Quote Originally Posted by MakiLee View Post
Trabzonspor'un en büyük eksiğide o zaten ya gelecek sezonlarda bilinçsiz transfer yaparsan mali durum kötüye gidiyor. Bunu ancak ucuza oyuncu bulup iyi bir fiyata satarak düzeltebilirsin.
Aslında bu mali durum beni oyuna daha da çok bağlıyor ciddi bir kriz var ama bu yıl Ligde Şampiyonluk gelirse mali anlamda çok rahatlarız aksi durumda elimizdeki oyuncularıda kaybedeiliriz , en kötü ŞL 'ye gitmek şart

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
Para kazanmak benim işim klübü yakında zenginler listesine sokacam cavcav yanımda halt etmiş

Sen iyi bir politikayla takımı , iyi yerlere getirdin , benim kariyerde Kayserispor resmen bizi soydu , oyuncuyu öneriyorum mesela 0 TL ücretle Kayseri oyuncuya yapışıyor benden oyuncuyu bonservissiz alıyor üstüne bide maaşının belli kısmını bize ödetiyor , burada da Kayseriyi olması gerektiği gibi yapmışlar

Quote Originally Posted by 3842 View Post
İki takım da ligi beklentileri karşılayacak şekilde bitirmiş, transferde iyi hamlelerle 2 takımın da ligde 2.'lik için iyi bir mücadele vereceklerini düşünüyorum

Biz beklentilerin üstüne çıktık , İlk yıl Avrupa Liginde Çeyrek Final oynadık , Bursaspor tek kulvarda Ligi istediği yerde bitirdi , bu yıl ŞL için çekişme büyük olacak ,

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
Başarılar ikinize de,makinadaki problemi çözene kadar sen başkasıyla açmışsın kariyeri Halil Başka zaman inşallah.

Teşekkürler , inş. başka zaman