1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aybaba'yı sevdiğimi söyleyemem ama hakkını da vermek gerek.

Holosko'nun muhteşem performansı, Olcay'ın alışma süreci ve takıma katkısı bunlarda bence hocanın direk etkisi olan şeyler.

Ayrıca kişilik olarak bence de yeterli değil ancak o kadar sebep saymışsın açıp bakıyoruz lig sıralamasına buna rağmen son ana kadar 2.'lik şansını sürdüren ve Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan bir Beşiktaş var.

Bence bir sezon daha sabır edilebilirdi. Yönetim bu adama hep Feda dedi, birçok hocaya sunulan şans bu hocaya verilmedi transfer olarak. Bu sezon belki de bunu yapsalar bişeyler yapabilir..

Üstüne koca sezonda sakatlık en büyük düşmanı oldu Beşiktaş'ın ancak bunu da çok hissettirmedi. Sağlık olsun, kimisine göre başarılı ya da başarısız bu şekilde hakkı yenmemeli.

Koca sezonda Beşiktaş için emek veren birisi bu derece nefreti hak etmiyor bence.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Aybaba'yı sevdiğimi söyleyemem ama hakkını da vermek gerek.

Holosko'nun muhteşem performansı, Olcay'ın alışma süreci ve takıma katkısı bunlarda bence hocanın direk etkisi olan şeyler.

Ayrıca kişilik olarak bence de yeterli değil ancak o kadar sebep saymışsın açıp bakıyoruz lig sıralamasına buna rağmen son ana kadar 2.'lik şansını sürdüren ve Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan bir Beşiktaş var.

Bence bir sezon daha sabır edilebilirdi. Yönetim bu adama hep Feda dedi, birçok hocaya sunulan şans bu hocaya verilmedi transfer olarak. Bu sezon belki de bunu yapsalar bişeyler yapabilir..

Üstüne koca sezonda sakatlık en büyük düşmanı oldu Beşiktaş'ın ancak bunu da çok hissettirmedi. Sağlık olsun, kimisine göre başarılı ya da başarısız bu şekilde hakkı yenmemeli.

Koca sezonda Beşiktaş için emek veren birisi bu derece nefreti hak etmiyor bence.
    Hata yapan oyuncusunu hatadan 2 dakika sonra oyundan alarak taraftarın önüne yem eden herkes şahsım adına nefreti hak eder. Benim düşüncem bu Cenkerim sana saygı duyuyorum tabii ki.

Ayrıca emin ol şu an Beşiktaşlı olmamanın verdiği psikolojiyle "e abi adam yapabileceğini yaptı" mantığı yürütüyorsun , yürütebiliyorsun ama bazı işler öyle kolay değil. Ya sırf şu yarım saat önce okuduğum şey yüzünden bile biter ya dünyadaki en sevilesi adam olsa dahi (ki uzaktan yakından alakası yok). Milletin üç kuruşla ev geçindirmeye çalıştığı , aç bilaç sokakta dolaştığı bir ortamda ve özellikle bunu belirtiyorum sezon başında göreve gelirken "para konuşmadık , söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır" diyen bir adam şimdi çıkıp da "mutfak parasına takım yönettim" gibi rezil bir laf ediyorsa benim için biter ötesi yok isterse şampiyon yapsın takımı.

O zaman ben de diyorum ki madem şimdi paranın lafını yapıyor , sezon başında milletin gözünü boyamak taraftarın gönlünü kazanmak istedi o laflarla hele böylesi bir senede fedalar falanlar filanlar.

Mesaj Yetkileri