-
“FATİH TERİM TÜRK FUTBOLUNUN ATATÜRK’Ü!”
Fatih Terim.. Senin uzun zamandır tanıdığın bir isim ki Galatasaray tercihinde de transfer sürecini yakından bilen biri olarak etkisi olduğunu biliyorum. Neler söyleyeceksin Fatih Terim için?
Hocanın buraya gelişimde büyük etkisi oldu. En başta da sistem olarak etkisi oldu. Çünkü Fatih Terim’in ne oynatacağını biliyorsunuz. Çünkü Milli Takımlar’da tanıyorsunuz birbirinizi ve onun beklentilerini de biliyorsunuz. Bunun etkisi çok büyük. Fatih hocanın kişiliği kendine has bir kişilik. Bunu bilmeyenler dışarıdan yanlış değerlendirebilir. Bu camiada, bu futbol ortamında onun yaptıklarını yapabilmek gerçekten çok zor. Fatih hoca doğrularına bu kadar sadık olmasa, bu yollarda yürüyemez, tarih yazamazdı. İnanılmaz bir enerji harcıyor. Çizdiği yoldan bugün herkes geliyor. Ben her konuda Fatih hoca ile aynı dili konuşmasam da aynı düşünceye sahip olmasam da bazen, ben onun için açık söyleyeyim, “Türk futbolunun Atatürk’ü” diyebilirim. Dediğim gibi her zaman aynı düşünceyi paylaşmasam da bu benim düşüncemdir. Hoca bizi dinliyor ve saygısını sevgisini gösteriyor ki biz de aynı şekilde saygı ve sevgi çerçevesinde hep konuşuyor ve fikrimizi söylüyoruz. Bunu da hep daha iyisini yapabilmek adına yapıyoruz. Bunları bir nedenle söylemiyorum, böyle inandığım için söylüyorum. Başardıkları ve bu engeller arasında gösterdiği yol çok önemli. Büyük saygı duyuyorum.
Hamit Altintop Roportajinin Tamami.
http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=11858
Mesaj Yetkileri