İkinizde sezonu bir kupayla kapatmısınız![]()
İkinizde sezonu bir kupayla kapatmısınız![]()
İki hocama da tebrikler sezon efsane geçmiş![]()
Muhammet'in takımdan ayrılmasından sonra Pinto'nun yedeği için aldım .
Bu sezon yaptığım en iyi transfer oda 2 ay sakatlandı malesef.
Veysel Sarı'nın takasından katılan oyuncumuz.
Transfer sezonu bu sene bizim için iyi geçmedi. Veysel'ın 2 milyonluk serbest kalma maddesi vardı galatasaray ilgilenince sözleşmeyi değiştirmeyi de kabul etmedi mecburen gitmek zorunda kalınca Trabzon 3milyon + erman teklif etti bende 1 milyon kardır diyerek kabul etmiş oldum.Yine batalladan da iyi para kazanabilrdim ama sakatlıktan sonra profili düştü ve sözleşme yenilemeyince onuda kaybettik bu 2 oyuncudan iyi para kazanabilirdik ama olmadı.
Doka ile Romero iyi fiyata satılmış yerine gelenler de gayet iyi kanatlar otoban olmuş. Kadro bu sene daha da iyi oldu ama Bursaspor biraz suskun kalmış transfer döneminde.
trabzon da kanatlar fena yalnız geçen sene trabzon daha sessizdi transfer döneminde bu sefer bursa suskun kalmış
Grup çok zorlu valenciayı evimizde yenmeliyiz.Bursasporda ise Batallanın ayrlması büyük hata onun değerinde oyuncu bulman cok zor bursaspor kötü bir transfer dönemi geçirmiş.Romero transferi konusunda ise 1 sene daha oynatsa belkide daha yüksek bir teklif alabilrdin diye düşünüyorum.
Aykut Kocaman'ın bir lafı var kağıt üzerinde alınan oyuncular çok iyi ama önemli olan saha bizimkide o hesap kadro olarak ŞL için kurabilecğim en iyi kadroyu kurduğumu düşünüyorum , normalde bu takım kağıt üstünde bu gruptann çıkar ama Bursaspor maçı beni biraz endişelendirdi , gerç biz her sezon istisnasız kötü başlıyoruz
Kesinlikle öyle oldu , hatta daha fazlası oldu , bariz favoriydik hezimet oldu
Eğer maddi anlamda rahat bir takım olsak Romero'yu asla satmazdım , beni gaza getiren Konoplyanka , Holiett , Gaitan gibi oyuncular transfer listesindeydi , bunun içinde nakite ihtiyacım vardı , onları almak zorundaydım , TSL 'de 3 .Sezon yabancı sayısı 5'e düştü , kanat olarak üst düzey yerli piyasada hiç yok en azından bize gelecek , , kendi orta sahamda ise çok fazla alternatif var colman , Veysel , Soner, Hamit
Batalla ise Bursaspor'u en az 15 Mn euro zarara uğrattı ama arkadaşın hiç suçu yok , oyuncu 6 ay sakatlandı ve kendini toparlayamadı
Trabzonspor GS'yi ezmiş bu arada Kemal Tokak güzel transfer olmuş
Hocam Schalke maçı çok kötü olmuş istatistikleri görünce ben bile üzüldüm![]()
Gitmiş güzelim Romero,1 sene daha tutsaydın en az 35 e satardın.Neyse kısmet değilmiş sağlık olsun