezon başından beri eksikliklerini yavaşça kapatıyor ve iyi gidiyor Bursaspor ise ana kadroyu bozmadan ve çekirdek yapıyı değiştirmeden kendi çizgisinin biraz da üstünde gidiyor ama önemli olan başlıktaki gibi istanbul hegomanyasini bitirmek

City çok kötü olmuş be. Tottenham'dan pek umudum yoktu ama geçmesini bildik City çok ama çok zorlu geçecek yine de geçme ihtimalin var top yuvarlak Ama Trabzonspor için ilk sezon bile çeyrek final büyük başarı tebrikler şimdiden

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

severek takip ediyorum.hızlı gitmeniz çok hoş umarım hızınız düşmez

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Kariyer çok iyi ve hızlı gidiyor. Umarım uzun sezonlar sürer
    İnşallah bizde uzun sezonlar oynamak istiyoruz.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    İlk 2 koptu artık avrupa ligi için mücadele edicez yine sivasda zorluyo baya

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Valla trabzon sezon başından beri eksikliklerini yavaşça kapatıyor ve iyi gidiyor Bursaspor ise ana kadroyu bozmadan ve çekirdek yapıyı değiştirmeden kendi çizgisinin biraz da üstünde gidiyor ama önemli olan başlıktaki gibi istanbul hegomanyasini bitirmek
    Bu sezonluk olmadı ama seneye iki takımda çok daha iyi olacaktır

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    severek takip ediyorum.hızlı gitmeniz çok hoş umarım hızınız düşmez
    İnşallah düşmiycek şimdilik hızlıyız

27 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

İstatistikler

Özellikler Erman Kılıç çok dikkat çekiyor

Last edited by dexlampers : 16.Mayıs.2013 at 22:40

Nesil
    2012

City 7 bitirdi

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

City sınırları aşmış gibi.Seneye daha güçlü bir kadro kurarak ikinizde Avrupa'da iyi gidersiniz inşallah.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

yapma kanka ya neyse sen ligte ilk 3 te olda yeter .

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    City sınırları aşmış gibi.Seneye daha güçlü bir kadro kurarak ikinizde Avrupa'da iyi gidersiniz inşallah.
    Fena hezimet oldu , çok kritik bir zamanda oldu bu heimet ligide etkiledi

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    yapma kanka ya neyse sen ligte ilk 3 te olda yeter .
    ne ilk 3'ü 4. olabilrsem harika olur

Zorlu maçta galip taraf yine Trabzon oldu.Bu maç 3.lüğü de yakından ilgilendiriyor.

Ve Puan Durumu Çekişme Devam Ediyor

Trabzonspor'un Avrupa Ligi için puan kaybetmemesi gerekiyor aşağıdan Sivasspor ile Beşiktaş geliyor aman dikkat. Bursaspor garantilemiş bence Avrupa Ligi'ni.

Nesil
    2012

Trabzonspor'un Avrupa Ligi için puan kaybetmemesi gerekiyor aşağıdan Sivasspor ile Beşiktaş geliyor aman dikkat. Bursaspor garantilemiş bence Avrupa Ligi'ni.
    Dediğin gibi Bursa çok çok iyi Pinto ile birlikte uçtular , eğer biz 4. olamazsak bütün emekler boşa gider , çok deli para harcadık

30 .Hafta

Çok çok önemli 1 puan aldık

30.Hafta

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hani ben olsam city maçına full yedek çıkardım zaten yenecekler bizi lige kasarim ki ilk 4 bitsin
    Bursa avrupa liginde oynamanın avantajı var dexlampers iyi kullan bunu bir dahaki sezon mac programın daha yoğun tabi 3.bitirirsen

Hocam o kadar para harcadın transfere M. City hezimetinden sonrada moraller bozulmuştur aman gözünü seveyim puan kaybetme seneye Avrupa Ligi'nde görmek istiyorum seni

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Puan kaybetmezsen Avrupa'ya gideriz ama Cityi maçı nolmuş öyle ya defansa filan mı çekildin naptın
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Hani ben olsam city maçına full yedek çıkardım zaten yenecekler bizi lige kasarim ki ilk 4 bitsin
    Bursa avrupa liginde oynamanın avantajı var dexlampers iyi kullan bunu bir dahaki sezon mac programın daha yoğun tabi 3.bitirirsen
    Full yedek çıktım asistana devrettim o maçı 0-0 bitti

Hocam o kadar para harcadın transfere M. City hezimetinden sonrada moraller bozulmuştur aman gözünü seveyim puan kaybetme seneye Avrupa Ligi'nde görmek istiyorum seni
    Hezimet ligin bitimine yakın olması bizi alt üst etti neyseki toparladık avrupa ligine %80 katılıyoruz

Onur 7 yedi hala akıllanmamış

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Puan kaybetmezsen Avrupa'ya gideriz ama Cityi maçı nolmuş öyle ya defansa filan mı çekildin naptın
    City'nin kadroya bi bak hocam Müller , çıkıyor Kaka giriyor , Nasri çıkıyo Tevez giriyor , ilk sezon genç kadroyla oraya kadar gelmekte büyük başarı hatta Tottenham'ı elemek, her ne kadar bu mağlubiyetten sonra bizim Tottenham zaferi biraz gölgelensede bence gayet başarılı bir sezon geçirdik seneye tüm eksikleri belirledim

Nesil
    2012

32 .Hafta

32 .Hafta

Sonunda iki takımda garantiledi

İkiniz de Avrupa Ligi'ne katılmışsınız. Seneye ülke puanı tavan yapacak bence..

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

müthiş kariyer özellikle transfer piyasasındaki rekabetinizi merak ediyorum.

Sayfa 3 / 14 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri