O yedeklerden bir PSG daha kurulurone yaa
O yedeklerden bir PSG daha kurulurone yaa
Azcık daha kalite arttıralım dedik
Valla biraz daha petrol çıkarıp satacaz
CRİSTİANO RONALDO PARİS SAİNT GERMAİN DE !!!!
Transfere 633 milyon euro harcadık.Coğu 48 ay taksitle,İnanılmaz zarara soktuk başkanı.Ama yine de çok zenginiz paramız bol muhahaa![]()
Bu kadar yıldızı nasıl idare edecem bilmiyorum valla
Messi ve Ronaldo müthiş transfer ama oyundan zevk alabilecek misin ki abi?
gerçekten süperr transferler bu sene tüm kupalar senin![]()
çok iyi kariyertüm kupaları toplaman lazım
![]()
Yeni kulübe geçmeden önce istediğin oyuncuları serbest bırak sonra da al.![]()
Crash dump hatası almıstım,çözdük olayı şimdi kariyere devam edebiliriz
Güncelleme bugün gelecek
Ayrıca Özel mesaj dan kariyere devam et diye ısrar eden 2 3 arkadaşa da teşekkür ederim,iyi teşvikciler![]()
Seni teşvik eden varsa bildiği vardır hocam
Bi de kendini alsana rotasyon olarak![]()
Touluse 4-4 helal olsun adamlara
Bu arada kim gelirse gelsin Ibra tek başına canavar![]()
forma'da yakışmış Ronaldo'yaAguero'da geldimi Asrın takımı tam olur , oynayacak sistem belli zaten 4-2-4 ileri uç solda Ronaldo Sağda Messi ileride İbra , Aguero , her maç 8-10 atarsın
bende james rodriguez i istiyom sen şimdi o kadar yıldızın içinde beğenmessin amaya da sağ beke azpilicueta
Ohaa adam çat dedi aldı adamı bi takım dizilişi alalım Hocam bide İbra gidince 'de ileriyi Agüero , Neymar , Ronaldo gidince de kanatları Hazard Messi yapar mısın![]()
Benim Lazio kariyerimde 4 sezondur aldığım oyuncuların toplam maliyeti 150M € adam bir transfer döneminde 700M€'yu geçti helal olsun Agüero falan gelmiş![]()
aynen hocam bi takım dizilişi alalım![]()
Dizilişi transferlerden sonra koyacağım,Dudaklarınız uçukluyacak
7 futbolcuyla yollarımızı ayırdık,5 6 futbolcu transfer edeceğiz.Sağlam para geldi.Sağlam para gidecek yine
Sirigu 4 ay sakatlandı,kaleci transferi de düşünüyorum.İbra 4 ay sakatlandı sözlesmesini fesh ettik.Aldığım futbolcular ibrayı unutturacak size
Bekliyoruz Ibrayı unutturacak futbolcuları![]()
james rodriguez ve fabregas da bittim ben![]()
Vay anam vay bu ne kadro yav?![]()
![]()
8 nesillik cm/fm hayatımda 900 Milyon Euro harcamadım.Naaptın usta sen ya?
transferler kötü.. agüero nun bitiricilik düşük, fabregas güçsüz, rodriguez in kafa vuruşu zayıf, de gea eksantirik değil, neymar da dengesiz.şaka bir yana dünya karması mı kuruyorsun şampiyonlar ligini başka takım kazanamaz adamlarda oyuncu bırakmamışsın ki
![]()
O değilde şu james rodriguez nasıl oyuncu ya bilgi verirmisiniz?![]()
O kadar almışken benim için de varane yi alsana tabi iyiyse![]()