gayseriii, gayseriiii
takipteyiz... O.O
gayseriii, gayseriiii
takipteyiz... O.O
İlk 11'Ler
Okay sakatlığından dolayı yok, sahaya 4-3-1-2 kontrol oyunumuzla çıkıyoruz. Kontra oyunu deplasmana bıraktık artık. Hızlı ve Dinamik oyunculara sahip bir takıma karşı tempoyu elimizden geldikçe düşürmeye çalışacaz şans bizimle olsun.
...
4 yil gecmis, sadece ahmed musayi almis liverpool.kadroya bak
![]()
ben bunlari turku takimiyla eledim ibrahim, sen eze eze turlarsin ...
edit: bir de copue varmis, farketmedim cunku ben de almistim liverpool kariyerimde onu
borini IKE oynar, henderson OK rolunde olabilir. beklere dikkat, ozellikle sol tarafa. cok bindirme yapar.
Dk. 23 Musa sağ taraftar ortalıyor Luis Suarez karamboldeki topa dokunuyor ve topu filelere gönderiyor 0-1
![]()
...
...
tatildeyken paslandik mi yoksa, erken gol olmadi.
suareze oyna ibrahim, kart verdirip attirabiliriz![]()
Dk. 42 Jem korneri kullanıyor, Diop zıpladı çaktı kafayı ahh ahh ahh üst direkten dışarıya... 0-1
![]()
...
Gol geliyor gol geliyor
henderson-lucas-capoue uclusu cok sert ibrahim, dedigin gibi bunlari asmak kolay olmucak![]()
Dk. 44 Keeerrriiimmm Freiiiii 1-1
![]()
...
ne gol atti be, kerime bak sen o.O
İlk yarı sona eriyor İlk yarının sonuna doğru attığımız golle maçta eşitliği sağladık, Liverpool'dan daha baskın oynuyoruz, İkinci yarıya başlarken Samed'i Pivor Santrafor'a çekip Diop-Emenike değişikliği yapıyoruz. Haydi Emenike! 1-1
![]()
...
Kerim şov yapmış.![]()
Dk. 64 Suarez soldan giriyor ceza alanına vuruşu yandan dışarıya tehlikeli bir pozisyondu 1-1
![]()
...
2-1 Kayseri'de bu maç (:
Dk. 69 Musa sağdan ceza alanına giriyor sert ve düzgün vuruyor maalesef top ağlarımızda, Serdar Gürler oyuna giriyor Salih Dursun oyundan çıkıyor 1-2
![]()
...
Dk. 75 Belhanda 4 kişinin arasından vuruyor olacak gibi değil 1-3
![]()
...
Avrupa Ligi Yarı Final İlk Maç
Maalesef hiç beklemediğimiz bir sonuçla sahadan ayrıldık, kötü de oynamadık ama Liverpool bulduğu pozisyonları çok iyi değerlendirdi. Gelecek hafta rövanş maçını oynayacaz. Şansımız oldukça düşük olsa da bir umut zorlayacaz çıkmadık candan ümit kesilmez : ) Az sonra rövanş maçında canlı yayındayız.
...
işimiz zor ancak şans var![]()
...
3-1dense 2-0i tercih ederdim. tur zora girdi.
salih dursun stoper degil miydi, ortasahada oynatiyorsun. dikkatimi cekti.
Şanssız bir maç olmuş.
Ana mevkiisi olarak DMC ancak DC olarak da oynayabiliyor. Ben DMC olarak kullanıyorum genelde ama yüksek top kapma tekniği ve Savaşçı Orta Alan oynayabilme özelliklerinden dolayı 3 MC'li oynadığım zaman orta alanda o da görev alabiliyor.
Kısmet.
...
Deplasmanda turu geçeriz umarım, bu takım bunu hak ediyor. (:
Avrupa Ligi Yarı Final Rövanş Maçı Deplasmandayız Canlı Yayın
Not: Kusura bakmayın beyler, normalde maçı söz verdiğim gibi diğer maç bittikten "az sonra" oynayacaktım ama kız arkadaşımla konuşmaya başlayınca süreç biraz aksadı, hazır bize de biraz moral oldu![]()
...
İlk 11'Ler
Bu maça 4-3-3 sistemimizle çıkıyoruz, Kontra ve hızlı oyun oynayacaz yalnız arkada yakalanmamak için kısmi markaj uygulamamız var bu bağlamda Borini, Belhanda, Musa ve Saurez ; Atilla, Salih, Alparslan ve Cenk tarafından marke edilecek ama sıkı markaj seçili değil, malum sıkı markajda pozisyon kaybı daha fazla oluyor amacımız bu oyuncuların geride kötü şekilde yakalanmaması ve bu hızlı adamlara yakın oynamaları, bakalım ne kadar tutacak : )
...
bu sefer ofansif cikiyor liverpool, onde basicaklar. geride pas yapicaksan dikkatli ol.
edit: skor tahmini de yapayim bari.
4-2 gayserimiz alir maci (:
...
4-0 Olsun bizim olsun.![]()