Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
Transferler gayet iyi özellikle Bursaspor'da Sinan Bolat ve Muhammet Demir, Trabzonspor'da Didac Vila ve Erman Kılıç transferleri güzel olmuş. Bu sene daha çekişmeli geçecek gibi gözüküyor, şampiyonluğa oynarsınız diye düşünüyorum.

Bursa'nın bizden en büyük artısı yedek oyuncuları daha kaliteli , iyi yönetilrise iki takımda ligde sürpriz yapa bilecek güçte

Bir de şu son resimdeki kadroyu hangi siteden yapıyorsun hocam
Footballuser.com
Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
Lucas Romero"dan memnunmusun ?
Kesinlikle çok iyi 18-19 yaşında ki bir çocuğa göre harika işler yapıyor , geleceğin Xavi'si sayende bi oyuncu keşfettik

Quote Originally Posted by The Special One View Post
bursa fena transferler yapmış ts ise daha sessiz kalmış ama iki takımın kadroları da fena ligde en az 1 iniz şl ye gider bu yıl bence

Biz mecburen sessiz kaldık , mali durum çok kötü

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
Akıl vermek haddime değil ama Mamiye bi gözlemci gönderip alınsaydı çok muhtemeldirki sakatlık eğilim olan oyuncu yani 7.5 dan ucuza pektemek alınabilirdi. çok fazla sakatlanan bir oyuncu umarım bela olmaz. Halil musa nizama bu sezon bende almıştım müthiş gelişiip oynuyor (: Ha bide rizeden sezer özmeni alabiliyosaniz alin aykutuda musayida rahat keser
Musa Nizam'ın bu yıl ki profili görünce Aykut'u satma kararı aldım , güzel de bir fiyata gitti , Sezer'e bakıcam şimdi sağol hocam