Sayfa 786 / 896 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836886 ... SonSon
23,551 ile 23,580 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    sakat adam. çok riskli olur bu transfer.
    Kronik sakatlığı varsa sağlık kontrollerinde anlaşılır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kronik değil de... diz sakatlığı az buz bir şey değil. tam sorunu ne bilmiyorum ama, eski performansında olmama ihtimali azımsanamaz.

Emenike Sow Kayt ...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Diz sakatlıkları herhangi bir spor dalında kariyer bitirici olabiliyor. Umarım çok ciddi sorunu yoktur. Haber doğruysa verilen oyuncu Krasiç'tir diye düşünüyorum ben.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bizim bir 10 numarayamı ihtiyacımız var.Alın Tsubasa'yı

http://inciswf.com/tripgj9.swf

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Emanuel Emenike ile ilgili S.Moskova yönetimi ile görüşme yapıldı , Fenerbahçe yönetimi Emenike'nin sakatlığını da gerekçe göstererek Futbolcu + Bir miktar para önerdi , S.Moskova yönetimi bu teklifi kabul etti , Fenerbahçe yönetimi Emanuel Emenik'nin sakatlığı ile ilgili ciddi bir problem olmaması halinde resmi imzaların atılması bekleniyor.

[ Alıntı - 1907 Medya ]
    1907 Medya en güvendiğim kaynaklardan birisidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Trtspor'da Mustafa Doğan kulübe çok yakın bir isimden öğrendim, Emenike bitmiş dedi.

http://s14.directupload.net/images/130520/sjk4whol.swf
    Last edited by uAburak89 : 20.Mayıs.2013 at 15:17

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emenike kapsamlı bir kontrolden geçirilmeli. Ciddi bir sorunu varsa, sakatlığı ileriye dönük bir problem yaşatacaksa alınmamalı. Holmen felanda alınmasın. Aynı saçma politikada devam ediyoruz yine..

9. Default

Bende izledim programı, 8 milyon € gibi bir rakam da telafuz etti. "Haber doğru çıkmazsa o kaynağın benden çekeceği var" dedi ayrıca

Fenerbahçe takımının yapacağı en büyük transfer '' hırs ve istek '' olacakdır.Takımlar genelde sezon başında maçlara ilk haftalar puan kayıpları olabilri mantığıyla başlıyor öncelikle bu yok edilmeli tamamıyle.Sonrasında ise işin içine artık kadro transfer vs gibi durumlar gelmeli.Kadro olarak da çok fazla transfere gerek yok fenerbahçe takımında bana göre.Mesela ;

4 Kalecisi olan takımın hiçbir şekilde kaleci ihityacı yok.

Volkan Demirel , Mert Günok , Serkan Kırıntılı , Ertuğrul Taşkıran = Rotasyon için yapılacak bir oyuncu transferi için eminim ki Serkan gitmeyi isteyecekdir ve kale de hiçbir sıkıntısı olmaz fenerbahçenin.

Savunma hattına baktığımız zaman ise tranfere fazlasıyla gerek var.

Ziegler , Hasan , Yobo , Egemen , Serdar , Orhan , Bekir , Gökhan Gönül =

Kesinlikle sol bek de Hasan Ali olmalı ve Hasan'a bir alternatif bulunmalı.Sağ da ise Gökhan zaten klasik ve Gökhan'ın alternatifi olmalı.Bu da demek oluyor ki 1 sağ bek 1 sol bek transferi şart Fenerbahçe takımına.
    Orta da ise Orhan ve Bekir takımdan gönderilmesi gereken isimler.Yobo bile düşünülebilir eğer iyi bir yabancı stoper bulunursa.Stoper olarak Egemen 11 oyuncusu olursa yanına yapılacak bir transfer yapılarak Serdar ve Genç bir stoper alınarak stoper 4 lüsü de tamamlanılır.

Orta alan ise gerçekten garip ya şu orta alanı konuşmamak bile lazım

Selçuk Şahin , Mehmet Topuz , Sezer Öztürk , Salih Uçan , Mehmet Topal , Baroni , Emre Belözoğlu , Gökay İravul , Recep Niyaz , Krasic , Meireles , Stoch , Caner , Kuyt

Kesinlikle transferin şart olduğu mevki tartışmasız bir sol açık olacakdır herkesin gözünde.Bir sol açık alınıp Caner Erkin yedeğe çekilirse sol tarafı tamamlar Fenerbahçe.Bu durumda stoch gibi bir oyuncu harcandığı için rahatlıkla gönderilebilir takımdan.
    Sağ tarafda ise kuyt oynuyor kuyta alternatif olarak alınacak bir oyuncu ile gerçi gerek kalmıyor oyundan kolay kolay çıkmıyor sağ taraf alternatifi de tamamlanabilir Mehmet Topuz oranın rotasyonu bence.Bu durumda krasic gibi bir oyuncu da boşa çıkıyor
    Orta alana geldiğimi zaman ise Meireles , Topal , Emre gibi 3 oyuncu varken transfere bence hiç gerek yok.Kaldı ki bunlara ek olarak Salih gibi bir yetenek var ve yavaş yavaş Recep de gelemli bence.Bu durumda Selçuk , Sezer , Baroni gibi oyuncular ile yollar ayrılır ve üstüne üstlük taraftarın güveni kazanılır 2 si ayrıldığı zaman

Forvet hattı kesinlikle transfere gerek olan bir bölge..

Semih Şentürk , Beykan Şimşek , Sow , Webo

Sow'u değerlendiremeyen Aykut hocayı düşünürsek forvete kesinlikle '' gol makinası '' değerinde bir oyuncu almak lazım.Bu durumda ise webo 2.forvet olarak kulübeye geçmeli.Sow'un kanat oynacağını düşünerek aklımdakini yazıyorum tabiyki.Semih ve Beykan da forma şansını beklemeli mi beklememeli mi tartışılır tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

vay be bu formadan bendede vardı bu arada gökhan inler gelse ne güzel olur inşallah zorlarlar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Fernandes ?

HaberTürk'te yer alan habere göre; sarı lacivertli yöneticilere, “Ben tamamım ve gelmeye hazırım. Siz kulübümü halledin. Seneye Fenerbahçe’de oynamak istiyorum” mesajını gönderen Portekizli yıldızın transfere yeşil ışık yakması üzerine hareketli saatler yaşanmaya başladı. Fernandes ayrıca menajerine, “Beşiktaşlı yöneticilerle konuş ayrılmak istiyorum” talimatını verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe, Fernandes’in transferinde takas yolunu tercih ediyor. Beşiktaş yönetimi ile yapılan görüşmelerde de önümüzdeki sezon yolların ayrılacağı Stoch, Krasic, Sezer Öztürk, Semih Şentürk, Orhan Şam isimleri Siyah-Beyazlı kulübe iletilerek, “Hangisini istiyorsanız vermeye hazırız” denildi. Bu gelişmeler sonrasında çarşamba günü oynanacak Türkiye Kupası finalinin ardından Fernandes transferine Fenerbahçe yönetimi son noktayı koymayı planlıyor.

Nesil
    2006

Fernandes gelirse Meireles, Emre ve Fernandes üçlüsü ile bu takım çok iyi iş yapar. Hatta klasik 4-3-3 sistemi ile çok rahat oynarız. Bana göre Beşiktaş yeni teknik heyeti ile Stoch, Sezer ve Fernandes takasını kabul edebilir. Hem maaş yükünden kurtulacak hem iyi bir sol açık ile ofansif bir oyuncuyu kadrosuna katacak.

Emenike hakkında şüphelerim var iki yılı aşkın süredir Rusya'da. Acaba ne yaptı ne etti. Umarım o Karabük'de ki fırtınası gibi devam eder.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fernandes gelirse Meireles, Emre ve Fernandes üçlüsü ile bu takım çok iyi iş yapar. Hatta klasik 4-3-3 sistemi ile çok rahat oynarız. Bana göre Beşiktaş yeni teknik heyeti ile Stoch, Sezer ve Fernandes takasını kabul edebilir. Hem maaş yükünden kurtulacak hem iyi bir sol açık ile ofansif bir oyuncuyu kadrosuna katacak.

Emenike hakkında şüphelerim var iki yılı aşkın süredir Rusya'da. Acaba ne yaptı ne etti. Umarım o Karabük'de ki fırtınası gibi devam eder.

Maç Gol Asist Süre

Şampiyonlar Ligi : 4 2 2 332
    CL-Quali : 2 1 - 144
    Premier Liga : 16 5 1 1020
    CAN 2013 : 5 4 1 401
    Kubok Rossii : 1 - - 90
    Toplam: : 28 12 4 1987

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@xymnz12xnymz

bence savunmada hasana alternatif degil, hasanin yerine bir sol bek alinmali. hasan da alternatifi olmali. gokhanin arkasinda mehmet topuz is gorur. gormezse de altyapidan bir sag bek cikariversin fenerbahce bir zahmet. stopere de transfer gerekecek, omer toprak ya da serdar tasci ideal duruyor. ya da dunya capinda bilinen kaliteli bir stoper, yabanci alinacaksa.

Hasan 1. adam olmalı bence o yetenek var

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hasan cok caliskan, ozverili ama eksik kaliyor sanki. gokhan gibi bir beke sahip oldugumuz icin fazlasini bekliyoruz ondan belki, bilemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Türkiye Ligi içerisinden bir yabancı alacaksak Gençlerbirliği'nin sol bekini alalım. Çok iyi bir sol bek olduğunu düşünüyorum ben. Bunun dışında Holmen falan asla alınmamalı.

O Ziegler denen yeteneksizin bonservisini alırsalar da kendimi keserim,günah ona verilen paraya. Birde 3 milyon euro istiyorlarmış, Tosic'i daha ucuza kapatırız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ziegler alinirsa futbolu bizde birakir bu adam, en cok uzuldugum sey de hasan alinin onun arkasinda kalmasi olur. o adam yedek bekleyecekse buna degecek bir bek olmali sahada.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tosic'i çıplak gözle izledim,sonra kör oldum,çok ışık saçıyor,müthiş oyuncu.Çok iyi ver kaç yapıp soldan iyi atak geliştiriyor,top sürüşü de iyi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Savunmaya 4 tane düzgün adam alsınlar ben forvet te orta saha da istemiyorum. Aykut Kocaman nasılsa savunma oynatıyor ne yapıcaz forveti. Defansa Serdar Taşçı ve yabancı stoper, beklere Tosic ve Veysel Sarı mükemmel olur. Savunmaya bu takviyeleri yapsınlar ben başka birşey istemiyorum, nasılsa şampiyonlar liginden elenince 1 tane Yıldız! alırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Fernandes sözleşme uzatacak diye haber çıktı şimdi de. Emenike de ciddi bir problem yoksa mutlaka gelmeli. Diz sakatlığı deniyor gerçek Ronaldo yu da bir diz sakatlığı bitirmişti. Allah korusun öyle bişey olmasın eğer zinde bir şekilde gelirse Emenike çok şey demek.

Fernandes de gelir ve Aykut hoca ile sorun yaşamazsa müthiş iki transfer olur..Ama ben Fernandes e pek ihtimal vermiyorum Aybaba da gitti..

Bekir Selcuk Serdar Orhan Semih Ziegler Baroni kesin olarak gönderilmesi gereken isimler..Hatta bence Yobo da gitmeli yabancı kontejanı adına.
    Krasic ve Stoch zaten yolcular gibi.

Yerli piyasadan şuan alıp bize yarar sağlayacak isimler ise başta Alper, sonrasında Aykut Demir, Sefa yada Erkan, Veysel gibi isimler..

Alper olmayacak çok belli diğerlerinin kafasını koparabilsek keşke. Bana göre Aykut Demir Bekir in yanında Pique sayılır..

Veysel, Erkan yada Sefa da hem taze kan adına hem de rotasyon içersinde iyi alternatifler olması açısından değerlendirilmeli.

Müthiş iyi bir stoper almamız lazım her açıdan takıma uyacak hem kazanma karakteri yüksek hem hırslı hemde geçit vermeyen..

Bi çeşit Lugano yani

İyi de bir kanat oyuncusu lazım yabancı..Kuyt Sow ile dönüşümlü oynayıp oynadığında gol asist olarak aratmayacak bir isim..

Ona da bi çeşit Tuncay diyelim

Yönetimden pek umudum olmasa da merakla bekliyorum transfer politakasını, yine doğruların peşinden koşmayacaklar gibi geliyor ya içimden hadi hayırlısı..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben bu sezon icin transferde guveniyorum teknik ekibe. aykut kocaman sahadaki mentalitesini artik oturttu sayilir. buna uygun nokta transferleri bekliyorum yonetimden.sampiyon oldugumuz sezonun ertesi tam takim olma yolunda kucuk eksikleri olan bir takimdik, bu yil yapilacak transferlerle o seviyeye yeniden ulasabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aytaç abi adamlar Ziegler'in peşinde sen nokta transfer yaparlar diyosun : ) Bu nokta virgül yolunda haberimiz yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aytaç abi adamlar Ziegler'in peşinde sen nokta transfer yaparlar diyosun : ) Bu nokta virgül yolunda haberimiz yok.
    yalandir o, inanma sen bedava verseler yine dusunmem. alinacak olsa gecen sezon basi alirdik. acil ihtiyactan geldi devre arasi. o sartlarda idare ederdi ama su zamanda onu almak intihar olur.

Emenikeyi aldık heralde

Güzel hucum hattı oldu

Ömer , Serdar ve Eren 3lüsünden 1 tanesi de gelecek sanki

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Emenikeyi aldık heralde

Güzel hucum hattı oldu

Ömer , Serdar ve Eren 3lüsünden 1 tanesi de gelecek sanki
    agzindan bal damliyor, insallah (:

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Emenike kesinlikle gelmeli, hele ki Krasic olayı olarak gelicekse gelsin.

Kaybedecek neyimiz kaldı ki ? Krasic zaten ölmüş durumda ne paralar gitti çöpe Emenike için gitsin 6-7 Milyon da bişey olmaz.

Hasan Ali konusunda ise kesinlikle 1. adam olamaz, olmamalı. Eğer Hasan Ali 1. adam olacaksa Reto Ziegler'i alsınlar

Ben Hasan da o kapasiteyi göremiyorum, Tosic çok sağlam oyuncu o olabilir mesela alınırsa.

Gökhan İnler ise süper ötesi olur, nefis oyuncu ve bize çok yarar. Eğer bir risk alınacaksa o sezon bu sezon olmalı çünkü 2 senedir ezeli rakibimizin şampiyon olduğunu görüyoruz bir sezon daha görmek çok etkilemez. Ancak hiç birşey yapılmadan görmek çok dokunuyor.

Bir çaba bir risk alınacaksa varsın Galatasaray olsun yine şampiyon.
    Last edited by Kaka Leite : 20.Mayıs.2013 at 23:09

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Serdar Taşçı yaptığı acıklamada.

"BURDAN AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM AİLEM BURDA YAŞIYOR BİR DÜZENİMİZ VAR AİLEMLE ŞU ANDA BAŞKA BİR TAKIMA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM" ...Demişti.

İlersi ne getirir bilinmez.
    Last edited by petrol_fb12 : 20.Mayıs.2013 at 23:11

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

inler cok pahali, butceyi alt ust eder. meireles+krasice 17M vereceklerine inleri getirebilirlerdi o paraya ama liberoya o parayi vermeye acir insan

Mesaj Yetkileri