Trabzonun grubu biraz daha zorlu gibi ama en az 3 Türk takımının gruplardan çıkacağına inanıyorum.
Trabzonun grubu biraz daha zorlu gibi ama en az 3 Türk takımının gruplardan çıkacağına inanıyorum.
Trabzonspor'un grup maclari suphesiz Bursaspor'un maclarindan zorlu olacak ama yine de ikiniz de gruplardan cikarsiniz diye dusunuyorum![]()
Geçen seneki grubumuz o gruptan çok daha zordu bu yıl daha oturmuş takıma sahibiz Orduspor haricinde Avrupa Ligi gruplarından 3 takım'da çıkar gibi gözüküyor , Şampiyonlar Liginde is GS , Cska Moskova, Lyon ve Roma ile eşleşti , bu bile bizim için çok büyük başarı geçen yıl Avrupa kupalarına katılmayı hakeden bütün takımlar grupa aşamasına geçmeyi başardı , fena puan toplayıcaz bunlara ek olarak Trabzonspor Alt yapısından ilerisi için önemli bir oyuncuyu çıkarttı ,
![]()
Ülke puani bu sezon tavan yapar demistim transferlerden sonra. İnsallah yanilmamBu arada hocam su gelecegin yildizinin profilini paylasirmisin merak ettim
![]()
Geleceğini sağlama almışsın bu oyuncularlaAlt yapıdan çıkan 20'sinde nasıl olacak bakalım potansiyeli yüksek gözüküyor
![]()
bursa sezona müthiş başlamış gelen geçene 5 atmış ama sonra çokmüşler tabii büyüklerle peş peşe maç yapmaları dezavantaj olmuş
Trabzon geçen sezon ki gibi başlamış ve yine yükselişte ama bursa bana göre iyi gidiyor çünkü daha zor maçı kalmadı
Böyle kötü sonuçları isteseniz alamazsınız,Bence antreman yoğunluğunu takım uyumu üzerinde calıstırın.
Galatasaray inanılmaz başlangıç yapmış. İyi transfer yaptılar mı ki? İki takım da zorlu maçları geride bırakıp yenilmezlik serisine girebilirler![]()
10 hafta sonra ikinizde şampiyonluk yarışının içine girersiniz diye düşünüyorum. Bursa'nın BATE mağlubiyeti olmamış ama topla oynama %70-%30 baya üstünlük sağlamış.
bursa gruptan çıkma ihtimalinin riske atmış önce bate yenilgisi sonra twente beraberliği olmamış hollandadan yenilmeden dönmek şart