Originally Posted by
zeck17
Fenerbahçe'nin 2013-2014 sezonunda şampiyonlar ligi 3. ön elemesinde seri basi olup olamayacagi belli degildir. su anda fransa'da 3. sirada bulunan lyon'un son macta bu sirayi korumasi ve isvicre'de basel'in sampiyon olmasi durumunda 3. turda seribasi olamayacaktir.
bu sartlarda rakibi zenit, psv, metalist, basel ve lyon 5'lisinden biri olacaktir. aksi takdirde, yani basel ve lyon'un birinin ayaginin kaymasi durumunda, fenerbahce seri basi olacak, ve basel/lyon'dan biri, zulte waregem, fc nordsjaelland ve iki diger takimdan olusacak torbadan rakip sececekler.
eger turu gecerlerse son playoff turuna kalacaklar ki bu turda seri basi olmayacaklar. muhtemel 5 rakipten 3u arsenal, milan ve schalke 04. diger ikisi de sirayla valencia, lyon, zenit, psv ve basel takimlarindan o noktaya kalan ilk 2 takim olacak.
Hayırlısı ya
biraz rahat olmak lazım. Arsenal hariç elenmeyecek takım yok yukarıdaki listede kaldı ki ne yapıp edip kalacağımızı düşünüyorum ben şampiyonlar ligine. Kalamama ihtimalinden kalma ihtimali daha yüksek en azından.
Bunun dışında küfür olayı çok normal. doğru bulmasak bile futbolun içinde küfür var Alper buna alışıktır.Sahada neler oluyor ne küfürler ediliyor oynayan bilir. Tribündekilerde kendi oyuncusuna da rakibe de zaman zaman küfür ediyor.(size cevap olarak yazmıyorum bunları ilk paragraftan sonrakiler genel yorumum transfer ile ilgili)
Umarım ters köşe olmaz. Zira Selçuk İnan'dan sonra ülkedeki mevcut orta sahaların en iyisi Alper. Ve bizim çok ihtiyacımız olan cinsten bir stili var. Topu alıp rakiplerinin içine korkmadan dalıyor,dribling yapıyor yani ve Fenerbahçe'nin böyle oyunculara ihtiyacı var.
Son olarak 6.5 milyon euro ARTI Bienvenu ve Orhan deniyor ya işte bu ikili aslında artı değil eksi diye düşünülmeli. Hiç yoktan maaş alıyorlardı. Umarım Bienvenu Eskisehir'e gitmemezlik yapmaz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly