Ligin havası kalmadı eskiden aynı saatte olurdu bütün karşılaşmalar.
Gençlerbirliği maçı umarım pazar günü olur da izlemeye gidebilirim.
Ligin havası kalmadı eskiden aynı saatte olurdu bütün karşılaşmalar.
Gençlerbirliği maçı umarım pazar günü olur da izlemeye gidebilirim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Gençlerbirliği ile Diyadin arasında yapılan görüşmenin olumlu sonuçlandığı, sözleşmenin ayrıntılarının ise önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi.
Hayırlı Olsun..Kaliteli bir hocadır.
Yuvaya dönmüş demek, başarılı olacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun.
Canım FEDA olsun sana !
17 MAYIS CUMA
20:00 Mersin İdmanyurdu - Gaziantepspor
18 MAYIS CUMARTESİ
19:00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Kasımpaşa
19:00 Orduspor - Akhisar Belediyespor
19:00 Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe
19:05 Galatasaray - Trabzonspor
19 MAYIS PAZAR
16:00 Sanica Boru Elazığspor - Sivasspor
16:00 Gençlerbirliği - Bursaspor
19:00 Eskişehirspor - Medical Park Antalyaspor
19:00 Kayserispor - Beşiktaş
Fenerbahçe,Karabük'ü yenerse,İBB'de,Kasımpaşa maçında berabere kalırsa 37 oluyorlar.İkili averaj kimde bilen var mı?
Karabük'de avaraj şansı.
Bu arada Gençler maçına gideceğim,hayatımda ilk kez canlı olarak bir maç izleyeceğim,sabırsızlanıyorum![]()
O zaman ligde Karabük kalır bence.İBB'nin,Kasımpaşa'yı yeniceğini sanmıyorum.Umarımda İBB düşer.Çok İstanbul takımı var zaten İBB fazlalık.Kalsın ne güzel lige renk katan Karabük gibi takımlar.
Kapalı-20
Maraton-15
Kale Arkası-10
Misafir Takım-10
http://www.biletix.com/etkinlik/PFG09/TURKIYE/tr
ne zeus ne perseus asıl tanrı bu deyyus.. ne sow ne burak yılmaz.. theofanis gekas!..
http://www.youtube.com/watch?v=Vng-b...&feature=share
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şükürler olsun cumartesi günü maçımızın olduğunu gördüm ya başka ne isterim.
Pazar günü maçımızın olmasından nefret ediyorum, bu sezonda her maçı Pazar oynadık neredeyse
Cumartesi olsun mis gibi oynayalım işte![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hürriyet'in haberine göre Roberto Carlos, Sivasspor'un teknik direktörü oluyormuş.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23318783.asp
TRTSpor'da son dakika diye geçmişti doğru herhalde ..
Carlos çok sevdiğim bir oyuncu bizde oynamış olması da sempatimi arttırıyor zaten.
Bence birşeyler yapabilir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yılmaz Vural görevi bıraktı
SB Elazığspor ile başarılı bir 2. yarı geçiren Yılmaz Vural görevi bıraktı. Vural, basın toplantısında "Benim için Elazığ defteri, onur ve şerefle kapanmıştır" dedi.
Acaba daha iyi bir takımla mı anlaştı ? Bana Erciyes ve ya Beşiktaş'a gidebilir gibi geliyor.Hayırlısı.![]()
Beşiktaş'a gelir umarım. Büyük işler yapabileceğine inanıyorum Yılmaz Vural'ın.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Başka bir teklif almıştır herhalde, yoksa neden bıraksın ki ? Elazığspor'u dipten aldı ligi en iyi yerde bitirmesini sağladı. Beşiktaş falan demeyin cidden komik oluyorsunuz.
Canım FEDA olsun sana !
Niye komik olalım ? Samet Aybaba riskini aldılarsa Yılmaz Vural riskini de alırlar.Yılmaz hoca Samet Aybaba'ya benzemez ayrıca bu adam Samet Aybaba'dan daha çok hakediyor büyük takım çalıştırmayı.BJK olsun FB olsun GS olsun farketmez.
Yılmaz Vural Beşiktaş kalitesine henüz çıkamadı. Denemek için de alamayız artık. 1 senemiz zaten bu sene boşa gitti bir daha mı gitsin ? Bu kulüp deneme tahtası değil, bu risk hayatta alınmaz.
Canım FEDA olsun sana !
Valla ben bir tahmin yaptım neden bırakmış olabilir diye ya Avrupa'dan ya da Beşiktaş,Erciyes ve ya başka bir Anadolu takımından teklif almıştır diye düşünüyorum bakalım hakkında hayırlısı.
Erciyes Fuat Çapa ile anlaştı. Anadolu'dan başka bir teklif almıştır muhtemelen.
Canım FEDA olsun sana !
Samet Aybaba Bjk'yı yönetiyorsa Yılmaz Vural gözü kapalı yönetir,bir takıma gideceğini zannetmiyorum bu arada Yılmaz hocanın
arkadaslar yilmaz hoca yaz kamplarini sevmiyor o yuzden birakti simdi hoca antalyanin alanyanin marmarisin hayalini kuruyordur tavlalar kizlar ohh mis![]()
fenerbahce ilk yaridaki kaotik havanin etkisiyle bu sezonu cope atmis oldu. daha iyi bir baslangic yapilsaydi rahat ipi goguslerdik. ilk yaridaki deplasman maglubiyetleri sezonun ozeti oldu. son donemecteki maglubiyetleri onemsemiyorum, zaten sampiyon belliydi. galatasaray da son duzlukte hic sans vermedi rakiplerine. boyle bir performans beklemiyordum acikcasi. avrupa seruveni cimboma fazla geldi, elenmeleri onlar icin sampiyonluk yarisinda daha hayirli olmus. gecen seneki performansin altinda kalmalarina ragmen net bir sampiyonluk kazandilar.
Şaşırmayın arkadaşlar Beşiktaş'ın Yılmaz Vural ile ne işi olur yahu. Şu an yerli isimler arasında Beşiktaş'a uyabilecek tek Şifo'yu görüyorum. İmkanlar böyle olmasaydı Samet Aybaba Beşiktaş'ın başına geçebilir miydi sanıyorsunuz. Bu sezon öyle veya böyle çok bilmiş taraftara rağmen yönetim sezon sonuna kadar dayanıp doğrusunu yaptı. Büyük ihtimal yarın bir gün yollar ayrılacak. Samet Aybaba'nın bir sezon daha takımın başında kalması felaket olur zaten. Kaşarlaşmış isimlere Beşiktaş'ta yer yok olmamalı.
Her sezon şampiyon oluyoruz ya sezon boşa gitti haklısın. Eğer Bursa ve Paşa'nın ardında bitirseydik ligi dediğine katılırdım. Ama üçüncülük ortalama bir başarıdır. Sonuçta Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandın. Şampiyon ve ikinciden sonra en çok geliri senin takımın elde etti.
O sezonlar hiç değilse Avrupa'da bir yerlere geliyorduk, teselli olarak Türkiye Kupasını alıyorduk. Sen başarılı sayabilirsin, çünkü öyle bir iflas senaryoları çizdiler ki Beşiktaş bitti sandık. Ama herkes bizim Beşiktaş olduğumuzu unuttu. 3. sırayı başarı sayanlar vizyonsuzdur. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur gerisi boş.
Canım FEDA olsun sana !
Futbolcu Bilgileri