Alttakilerde iş yok gibi, kümede kalırsın bence.
Küme düşme potasından 7 puan üstteyiz.Bir an önce toparlanmamız lazım.![]()
biraz çabalarsak ilk 10 a gireriz hatta daha iyisinide yaparız![]()
küme düşme hattı çok az puan almış bu bir avantaj
Şu iniesta'yı merak ettim , hocam kesinlikle bende reviyondan yanayım nede olsa düşme ihtimalin bu saatten sonra çok zor, en azından sonra ki senenin takımının temellerini atman çok iyi olur.
Aynen öyle,parasızlık böyle yapıyor adamı
Çok zor ama bakacağız
Ligde kaldık diyebiliriz,ama düşme hattındaki 3 takıma da puan verdik
2 Tane yaşlı adam aldık,Bu arkadaşa bütün yükü vermek istemedim.Özel ders verecekler.Önümüzdeki sezon yaş ortalaması iyice düşecek,genç ve dinamik takım kuracağız.
Rincon geleceğin en büyük yıldızı olma yolunda ilerleyecek inşallah,16 Yaşında bir golcü buldum,transfer ettik.Malesef 2016 yılında takımımıza katılacak.
Last edited by Moussa Sow7 : 18.Mayıs.2013 at 12:37
teransferler çok iyiy hayırlı olsun![]()
Başarılar. Seni ligde tutacak transferler yapmışsın, bu sezon ligde kalırsın ama önümüzdeki sezon için kesinlikle çok daha iyi transferler yapman lazım.
antalya maçı olmamış
Samsunspor Teknik Direktörü Oğuz Muzır Ayrılıyor mu ?
Toulouse ve Beşiktaş"ın teklif götürdüğü başarılı teknik direktör Oğuz Muzır 2 Kulüp temsilcileriyle bir araya geldi.
Basına açıklama yapan Muzır ;
Sözleşmemin bitmesine 1 ay var,bende iki kulüp ile görüştüm,ondan sonra kendi kulübümle görüşüp kararımı açıklıyacağım.
Beşiktaş süper olur.![]()
hocam bence beşiktaşı kabul et![]()
bjk hayırlı olsun
Beşiktaş hayırlı olsun ilk sezon şampiyonluk bekliyoruz![]()
Beşiktaş'ta başarılar.![]()
TariboWest
Beşiktaş hayırlı olsun Hocam.![]()
Sağolasın.
Teşekkür ederim,bakacaz artık
Teşekkürler adamım
Sağol kardeşim
Transfer döneminde çok transfer yapmadık,Borç fazla var,Borçları azaltıp alt yapıya daha fazla önem vereceğiz
Didier Drogba
Erkan Zengin
Hürriyet Güçer
Lucas Romero
Sezer Özmen
Volkan Şen
Tolga Zengin
Transfer yaparmıyız bilmiyorum ama şuanlık düşünmüyorum.12 m euro bütce var.Bakacağız
transferler iyi bu arada emerson trabzonlu emerson mu
Transferler iyi özellikle Romero ve Sezer genç oldukları için baya iyi transfer diyebilirim.
transferler iyi bu arada beşiktaş hayırlı olsun![]()
Yalnız GSnin averajı sığmamış
ve BJKde başarılar![]()
Seri yakalamamız gerek, aksi hâlde kötü sonuçlar olabilir.
sneijder insanlıktan çıkmış o ne
Nasıl olurda Futbolcularımı teker teker serbest bırakır Başkan ? Fernandesi Sivoku hilberti falan satttık 21 milyon euro gelir elde ettik,sadece 3.5m euro harcadık.Maaşlar ucuk değil birşey değil.Böyle bir sacmalık görmedim.Bu gidişle beşiktaş 2.lige düşecek!
Yeni bir takım bulursun hocam da, Beşiktaş ne olacak, saçmalık..