Anket Sonuçlarını Görüntüle: Fırtınanın Devler Ligi akibeti ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Elenir ve evine döner

0 0%
  • Yoluna Avrupa Ligi'nde devam eder

1 20.00%
  • Gruptan çıkar ama Çeyrek Finali göremez

1 20.00%
  • Çeyrek Final

3 60.00%
  • Yarı Final

0 0%
  • Devleri dize, kupayı Karadeniz'e getirir

0 0%
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 269 arası toplam 269 sonuç

Konu: Joveticli Fırtına Avrupada Esecek mi?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

(Yukardaki veriler evimizde oynadığımız maçlara aittir)
    Oturup neler yapmışız bi bakalım dedik 3 sezonda;
    2 Lig Şampiyonluğu
    1 Türkiye Kupası ve
    2 Süper kupa aldık (4. sezon süper kupa maçı henüz yapılmadı)

Tüm bu verilerin ışığında başarılı sayılabiliriz. Avrupada üç sezondur şubat ayını görüyoruz ilk sezon Çeyrek Final ikinci sezon 2. tur ve üçüncü sezon 1. turda veda ettik. Henüz şampiyonlar liginde grup aşamasını geçemedik. Elenirken kimseye ezilmedik ya deplasman kuralı yada 1 gol farkıyla elendik. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki biraz daha gayret edersek bu şanssızlığı kırıp avrupada hatrı sayılır bir klüp haline gelebilriz. Bu sezon buna gayret edeceğimize siz sporseverler huzurunda söz veriyoruz. Saygılarımızla

Trabzonspor Teknik Heyeti

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tam bizlik bir oyuncu öl de ölelim vur de vuralım styla

Balotelli Benim Gözümde Number Two ( :

Boşver Çakmasını Falan Kendisini Almaya Bak Sen Kimse Onun Eline Su Dökemez ( :

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Balotelli Benim Gözümde Number Two ( :

Boşver Çakmasını Falan Kendisini Almaya Bak Sen Kimse Onun Eline Su Dökemez ( :
    Şuan (Trabzonspor için) kimsenin aklından geçiremeyeceği bir oyuncuyu Trabzona getirmek için uğraşıyorum (: Transfer ve maaş bütçesini ayarlıyorum Bu sezon avrupada ses getirmeyi planlıyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

fierro dan çift forvette verim alınamıyo bende tek forvet oynatıyom insanlıktan çıktı ya şl yi alcaz inşallah onun sayesinde merak ettim şu büyük transferini

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    fierro dan çift forvette verim alınamıyo bende tek forvet oynatıyom insanlıktan çıktı ya şl yi alcaz inşallah onun sayesinde merak ettim şu büyük transferini
    Sistemimiz gereği kanat kullanmıyoruz ve cift forvet olmazsa olmazımız yani fierro ya taktiğe uyacak ya da bavulları toplayacak (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kıvırcık bebek Jovetic güzel transfer olur. Benim oyunda kendisi Manchester City'de ilk 11 oynuyor Geçmişine baktığımda en fazla 11 gol atmış bir sezonda ama sen ondan 40 gollük verim alırsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Kıvırcık bebek Jovetic güzel transfer olur. Benim oyunda kendisi Manchester City'de ilk 11 oynuyor Geçmişine baktığımda en fazla 11 gol atmış bir sezonda ama sen ondan 40 gollük verim alırsın
    Bende de abartı şekilde gol atmışlığı yok baktım ve korktugum başıma geldi herifin sakatlık eğilimi var ve şimdi tırsmıyor değilim zira ciddi mebla ödeyeceğiz 3 yıllık ekonomi uçup gitmese bari
    Last edited by Juan Diaz : 19.Mayıs.2013 at 16:22

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Fiorentina küme düşmüş jovetic 24 milyon £ satılık listesinde tam bizlik velhasıl Joveticle tam anlaşma noktasına geldik son bi kez gözlemci göndereyim dedim bi baktım sakatlık eğilimi olan oyuncu anlaşmayı iptal ettik. Ama taraftarımıza söz vermiştik. Bizde fiorentina ile tamamen jovetice bağlı bir anlaşma yapalım dedik. 40 maçtan sonra 10 milyon £ + 50 maç boyunca her maç için 250 bin £ buda 12.5 milyon ve 24 ay 7 milyon 750 bin £ 24 ay taksitlendirerek transferini noktaladık. 48 ay kullanarak transfer yapmamaya özen gösteririm yoksa "kasada para var yeaa" deyip önünü alamayıp çok transfer yaparız nitekim 3 sezonda müthiş ekonomi kastık tabi Trabzonspor için müthiş Herneyse dedik ki 48 ay çok uzun borç borçtur nasılsa ödenecek uzatmanın alemi yok 12 ay yaparsakda yeterince para vericez sene sonuna kasayı boşaltmayalım 24 aya yayalım dedik. Böylece jovetiçin kontratına bakacak olursak jovetic oynadıkça kendi kazanıcak fiorentina kazanıcak ve bizde kazanmış olucaz herşey oyuncuya bağlı ve para edebilecek birkaç oyuncuyu bonservissiz alıp kiraya yolladık (maaşlar bize ait değil) seneye onlarda sıcak paraya dönüşücek

Dedim dedim inanmadınız bakın ne oldu ? Trabzonsporu 3 sene içinde zenginler listesine taşıdık Takımın piyasa değeri gün geçtikçe yükseliyor ve kasamız dolu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Üste üste 3.kez süper kupa Trabzonun ! 2-0dan sonra yeni oluşturmaya çaşıştığımız kontra taktiğini deneyelim dedik 2-2 oldu eksiklerini gördük ve oynamalar yaptık. neyseki maçı aldık

Transferler yüzünden tarihe bakmayı unutmuşum antrenman ve taktik ayarları yapmamışım hazırlık maçı ayarlamamışım mecburen sıkışık bi fikstür koyduk oyuncular fit olması için taktiğimiz henüz oturmadı ama umarım sıkıntı çıkarmaz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son şampiyon sahaya indi 2 zorlu maçı rahat geçti. Şimdi şampiyonlar liginde rakipleri bekleme vakti kura çekimine Nyona uçuyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İnfantinoyla yine çok pis kesiştik tehditvari baktım bu sefer

Galatasaray ligi yine 2. bitirip adını gruplara yazdırmayı başardı. Cldeki parasını bize yedirmedi

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

jovetic e fena para ödemişiz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

infantino bu sefer iyi kura çekmişiz gruptan çıkmasnı bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Taraftarımıza her zaman olduğu gibi yine büyük iş düşüyor. Destekleri bizim için yadsınamaz bir güç zira fırtına avni akerde 18 avrupa maçından 1 yenilgi alırken 10 maçtır ise bileğü bükülmüyor. İnanıyorumki desteğinizle bu gruptan çıkacağız.Fikstür tamda istediğimiz gibi geldi. Devler liginin 3. maçlarında bateye konuk olurken 4.hafta avni akerde ağırlayacağız. 3 ve 4. maçların bate ile olması bizim için avantaj diğer 2 takım birbirini yerken alacağımız 6 puan kalan 2 maça nasıl çıkmamız gerektiğini şekillendirecek ve avantaj elde edeceğimizi düşünüyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

infantino bu sefer iyi kura çekmişiz gruptan çıkmasnı bekliyorum
    Bizde öyle umuyoruz en azından joveticie verdiğimiz nakit parayı çıkaralım
    jovetic e fena para ödemişiz
    24 milyon sterline satılıktı ama sakatlanma eğilimi yüzünden tamamen kendisine bağlı bir ödeme planı seçtik cebimizden nakit çok çıkmadı ancak maç maç gidecek cepten

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şampiyon hız kesmiyor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar ..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by SmtSvm View Post
    Başarılar ..
    teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Jovetic'i para ödememek için basit maçlarda oynatmazsın artık

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ne yap et fierro ya iyi bak adam yüzüne evde delircem ya 30maçta 44 gol attı herif jovetic de candır ama fierro farklı

Nesil
    2012

takımın ideal 11'i nasıl şuanda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Jovetic'i para ödememek için basit maçlarda oynatmazsın artık
    Jovetici giderayak sana ucuza bırakırım (: kariyere nokta koyuyorum (:
    ne yap et fierro ya iyi bak adam yüzüne evde delircem ya 30maçta 44 gol attı herif jovetic de candır ama fierro farklı
    Elemanı epey geliştirdik şimdi pek affetmiyor denk getirdimi yazıp geçiyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    takımın ideal 11'i nasıl şuanda
    Birazdan koyarım hocam kariyer başından beri taktiğimide koymamıştım bu vesile ile onuda koyalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

4. Sezonumuzu geride bıraktık Türkiye liginde yabancı sınırından ötürü avrupada başarılı olmak çok ama çok zor. Özellikle Şampiyonlar Liginde resmen haksız rekabet oluyor Takım olarak Türkiye liginin çok üstündeyiz. Türkiye liginde rakipsiz kalırken diğer yandan kariyere de fazla ilgi olmayınca pek oynayası gelmiyor insanın velhasıl son sezonun Sslerini koyup taktiğimi paylaştıktan sonra oyuncu yada taktik hakkında soru sormak isteyen arkadaşlarla konuşup kariyere noktamızı koyalım ve daha eğlenceli serüvenlere yelken açalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Süper Kupa-Lig Şampiyonluğu ve Türkiye kupasını aldık. Şampiyonlar Liginde ise çeyrek finalde veda ettik. Porto bizden önce barcelonayı elemiş. Kadroları inanılmazdı gerçi bu platformdaki tüm takımlar aşırı güçlü bahaneye gerek yok sonuç itibari ile elendik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bunca yıllık menejerim ben böyle bişey görmedim. Biz evimizde portoya 3-0 kaybttik bi baktık arsenal cityi 6-0la geçmiş oha dedim. O kadroya nasıl 6 atmışlar gol yemeden falan derken rövanştaki skoru görünce aklım çıktı

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri