Sayfa 398 / 578 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498 ... SonSon
11,911 ile 11,940 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

1. Default

Forumdan soğuttunuz vallahi... Sineğin kanadından yağ çıkarıyorsunuz tartışma çıksın, ortalık karışsın, millet kavga etsin diye!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sezon bitti ama dalasma sezonu daha yeni basliyor.

birbirine laf atma ligi, telegol sponsorlugunda yaz boyu bizlerle

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elbet biri tarafından bilinçli yapılmıştır ancak bunu yapan görevli o kadar yüksek itibara sahip biri değildir aklınca Fenerbahçe'den intikam almak istemiş ancak ortalığı karıştırdı.

Ben pek takılmıyorum,şampiyon olmuşuz,her şey iyi gidiyor durup da orada sivri zekalı birinin yaptığı şeyi umursamam,tartışmam şahsen.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Forumdan soğuttunuz vallahi... Sineğin kanadından yağ çıkarıyorsunuz tartışma çıksın, ortalık karışsın, millet kavga etsin diye!
    Bu olayda da biz suçluyuz dediğine göre.Yarın öbür gün bizim abidik gubidik yönetim de aynısını yaparsa ne olacak? işin boyutu nerelere kadar varabilir allah bilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

“FATİH TERİM TÜRK FUTBOLUNUN ATATÜRK’Ü!”

Fatih Terim.. Senin uzun zamandır tanıdığın bir isim ki Galatasaray tercihinde de transfer sürecini yakından bilen biri olarak etkisi olduğunu biliyorum. Neler söyleyeceksin Fatih Terim için?

Hocanın buraya gelişimde büyük etkisi oldu. En başta da sistem olarak etkisi oldu. Çünkü Fatih Terim’in ne oynatacağını biliyorsunuz. Çünkü Milli Takımlar’da tanıyorsunuz birbirinizi ve onun beklentilerini de biliyorsunuz. Bunun etkisi çok büyük. Fatih hocanın kişiliği kendine has bir kişilik. Bunu bilmeyenler dışarıdan yanlış değerlendirebilir. Bu camiada, bu futbol ortamında onun yaptıklarını yapabilmek gerçekten çok zor. Fatih hoca doğrularına bu kadar sadık olmasa, bu yollarda yürüyemez, tarih yazamazdı. İnanılmaz bir enerji harcıyor. Çizdiği yoldan bugün herkes geliyor. Ben her konuda Fatih hoca ile aynı dili konuşmasam da aynı düşünceye sahip olmasam da bazen, ben onun için açık söyleyeyim, “Türk futbolunun Atatürk’ü” diyebilirim. Dediğim gibi her zaman aynı düşünceyi paylaşmasam da bu benim düşüncemdir. Hoca bizi dinliyor ve saygısını sevgisini gösteriyor ki biz de aynı şekilde saygı ve sevgi çerçevesinde hep konuşuyor ve fikrimizi söylüyoruz. Bunu da hep daha iyisini yapabilmek adına yapıyoruz. Bunları bir nedenle söylemiyorum, böyle inandığım için söylüyorum. Başardıkları ve bu engeller arasında gösterdiği yol çok önemli. Büyük saygı duyuyorum.

Hamit Altintop Roportajinin Tamami.

http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=11858

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Sezon bitti ama dalasma sezonu daha yeni basliyor.

birbirine laf atma ligi, telegol sponsorlugunda yaz boyu bizlerle
    e ne olacak maç yok bişey yok canları sıkıldıkça eski konuları açıp gundem yaratmaya calısacaklar.
    ekmek parası yani

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Burak Sneijder ve Drogba geldikten sonra toplamda 17 maçta 17 gol atıp 4 asist yapmış (+2 maç 2 gol milli takımda ama onu sneijder ve drogbayla alakası olmadığı için dahil etmedim)
    Ligde 14 maçta 15 gol 4 asist
    Şl de 3 maç 2 gol

Bu süre içerisinde en fazla 2 hafta üst üste gol atamamış (2 kere) zaten o 4 maç dışındaki tüm maçlarda gol atmış son 5 maçın hepsinde de gol atmış(6 gol) şampiyonlar liginde de ilk Cluj maçından Real maçına kadar 6 maçta 8 gol attı zaten (Chamakh la birlikte 6 maç üst üste gol atan iki oyuncudan biri)
    (asist sayııları doğru olmayabilir çünkü transfermarkt herşeyi asist sayıyo neredeyse)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Haha tam olmus baskana

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oo cok guzel haber bugun duydugum en iyi haberlerden biri.

Haluk Yurekli ; Galatasaray antrenörü Duygu Erdoğan bugün istifa edecek...
    Last edited by byariff : 21.Mayıs.2013 at 15:43

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Spor Kulübü’nden Duyuru

Zorlu, yorucu ama son derece başarılı iki yılımızın sonunda bugün yapılan toplantımızda bazı Yönetim Kurulu üyesi dostlarımız dinlenme haklarını talep etmiş bulunuyorlar.

Bu nedenle bir Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gitmek ve yönetimi yenilemek kararı alınmıştır.

Kulübümüze hayırlı olması dileklerimizle camiamıza duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sivri zekanın teki adaylığını koymasın

Neyse Haldun Üstünel'in dönmesini çok istiyorum,umarım bir girişim olur bu konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abdürrahim Albayrak bırakmasın yeter.Ama "yoruldum"kelimesini ilk dillerindiren oydu.Umarım Fatih hoca bırakmaz onu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Albayrak kalsa ayrı dert, gitse ayrı dert. Ali Dürüst ve Adnan Öztürk devam etmeli, Refik Arkan ve Semih Haznedaroğlu kesinlikle olmamalı yeni yönetimde. Umarım bu süreç hayırlı sonlanır ve transferleri etkilemez.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emir Sarıgül ve Sedat Doğan genç isimler, başkana da yakınlar Adnan Öztürk ve Ali Dürüst ile birlikte devam edecek isimlerden olabilirler. Haldun Üstünel ve Bülent Tulun yönetime girebilir. Albayrak yoruldum falan diyordu üstelik çok fazla boşboğazlık yapıyor Ünal Aysal kurumsallaşmaya takmış durumda Albayrak'ın tarzı ise tam tersi. 22 Haziran'da olacakmış seçim, başka aday çıkmaz herhalde reklam için çıkan olsa bile kazanma ihtimalı yok gibi. Ünal Aysal son dönemdeki en başarılı başkan, bu seçim kararı da aslında uzun vadede çok olumlu tek endişem kaos ortamı olması. Spekülasyonlar artacaktır, bir de üzerine transferler gecikirse biraz sancılı bir dönem geçirebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Anladığım başkanlık seçimi olacak ama yönetim yenilemek için olmuş gibi bir şey.Ünal Aysal eğer yeniden seçilirse 3 sene daha başkan olma hakkı kazanacak mı bir de ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

albayrak"i almazsa net unal aysal gozumden duser albayrak gibi bir adam bu klube her zaman lazimdir albayrak kendisi birakmicak zaten bu konuda açiklamasi vardi

'YÖNETİMDE OLMASAM ÇİMLERİ SÜPÜRÜRÜM'

"Bir problemimiz yok. Başkanla oturup konuşuyoruz. Ben yönetimde olmasam da çimleri süpürürüm. Gerekirse buradaki misafirlere çay getiririm"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

The Sun gazetesi Sampiyonlar ligi'nin en iyi 11 ini belirledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Albayrak yönetimde olmaz diye düşünüyorum. Haldun Üstünel dönerse de galatasaray ve galatasaraylılar için olumlu bir durum olur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@alpermertt Muhtemel yeni liste: Adnan Nas Sedat Dogan Irfan Aktar Emir Sarigul Haldun Ustunel Oguz Altay Saffet Ulusoy Ismail Sarikaya

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @alpermertt Muhtemel yeni liste: Adnan Nas Sedat Dogan Irfan Aktar Emir Sarigul Haldun Ustunel Oguz Altay Saffet Ulusoy Ismail Sarikaya
    tüm yönetim değişir böyle olursa en azından bi adnan öztürk ali dürüst ikilisinden biri kalır oğuz altay a çok şaşırdım açıkcası

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kim gelirse gelsin ben Ünal Aysal'a güveniyorum,yine doğru kişileri bulacaktır yönetim için.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İsmail Sarıkaya ismine şaşırdım ben de, yönetim kurulu resmi siteden özür dilemesi için açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum.

Bu şekilde olursa yönetim, Haldun Üstünel transfer, Saffet Ulusoy takımla ilgilenen kişi olur yani bir nevi Albayrak'ın yerini alacak. Selçuk, Burak, Arda Turan gibi isimlerle çok samimi Saffet Ulusoy sürekli takımla zaten uçakta falan. Oğuz Altay da taraftarın gazını alacak kişi olacak herhalde, başka bir etkisi olmaz gibi.

Kendi kendimizi baltalıyoruz, işleyen sistemi bozuyoruz sanki.
    Last edited by uAburak89 : 21.Mayıs.2013 at 21:48

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Taraftar grubundan biri kesinlikle girmez bence yönetime girecekse de şu fmdeki gibi taraftarın durumunu anlatmak için olur Abdürrahim Albayrak kesinlikle ayrılmamalı bence ve nedense Haldun Üstünel'i herkes istiyor ben tam tersi düşünüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@byarif
    Burak'ın surat efsane olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ya ne gerek var bu yönetim değişimine, umarım olumsuz bişe olmaz durduk yere canımızı sıkıyorlar. Albayrak Yada Ali dürüst biri olmalı. Saffet Ulusoy ve Haldun Üstünel'de iyi gider. Ama Haldun olmaz sanırım şehir efsanesi gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

uA forumda Haldun Üstünel'in yeğeni var, pek bir heyecanlı ve sevinçli bu seçim haberinden sonra. Yönetim neredeyse baştan aşağı değişecek diyor, büyük ihtimal Haldun Üstünel olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emir Sarıgül Saffet Ulusoy Sedat Doğan Haldun Üstünel Mehmet Cibara Adnan Nas en kesin isimler bunlar.

oguz altay vs yok yani rahat olun ali durust baskan ins kalir eger oda giderse fatih terim yalniz kalicak... albayrakda olmucakmis zaten..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Seçim 15 veya 22 Haziran'da,hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim içi fikir ayrılıkları sebebi ile bu kongre kararı alınmış. Adnan Öztürk desteklemiyormuş başkanı artık.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri