Sayfa 17 / 39 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ligin havası kalmadı eskiden aynı saatte olurdu bütün karşılaşmalar.

Gençlerbirliği maçı umarım pazar günü olur da izlemeye gidebilirim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Gençlerbirliği ile Diyadin arasında yapılan görüşmenin olumlu sonuçlandığı, sözleşmenin ayrıntılarının ise önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.

Hayırlı Olsun..Kaliteli bir hocadır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yuvaya dönmüş demek, başarılı olacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

17 MAYIS CUMA

20:00 Mersin İdmanyurdu - Gaziantepspor

18 MAYIS CUMARTESİ

19:00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Kasımpaşa
    19:00 Orduspor - Akhisar Belediyespor
    19:00 Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe
    19:05 Galatasaray - Trabzonspor

19 MAYIS PAZAR

16:00 Sanica Boru Elazığspor - Sivasspor
    16:00 Gençlerbirliği - Bursaspor
    19:00 Eskişehirspor - Medical Park Antalyaspor
    19:00 Kayserispor - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe,Karabük'ü yenerse,İBB'de,Kasımpaşa maçında berabere kalırsa 37 oluyorlar.İkili averaj kimde bilen var mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Fenerbahçe,Karabük'ü yenere,İBB'de,Kasımpaşa maçında berabere kalırsa 37 oluyorlar.İkili averaj kimde bilen var mı?
    Karabük ikili averajda üstün diye biliyorum ben.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Karabük'de avaraj şansı.

Bu arada Gençler maçına gideceğim,hayatımda ilk kez canlı olarak bir maç izleyeceğim,sabırsızlanıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O zaman ligde Karabük kalır bence.İBB'nin,Kasımpaşa'yı yeniceğini sanmıyorum.Umarımda İBB düşer.Çok İstanbul takımı var zaten İBB fazlalık.Kalsın ne güzel lige renk katan Karabük gibi takımlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Karabük'de avaraj şansı.

Bu arada Gençler maçına gideceğim,hayatımda ilk kez canlı olarak bir maç izleyeceğim,sabırsızlanıyorum
    Biletler ne kadarmış ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Biletler ne kadarmış ?
    Kapalı-20
    Maraton-15
    Kale Arkası-10
    Misafir Takım-10

http://www.biletix.com/etkinlik/PFG09/TURKIYE/tr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne zeus ne perseus asıl tanrı bu deyyus.. ne sow ne burak yılmaz.. theofanis gekas!..

http://www.youtube.com/watch?v=Vng-b...&feature=share
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şükürler olsun cumartesi günü maçımızın olduğunu gördüm ya başka ne isterim.

Pazar günü maçımızın olmasından nefret ediyorum, bu sezonda her maçı Pazar oynadık neredeyse

Cumartesi olsun mis gibi oynayalım işte

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    ne zeus ne perseus asıl tanrı bu deyyus.. ne sow ne burak yılmaz.. theofanis gekas!..

http://www.youtube.com/watch?v=Vng-b...&feature=share
    Müthiş yaa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Hürriyet'in haberine göre Roberto Carlos, Sivasspor'un teknik direktörü oluyormuş.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23318783.asp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TRTSpor'da son dakika diye geçmişti doğru herhalde ..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Carlos çok sevdiğim bir oyuncu bizde oynamış olması da sempatimi arttırıyor zaten.

Bence birşeyler yapabilir.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Yılmaz Vural görevi bıraktı

SB Elazığspor ile başarılı bir 2. yarı geçiren Yılmaz Vural görevi bıraktı. Vural, basın toplantısında "Benim için Elazığ defteri, onur ve şerefle kapanmıştır" dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Acaba daha iyi bir takımla mı anlaştı ? Bana Erciyes ve ya Beşiktaş'a gidebilir gibi geliyor.Hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'a gelir umarım. Büyük işler yapabileceğine inanıyorum Yılmaz Vural'ın.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başka bir teklif almıştır herhalde, yoksa neden bıraksın ki ? Elazığspor'u dipten aldı ligi en iyi yerde bitirmesini sağladı. Beşiktaş falan demeyin cidden komik oluyorsunuz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Niye komik olalım ? Samet Aybaba riskini aldılarsa Yılmaz Vural riskini de alırlar.Yılmaz hoca Samet Aybaba'ya benzemez ayrıca bu adam Samet Aybaba'dan daha çok hakediyor büyük takım çalıştırmayı.BJK olsun FB olsun GS olsun farketmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yılmaz Vural Beşiktaş kalitesine henüz çıkamadı. Denemek için de alamayız artık. 1 senemiz zaten bu sene boşa gitti bir daha mı gitsin ? Bu kulüp deneme tahtası değil, bu risk hayatta alınmaz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla ben bir tahmin yaptım neden bırakmış olabilir diye ya Avrupa'dan ya da Beşiktaş,Erciyes ve ya başka bir Anadolu takımından teklif almıştır diye düşünüyorum bakalım hakkında hayırlısı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Erciyes Fuat Çapa ile anlaştı. Anadolu'dan başka bir teklif almıştır muhtemelen.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Samet Aybaba Bjk'yı yönetiyorsa Yılmaz Vural gözü kapalı yönetir,bir takıma gideceğini zannetmiyorum bu arada Yılmaz hocanın

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

arkadaslar yilmaz hoca yaz kamplarini sevmiyor o yuzden birakti simdi hoca antalyanin alanyanin marmarisin hayalini kuruyordur tavlalar kizlar ohh mis

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fenerbahce ilk yaridaki kaotik havanin etkisiyle bu sezonu cope atmis oldu. daha iyi bir baslangic yapilsaydi rahat ipi goguslerdik. ilk yaridaki deplasman maglubiyetleri sezonun ozeti oldu. son donemecteki maglubiyetleri onemsemiyorum, zaten sampiyon belliydi. galatasaray da son duzlukte hic sans vermedi rakiplerine. boyle bir performans beklemiyordum acikcasi. avrupa seruveni cimboma fazla geldi, elenmeleri onlar icin sampiyonluk yarisinda daha hayirli olmus. gecen seneki performansin altinda kalmalarina ragmen net bir sampiyonluk kazandilar.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şaşırmayın arkadaşlar Beşiktaş'ın Yılmaz Vural ile ne işi olur yahu. Şu an yerli isimler arasında Beşiktaş'a uyabilecek tek Şifo'yu görüyorum. İmkanlar böyle olmasaydı Samet Aybaba Beşiktaş'ın başına geçebilir miydi sanıyorsunuz. Bu sezon öyle veya böyle çok bilmiş taraftara rağmen yönetim sezon sonuna kadar dayanıp doğrusunu yaptı. Büyük ihtimal yarın bir gün yollar ayrılacak. Samet Aybaba'nın bir sezon daha takımın başında kalması felaket olur zaten. Kaşarlaşmış isimlere Beşiktaş'ta yer yok olmamalı.

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Yılmaz Vural Beşiktaş kalitesine henüz çıkamadı. Denemek için de alamayız artık. 1 senemiz zaten bu sene boşa gitti bir daha mı gitsin ? Bu kulüp deneme tahtası değil, bu risk hayatta alınmaz.
    Her sezon şampiyon oluyoruz ya sezon boşa gitti haklısın. Eğer Bursa ve Paşa'nın ardında bitirseydik ligi dediğine katılırdım. Ama üçüncülük ortalama bir başarıdır. Sonuçta Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandın. Şampiyon ve ikinciden sonra en çok geliri senin takımın elde etti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Her sezon şampiyon oluyoruz ya sezon boşa gitti haklısın. Eğer Bursa ve Paşa'nın ardında bitirseydik ligi dediğini anlardım. Ama üçüncülük ortalama bir başarıdır. Sonuçta Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandın. Şampiyon ve ikinciden sonra en çok geliri senin takımın elde etti.
    O sezonlar hiç değilse Avrupa'da bir yerlere geliyorduk, teselli olarak Türkiye Kupasını alıyorduk. Sen başarılı sayabilirsin, çünkü öyle bir iflas senaryoları çizdiler ki Beşiktaş bitti sandık. Ama herkes bizim Beşiktaş olduğumuzu unuttu. 3. sırayı başarı sayanlar vizyonsuzdur. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur gerisi boş.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Yılmaz Vural Beşiktaş kalitesine çıkamadı mı hahahaha Adam gittiği her klüpte şiir gibi top oynatıyor. Ama hiç bir zaman şans vermediler adama, hep önünü kestiler. Artık hakettiğini almasının vakti geldi. Büyük klüp ya da milli takım..
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 17 / 39 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri