1 ile 30 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şaşırmayın arkadaşlar Beşiktaş'ın Yılmaz Vural ile ne işi olur yahu. Şu an yerli isimler arasında Beşiktaş'a uyabilecek tek Şifo'yu görüyorum. İmkanlar böyle olmasaydı Samet Aybaba Beşiktaş'ın başına geçebilir miydi sanıyorsunuz. Bu sezon öyle veya böyle çok bilmiş taraftara rağmen yönetim sezon sonuna kadar dayanıp doğrusunu yaptı. Büyük ihtimal yarın bir gün yollar ayrılacak. Samet Aybaba'nın bir sezon daha takımın başında kalması felaket olur zaten. Kaşarlaşmış isimlere Beşiktaş'ta yer yok olmamalı.

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Yılmaz Vural Beşiktaş kalitesine henüz çıkamadı. Denemek için de alamayız artık. 1 senemiz zaten bu sene boşa gitti bir daha mı gitsin ? Bu kulüp deneme tahtası değil, bu risk hayatta alınmaz.
    Her sezon şampiyon oluyoruz ya sezon boşa gitti haklısın. Eğer Bursa ve Paşa'nın ardında bitirseydik ligi dediğine katılırdım. Ama üçüncülük ortalama bir başarıdır. Sonuçta Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandın. Şampiyon ve ikinciden sonra en çok geliri senin takımın elde etti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Her sezon şampiyon oluyoruz ya sezon boşa gitti haklısın. Eğer Bursa ve Paşa'nın ardında bitirseydik ligi dediğini anlardım. Ama üçüncülük ortalama bir başarıdır. Sonuçta Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandın. Şampiyon ve ikinciden sonra en çok geliri senin takımın elde etti.
    O sezonlar hiç değilse Avrupa'da bir yerlere geliyorduk, teselli olarak Türkiye Kupasını alıyorduk. Sen başarılı sayabilirsin, çünkü öyle bir iflas senaryoları çizdiler ki Beşiktaş bitti sandık. Ama herkes bizim Beşiktaş olduğumuzu unuttu. 3. sırayı başarı sayanlar vizyonsuzdur. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur gerisi boş.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    O sezonlar hiç değilse Avrupa'da bir yerlere geliyorduk, teselli olarak Türkiye Kupasını alıyorduk. Sen başarılı sayabilirsin, çünkü öyle bir iflas senaryoları çizdiler ki Beşiktaş bitti sandık. Ama herkes bizim Beşiktaş olduğumuzu unuttu. 3. sırayı başarı sayanlar vizyonsuzdur. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur gerisi boş.
    Yahu iyide bu sezon Avrupa'da mücadele etmedik. Türkiye kupasını kazandığımız sezonlarda zaten iyiydik. Denizli döneminde ligde şampiyon olmuştuk, Tigana döneminde ligde şampiyonluğu son iki hafta kala vermiştik. Ha Türkiye kupasını daha ciddiye almalıydık katılıyorum. Ayrıca ben üçüncülüğü öyle müthiş bir başarı olarak falan görmüyorum. Şu yazdığın mesajla iflas senaryosunu çizen asıl sensin. Ben Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandık onu yazıyorum. Yani öyle yazdığın gibi sıfır kazanç gibi bir durum yok. Ha bide herkesin ağzında bir vizyon lafı her mesajınızda araya sıkıştırmayın şunu ya. Anlamını bilip bilmeden her mesajda,yorumda kelime oyunları moda oldu. Son yazdığım geneli kapsıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yahu iyide bu sezon Avrupa'da mücadele etmedik. Türkiye kupasını kazandığımız sezonlarda zaten iyiydik. Denizli döneminde ligde şampiyon olmuştuk, Tigana döneminde ligde şampiyonluğu son iki hafta kala vermiştik. Ha Türkiye kupasını daha ciddiye almalıydık katılıyorum. Ayrıca ben üçüncülüğü öyle müthiş bir başarı olarak falan görmüyorum. Şu yazdığın mesajla iflas senaryosunu çizen asıl sensin. Ben Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandık onu yazıyorum. Yani öyle yazdığın gibi sıfır kazanç gibi bir durum yok. Ha bide herkesin ağzında bir vizyon lafı her mesajınızda araya sıkıştırmayın şunu ya. Anlamını bilip bilmeden her mesajda,yorumda kelime oyunları moda oldu. Son yazdığım geneli kapsıyor.
    İşte Avrupa'da mücadele etmedik, Türkiye Kupasında yokuz, tek kulvardayız ve 3. oluyoruz. 3. olmak demek ezeli rakiplerinin arkasından sonuncu olmak demektir. Bu da Beşiktaş için asla başarı olamaz. Avrupa Kupalarına her sene gidiyorduk, gitmemiz lazım zaten. Bu kadro Avrupa Kupalarına çok rahat katılırdı, ki katıldı da. Bu başarı falan değil yani. Vizyon geleceğe yönelik planlamalar, geleceğe yönelik hedef belirlemek demek diye biliyorum ben. Yönetim sezon başında vizyonunu küçülttüğü için 3. sıra sana başarılı gözüküyor bence abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ben zaten başarılıyız demiyorum. Sen bardağın hep boş tarafından bakıyorsun. Neyse boş verelim. Ayrıca Yılmaz Vural'ı Beşiktaş'a yazan rakip takım taraftarları acaba kendi takımlarına ister mi merak ettim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben zaten başarılıyız demiyorum. Sen bardağın hep boş tarafından bakıyorsun. Neyse boş verelim. Ayrıca Yılmaz Vural'ı Beşiktaş'a yazan rakip takım taraftarları acaba kendi takımlarına ister mi merak ettim.
    O taraftan haklısın, ne demek istediğini anladım. UEFA'ya gitmek önemlidir ; hem maddi hem de prestij açısından. Ama asla başarı değildir. Ayrıca son yazdığına da harfi harfine katılıyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gayette hemen gelsin seneye şampiyon oluruz açık ve net en azından takımı disipline eder cristianın ayağına bakmaktan kurtuluruz birde cristianı tokatladımı tadından yenmez

Mesaj Yetkileri