Sayfa 789 / 896 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
23,641 ile 23,670 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Fenerbahçe'nin 2013-2014 sezonunda şampiyonlar ligi 3. ön elemesinde seri basi olup olamayacagi belli degildir. su anda fransa'da 3. sirada bulunan lyon'un son macta bu sirayi korumasi ve isvicre'de basel'in sampiyon olmasi durumunda 3. turda seribasi olamayacaktir.

bu sartlarda rakibi zenit, psv, metalist, basel ve lyon 5'lisinden biri olacaktir. aksi takdirde, yani basel ve lyon'un birinin ayaginin kaymasi durumunda, fenerbahce seri basi olacak, ve basel/lyon'dan biri, zulte waregem, fc nordsjaelland ve iki diger takimdan olusacak torbadan rakip sececekler.

eger turu gecerlerse son playoff turuna kalacaklar ki bu turda seri basi olmayacaklar. muhtemel 5 rakipten 3u arsenal, milan ve schalke 04. diger ikisi de sirayla valencia, lyon, zenit, psv ve basel takimlarindan o noktaya kalan ilk 2 takim olacak.

Hayırlısı ya
    biraz rahat olmak lazım. Arsenal hariç elenmeyecek takım yok yukarıdaki listede kaldı ki ne yapıp edip kalacağımızı düşünüyorum ben şampiyonlar ligine. Kalamama ihtimalinden kalma ihtimali daha yüksek en azından.

Bunun dışında küfür olayı çok normal. doğru bulmasak bile futbolun içinde küfür var Alper buna alışıktır.Sahada neler oluyor ne küfürler ediliyor oynayan bilir. Tribündekilerde kendi oyuncusuna da rakibe de zaman zaman küfür ediyor.(size cevap olarak yazmıyorum bunları ilk paragraftan sonrakiler genel yorumum transfer ile ilgili)

Umarım ters köşe olmaz. Zira Selçuk İnan'dan sonra ülkedeki mevcut orta sahaların en iyisi Alper. Ve bizim çok ihtiyacımız olan cinsten bir stili var. Topu alıp rakiplerinin içine korkmadan dalıyor,dribling yapıyor yani ve Fenerbahçe'nin böyle oyunculara ihtiyacı var.

Son olarak 6.5 milyon euro ARTI Bienvenu ve Orhan deniyor ya işte bu ikili aslında artı değil eksi diye düşünülmeli. Hiç yoktan maaş alıyorlardı. Umarım Bienvenu Eskisehir'e gitmemezlik yapmaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Lyon play off turu oynayacak heralde 3. ön elemede yok

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by sananes View Post
    biraz rahat olmak lazım. Arsenal hariç elenmeyecek takım yok yukarıdaki listede kaldı ki ne yapıp edip kalacağımızı düşünüyorum ben şampiyonlar ligine. Kalamama ihtimalinden kalma ihtimali daha yüksek en azından.

Bunun dışında küfür olayı çok normal. doğru bulmasak bile futbolun içinde küfür var Alper buna alışıktır.Sahada neler oluyor ne küfürler ediliyor oynayan bilir. Tribündekilerde kendi oyuncusuna da rakibe de zaman zaman küfür ediyor.(size cevap olarak yazmıyorum bunları ilk paragraftan sonrakiler genel yorumum transfer ile ilgili)

Umarım ters köşe olmaz. Zira Selçuk İnan'dan sonra ülkedeki mevcut orta sahaların en iyisi Alper. Ve bizim çok ihtiyacımız olan cinsten bir stili var. Topu alıp rakiplerinin içine korkmadan dalıyor,dribling yapıyor yani ve Fenerbahçe'nin böyle oyunculara ihtiyacı var.

Son olarak 6.5 milyon euro ARTI Bienvenu ve Orhan deniyor ya işte bu ikili aslında artı değil eksi diye düşünülmeli. Hiç yoktan maaş alıyorlardı. Umarım Bienvenu Eskisehir'e gitmemezlik yapmaz.
    Şimdi ben alperin de filan değilim konu ilgilenmiyoruz diyip olaya son dakikada karışmakta sonra niye fenerbahçeden nefret ediliyor deniliyor bu yönetimim aklınca rakibimin transfer edeceğini aldım yuppi en büyük biziz demesinden oluyor

Stoch ve Mehmet Topuz'u hatırlıyoruz Stoch fenerbahçeye şampiyonlar liginde oynamak için geliyorum demişti sadece ön eleme oynadı şimdi kadar

Mesela bir de avrupa aynı oyuncu için transfer yarışına girme olayı var ki (en gereksizi bu) böyle olunca da kazıklanan yine türk takımları oluyor menajerler tarafından

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Şimdi ben alperin de filan değilim konu ilgilenmiyoruz diyip olaya son dakikada karışmakta sonra niye fenerbahçeden nefret ediliyor deniliyor bu yönetimim aklınca rakibimin transfer edeceğini aldım yuppi en büyük biziz demesinden oluyor

Stoch ve Mehmet Topuz'u hatırlıyoruz Stoch fenerbahçeye şampiyonlar liginde oynamak için geliyorum demişti sadece ön eleme oynadı şimdi kadar

Mesela bir de avrupa aynı oyuncu için transfer yarışına girme olayı var ki (en gereksizi bu) böyle olunca da kazıklanan yine türk takımları oluyor menajerler tarafından
    Hay Allah razı olsun.İlgilenmiyorum deyip almak ??!! Profesyonellikten bahsetmeyin lütfen )

KAP geldi KAP

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İlgilenmiyoruz dedikten sonra almak profesyonel bir harekettir. Bu işlerde böyle tok alıcıyı oynamazsan fiyat yükselir. Kaldı ki Selçuk İnan konusunda şartlar zorlanmadığı için ya da oyuncu bizi seçmediği için büyük güç kazandı en önemli rakibimiz.Yani yabancı sınırı varken 2'ye 3'e bakmadan iyi türkleri alacaksın,almak zorundasın. Yabancı oyuncu için yarışma mevzusuna ise katılıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Alper okuldan arkadaşım lise zamanı.. Ne kadar galatasaraylı oldugunu herkes bilir ki şu anda ilkkez ı da ögrendi fenere gittigini.. haberi yokmuş kendisinin ve şu anda Umutun dugunundeydi..
    Daha fenerbahce ne alperle ne menejeriyle anlaşmış..Bakalım şimdi görecegiz alper ne kadar Galatasaraylı?..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Özgür Çetin View Post
    Alper okuldan arkadaşım lise zamanı.. Ne kadar galatasaraylı oldugunu herkes bilir ki şu anda ilkkez ı da ögrendi fenere gittigini.. haberi yokmuş kendisinin ve şu anda Umutun dugunundeydi..
    Daha fenerbahce ne alperle ne menejeriyle anlaşmış..Bakalım şimdi görecegiz alper ne kadar Galatasaraylı?..
    Araya PARA girdimi..Herkes "PROFESYONEL" olur.....

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fener KAPtı geçti diyebilir miyiz artık?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Kapta bulamadım ben,link atar mısınız?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Futbolda maalesef duyguya pek yer yok. O adamın işi bu. Kazanacağı parayla bir ömür yaşayacak... Para değiştiriyor futbolcuların sözlerini...

Alper transferi (!) ne ne sevindim ne üzüldüm. Nötrüm şuan... Olursa olur olmazsa olmaz... Olursa en büyük avantajımız Bienvenu ve Orhan gibi 2 yükten kurtulacak olmamız. Tabi oyuncunun yapacağı katkıda önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

saka mi bu, 1 nisan falan mi bugun? KAP olayi da yalan oldu hepten, sabah cimbomda aksama fenerde. cok acayip

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Anadolu kulüpleri de iyice uyanık hale geldi ama Allah'tan bizim başımızda Ünal Aysal gibi ne yaptıgını bilen ve gaza gelmeyen bir başkan var Yoksa Alper'i 15 milyona satar valla Es-es

Aklıma Kemal Sunal'ın açık arttırmayla arsa sattığı film geldi

sakary Ali Misafir

Alper öyle ya da böyle kime giderse çok iyi bir transfer olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Para için diyosunuzda belki fener yıllık 2.5 verecek Cimbom'da 2.5 verecek. O zamam gs'yi seçer denilene göre?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Açıkçası Türkiye liginden yerli almak yurt dışından yıldız almaktan daha zor hale geldi. 8,5 milyona Sneijder'i aldık, Melo'ya 2 milyon vermişiz Juve 6 istiyor, ama içeriye gelince alper'e 6+kulübün anahtarı diyor kulüpler yabancı sınırını kaldırsınlar alper 2 milyona zor satılır. dışardan türk bari alalım

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ortada fazlaca bilgi kirliliği var anlaşılan. Ben şahsi düşüncemi söyleyim, transfere çamur atmak için değil; ama F.Bahçe için gereksiz gibi görünüyor bu transfer. Orta sahada Emre, Salih, Cristian, Meireles, Selçuk ve Topal varken Alper'e yer açmak için bu isimlerden 2-3'ünün gönderilmesi gerekiyor. Emre zaten 1-2 sene anca götürür de, Cristian'ın da yollanması lazım. Selçuk'un da sözleşmesi bitiyor ve yenilemezler sanırım. Salih'in de önünün kapanma riski var bir de tabii.

Transfer gerçekleşip fazlalıklar halledilirse de, F.Bahçe için çok iyi bir transfer gerçekleşmiş olacak. Salih-Alper-Meireles 3'lüsü harika olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

bu arada kupa maçında alpere küfür eden arkadaşlar nasıl karşılıyor bu transferi merak içerisindeyim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Para için diyosunuzda belki fener yıllık 2.5 verecek Cimbom'da 2.5 verecek. O zamam gs'yi seçer denilene göre?
    Fener 6.250+Bienvenu+Orhan Şam verdi.Es-Es teklifi kabul etmesi için...7 Milyon Euro teklif etmesi lazım galatasarayın...

Eğer Galatasaray devreye girerse bu iş inada binerse.15 milyon Euro kadar gider bu olay.buda 30 trilyon para yapar.Es-Es kendini iki yıl güvenceye alır.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Anadolu kulüpleri de iyice uyanık hale geldi ama Allah'tan bizim başımızda Ünal Aysal gibi ne yaptıgını bilen ve gaza gelmeyen bir başkan var Yoksa Alper'i 15 milyona satar valla Es-es

Aklıma Kemal Sunal'ın açık arttırmayla arsa sattığı film geldi
    http://tr.eurosport.com/futbol/spor-...45/story.shtml

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Alper iyi hoş da Arda gelsin Arda
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ortada fazlaca bilgi kirliliği var anlaşılan. Ben şahsi düşüncemi söyleyim, transfere çamur atmak için değil; ama F.Bahçe için gereksiz gibi görünüyor bu transfer. Orta sahada Emre, Salih, Cristian, Meireles, Selçuk ve Topal varken Alper'e yer açmak için bu isimlerden 2-3'ünün gönderilmesi gerekiyor. Emre zaten 1-2 sene anca götürür de, Cristian'ın da yollanması lazım. Selçuk'un da sözleşmesi bitiyor ve yenilemezler sanırım. Salih'in de önünün kapanma riski var bir de tabii.

Transfer gerçekleşip fazlalıklar halledilirse de, F.Bahçe için çok iyi bir transfer gerçekleşmiş olacak. Salih-Alper-Meireles 3'lüsü harika olabilir.
    Selçuk ve Baroni kesinlikle yollanacaktır diye düşünüyorum. Emre fazla sakatlanan bir oyuncu, Alper yeterince şans bulacaktır bence.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Eğer gerçekten aldıysak ve söylenen fiyat ve oyuncularsa çok daha iyi. Ben Alper'in GS'a gitmesine üzülürüm. Birçok kişinin aksine 2-3 yıl sonra Selçuk İnan olacağına inanıyorum, hatta daha kısa sürede bile olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Alper geldiği an Baroni ile yollar ayrılmalı.

Emre Alper Mereiles Topal Salih gayet iyi götürür ligi avrupayı, artı olarak belki baroniden daha fazla katkı verecek ve istikrarlı bir yabancı düşünülebilir ama bence gerek yok uygun maliyetli olmadıkça.
    Emre nin dolu dolu oynayacağı son senesi olması muhetemel, bir sonraki yıla belki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ortada fazlaca bilgi kirliliği var anlaşılan. Ben şahsi düşüncemi söyleyim, transfere çamur atmak için değil; ama F.Bahçe için gereksiz gibi görünüyor bu transfer. Orta sahada Emre, Salih, Cristian, Meireles, Selçuk ve Topal varken Alper'e yer açmak için bu isimlerden 2-3'ünün gönderilmesi gerekiyor. Emre zaten 1-2 sene anca götürür de, Cristian'ın da yollanması lazım. Salih'in de önünün kapanma riski var bir de tabii.
    cris ve selçuk sahaya çıktığında denmedik şey kalmıyor. Yani öyle bakacak olursak u18'den A takıma kadar bütün orta saha oyuncularını sayıp orta sahaya gerek yok ki demeliyiz.

Bizim Meireles,Topal ve Emre üçlümüz çok iyi bir üçlü ama hepsinin sakatlanma riski, emre ve meireles'in de atılma riski var. Hem de yüksek oranlarda. Salih desen zaten henüz yeterli seviyede değil. Ve en önemlisi Alper'in sitilinde oyuncumuz olmaması. Bu şekilde baktığımızda kritik bir transfer gibi duruyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe bu oyuncuyu alırsa sadece bir nedeni var;

" Galatasaray alırsa ve aşı tutar da Selçuk İnan gibi parlarsa taraftar bizi topa tutar"

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ne 15'i ya. Ne yani çok mu gerekli? Melo'yu alır 15'e Ömer toprak'ı ikna ederim Türk statüsüne.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fenerbahçe bu oyuncuyu alırsa sadece bir nedeni var;

" Galatasaray alırsa ve aşı tutar da Selçuk İnan gibi parlarsa taraftar bizi topa tutar"
    tabiki tabiki öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

selcuk inanla alper cok farkli oyuncular, gelecegin selcuk inani olmaz ki alper. ben onu oyun kurarken gormedim hic. ama basmadik yer birakmaz sahada, o acidan benziyorlar. kaybetmeyi sevmeyen oyuncu tipi, boyle oyunculara cok ihtiyac var fenerde.

Mesaj Yetkileri