Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ligde ilk Şampiyonluk kupası hangi şehre gider?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursa

2 8.33%
  • Trabzon

7 29.17%
  • İstanbul'dan dışarı çıkmaz

8 33.33%
  • Yıldırım Demirören Yeeteerrr

7 29.17%
Sayfa 4 / 14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 413 sonuç

Konu: İstanbul Hegemonya'sı sona eriyor / TS & BURSA / 3.Sezon

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    İkiniz de Avrupa Ligi'ne katılmışsınız. Seneye ülke puanı tavan yapacak bence..
    Evet garantiledik artık iyi kadrolar kurup ilerleriz umarım

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    müthiş kariyer özellikle transfer piyasasındaki rekabetinizi merak ediyorum.
    Rekabet mutlaka olacaktır seneye iki takımda iyi transferler yapıcak gibi

Nesil
    2012

Lige Bursaspor'dan Pinto , Batalla , Sivas'dan Erman ki seneye Erman bizde Ts'den ise Alpaslan damga vurdu

City ise ne kadar güçlü olduğunu katıldığı tüm kupaları kazanarak gösterdi yılı 3 kupayla kapattı,

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

akhisarı gekas kurtaramamış bu sefer. let transfer maddness begin

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    akhisarı gekas kurtaramamış bu sefer. let transfer maddness begin

Evet gekas bu kez kurtaramadı ,Vural hoca da kurtamadı , transferlerde şimdi başlıyor hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

İki hocayıda tebrik etmek lazım. Çok iyi sezon geçirmişler. Pinto 2013'te başka bişey ya her sene rahat 20 gol atabiliyor adam
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    İki hocayıda tebrik etmek lazım. Çok iyi sezon geçirmişler. Pinto 2013'te başka bişey ya her sene rahat 20 gol atabiliyor adam
    Teşekkürler ufak bi tiyo seneye Bursaspor ofans anlamında daha da güçlendi , TS borç batağında transfer yapamadık , mevcut kadroyu anca koruya bildik.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sebastian Leto boştadır muhtamelen öneriyorum her 2 takımada artık hangisi bu mesajı önce görürse hazineyi o kapar

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Teşekkürler ufak bi tiyo seneye Bursaspor ofans anlamında daha da güçlendi , TS borç batağında transfer yapamadık , mevcut kadroyu anca koruya bildik.
    Trabzonspor'un en büyük eksiğide o zaten ya gelecek sezonlarda bilinçsiz transfer yaparsan mali durum kötüye gidiyor. Bunu ancak ucuza oyuncu bulup iyi bir fiyata satarak düzeltebilirsin.
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Trabzonspor'un en büyük eksiğide o zaten ya gelecek sezonlarda bilinçsiz transfer yaparsan mali durum kötüye gidiyor. Bunu ancak ucuza oyuncu bulup iyi bir fiyata satarak düzeltebilirsin.
    Para kazanmak benim işim klübü yakında zenginler listesine sokacam cavcav yanımda halt etmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İki takım da ligi beklentileri karşılayacak şekilde bitirmiş, transferde iyi hamlelerle 2 takımın da ligde 2.'lik için iyi bir mücadele vereceklerini düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar ikinize de,makinadaki problemi çözene kadar sen başkasıyla açmışsın kariyeri Halil Başka zaman inşallah.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Para kazanmak benim işim klübü yakında zenginler listesine sokacam cavcav yanımda halt etmiş
    Trabzonspor'u yönetecek adam mali durumu iyi bilmesi lazım ki bu her kariyerde oynayanların dile getirdiği bişey. İlk sezon çok fazla para harcamayacaksın veya aldığın oyuncuları iyi değerler karşısında satarak kendine ek bütçe oluşturacaksın ki bunu ben her oyunda yapıyorum
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Trabzonspor'u yönetecek adam mali durumu iyi bilmesi lazım ki bu her kariyerde oynayanların dile getirdiği bişey. İlk sezon çok fazla para harcamayacaksın veya aldığın oyuncuları iyi değerler karşısında satarak kendine ek bütçe oluşturacaksın ki bunu ben her oyunda yapıyorum
    Ben ilk sezon takımı yeniden kurdum

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Ben ilk sezon takımı yeniden kurdum
    Sen oyuncu satışları veya takaslarıyla takımı kurdun Oyuncu satmadan bütçe oluşturmadan nasıl takımı kurucan
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Aslında bu mali durum beni oyuna daha da çok bağlıyor ciddi bir kriz var ama bu yıl Ligde Şampiyonluk gelirse mali anlamda çok rahatlarız aksi durumda elimizdeki oyuncularıda kaybedeiliriz , en kötü ŞL 'ye gitmek şart

Sen iyi bir politikayla takımı , iyi yerlere getirdin , benim kariyerde Kayserispor resmen bizi soydu , oyuncuyu öneriyorum mesela 0 TL ücretle Kayseri oyuncuya yapışıyor benden oyuncuyu bonservissiz alıyor üstüne bide maaşının belli kısmını bize ödetiyor , burada da Kayseriyi olması gerektiği gibi yapmışlar

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    İki takım da ligi beklentileri karşılayacak şekilde bitirmiş, transferde iyi hamlelerle 2 takımın da ligde 2.'lik için iyi bir mücadele vereceklerini düşünüyorum

Biz beklentilerin üstüne çıktık , İlk yıl Avrupa Liginde Çeyrek Final oynadık , Bursaspor tek kulvarda Ligi istediği yerde bitirdi , bu yıl ŞL için çekişme büyük olacak ,

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Başarılar ikinize de,makinadaki problemi çözene kadar sen başkasıyla açmışsın kariyeri Halil Başka zaman inşallah.

Teşekkürler , inş. başka zaman

Nesil
    2012

Transfer Geçmişi

En Önemli Transferi

Transfer Geçmişi

Yılın Oyuncusunu Bonservis bedeli ödemeden Trabzona kazandırdık

Milandan profili gayet iyi bir sol beki kiraladık

17. Default

Transferler gayet iyi özellikle Bursaspor'da Sinan Bolat ve Muhammet Demir, Trabzonspor'da Didac Vila ve Erman Kılıç transferleri güzel olmuş. Bu sene daha çekişmeli geçecek gibi gözüküyor, şampiyonluğa oynarsınız diye düşünüyorum.

Bir de şu son resimdeki kadroyu hangi siteden yapıyorsun hocam

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Lucas Romero"dan memnunmusun ?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bursa fena transferler yapmış ts ise daha sessiz kalmış ama iki takımın kadroları da fena ligde en az 1 iniz şl ye gider bu yıl bence

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Akıl vermek haddime değil ama Mamiye bi gözlemci gönderip alınsaydı çok muhtemeldirki sakatlık eğilim olan oyuncu yani 7.5 dan ucuza pektemek alınabilirdi. çok fazla sakatlanan bir oyuncu umarım bela olmaz. Halil musa nizama bu sezon bende almıştım müthiş gelişiip oynuyor (: Ha bide rizeden sezer özmeni alabiliyosaniz alin aykutuda musayida rahat keser

Nesil
    2012

Transferler gayet iyi özellikle Bursaspor'da Sinan Bolat ve Muhammet Demir, Trabzonspor'da Didac Vila ve Erman Kılıç transferleri güzel olmuş. Bu sene daha çekişmeli geçecek gibi gözüküyor, şampiyonluğa oynarsınız diye düşünüyorum.

Bursa'nın bizden en büyük artısı yedek oyuncuları daha kaliteli , iyi yönetilrise iki takımda ligde sürpriz yapa bilecek güçte

Footballuser.com
    Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Lucas Romero"dan memnunmusun ?
    Kesinlikle çok iyi 18-19 yaşında ki bir çocuğa göre harika işler yapıyor , geleceğin Xavi'si sayende bi oyuncu keşfettik

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bursa fena transferler yapmış ts ise daha sessiz kalmış ama iki takımın kadroları da fena ligde en az 1 iniz şl ye gider bu yıl bence

Biz mecburen sessiz kaldık , mali durum çok kötü

Akıl vermek haddime değil ama Mamiye bi gözlemci gönderip alınsaydı çok muhtemeldirki sakatlık eğilim olan oyuncu yani 7.5 dan ucuza pektemek alınabilirdi. çok fazla sakatlanan bir oyuncu umarım bela olmaz. Halil musa nizama bu sezon bende almıştım müthiş gelişiip oynuyor (: Ha bide rizeden sezer özmeni alabiliyosaniz alin aykutuda musayida rahat keser
    Musa Nizam'ın bu yıl ki profili görünce Aykut'u satma kararı aldım , güzel de bir fiyata gitti , Sezer'e bakıcam şimdi sağol hocam

Nesil
    2012

Transfer Geçmişi

Mali Sıkıntımızdan dolayı Aykut ve Sapara ile yolları ayırmak durumunda kaldık , Bedelsiz olarak Simao'yu kiralık olarak Umut Bulut'u kadromuza kattık , muhtemelen Sezer Özmeni'de alıp transferi noktalıyıcaz

Simao

İlk 15 dakika kabus gibiydi 10 kişi kaldık ve 1-0 geriye düştük ,

Aslında haklısınız hocam ben sakatlığını falan düşünmeden direk aldım pek dikkat etmedim ama umarım sakatlı falan olmaz

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    Transferler iyi oldu umarım ŞL ye gideriz finans olarak da çok büyük yarar sağlar

Sinan çok iyi oldu carson hem yabancı hemde her an bi hata yapabiiyordu bu yüzden sinan orda iyi bi tercih muhammet de pinto gibi bir performans gösterirse süper olur

Nesil
    2012

Ön Eleme 2 .Maç

25. Default

Hocam Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için daha 2 tur var galiba dikkatli olmak lazım.

Nesil
    2012

Hocam Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için daha 2 tur var galiba dikkatli olmak lazım.
    Son Tura kaldık , ilk tur da biz kendi evimizde az daha o sürprizi yaşıyoduk , 2 .tur rahat geçti iki takımda

Nesil
    2012

Bu yıl içeride ve dışarıda farklı dizilişle mücadele edicez

Nesil
    2012

Sayfa 4 / 14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri