2 1 ts alır
Bursaspor 0 - 1 Trabzonspor
Gollü maç olmayacağını tahmin ediyordum ve zaten bu kariyerde favorim Trabzonspor olduğu için 1-0 Trabzonspor dedim ama Bursaspor daha iyi oynamış zaten bir de penaltı kaçırmış![]()
Diğer maçlara gelirsek Bursa Beşiktaş'ı dağıtmış resmenTrabzonspor zirveye yaklaşmış bu arada. 10 hafta demiştim şimdi 5 hafta kaldı şampiyonluk yarışının içinde olacaksınız yazıyorum şuraya
![]()
Bursa ligde yarıştan kopmuş ama Trabzonspor yoluna devam ediyor. Avrupa'da da Bursa'nın işi zora girmiş
Bursaspor düzelmiş baya formda gözüküyor. Avrupa Ligi eşleşmelerine bakıldığında büyük ihtimal ikiniz de rakiplerinizi geçersiniz ama birbirinizle baya erken eşleşmiş olacaksınız şöyle çeyrek final yarı final hatta finalde eşleşmek daha zevkli olabilirdi hadi hayırlısı![]()
Birbirinizle birçok maç yapacaksınız bu da kariyeri zevkli hale getirir merakla bekliyorum maçları. Bu arada Doka harika bir kanat oyuncusu FM 2012'te İBB ile ilk sezonumda asist kralı olmuştu. FM 13'te nasıl bilmiyorum ama pek değişmemiştir diye düşünüyorum.
Last edited by canerimtrak : 18.Mayıs.2013 at 18:54
10 hafta demiştim şu an 10 hafta bitti sanırım dediğim gibi şampiyonluk yarışındasınız hatta Trabzonspor şampiyon olacak gibi. Bursaspor ise iyi bir seriyle o 7 puanlık farkı kapatabilir. Son haftalar çok çekişmeli geçecek![]()
ligde puan kaybı çok yaşanmış bunu da iyi değerlendirmişsiniz
Bursaspor'un dikkat etmesi lazım 7. sıradaki Sivasspor'dan sadece 3 puan fazla. Seri yakalarsa 3. bitirir büyük ihtimal Trabzonspor da şampiyonluk yarışı içinde bakalım şampiyon olur diye düşünüyorum.