Sayfa 994 / 1204 İlkİlk ... 494894944984992993994995996100410441094 ... SonSon
29,791 ile 29,820 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Alper öyle çok çok iyi bir oyuncu değil. Fenerbahçe'yi tebrik ederim ama bu transferin olmamasına sevindim. Öte yandan bize mücadeleci ve adam eksilten bir kanat lazım. Aslına bakarsanız bize şu anda gelebilecek en iyi ve faydalı oyuncu Arda olacaktır. Arda gelirse, transferler savunmaya yapılsın yeterli olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rahat olun alper bizde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben öyle düşünmüyorum,Aziz Yıldırım ne yapar eder Alper'i Fenerbahçeli yapar yani,transfer yapmayı iyi biliyor günahıyla,sevabıyla,takdir etmek düşer bize.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye hayırlı olsun, ne diyelim, kesinlikle almaları gereken bir oyuncuydu, iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Rahat olun alper bizde.
    Sülalemiz rahat panpa

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Alper okuldan arkadaşım lise zamanı.. Ne kadar galatasaraylı oldugunu herkes bilir ki şu anda ilkkez ı da ögrendi fenere gittigini.. haberi yokmuş kendisinin ve şu anda Umutun dugunundeydi..
    Daha fenerbahce ne alperle ne menejeriyle anlaşmış..Bakalım şimdi görecegiz alper ne kadar Galatasaraylı?..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

34cimbom34 yine patlayınca sildi bütün twitlerini , inanmayın artık şu adama.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eskişehir Fenerbahçe ile anlaşmış olabilir fakat belki de Alper Fenerbahçe'yi seçmeyebilir. Galatasaray'ı istiyorum diye tutturursa çok daha ucuza kapanabilir transfer.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Adam patlamadı ki Fenerbahçe son anda girdi araya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Adam patlamadı ki Fenerbahçe son anda girdi araya.
    yok kardeş valla bildiği yok twitterda çok takılan adamların hepsi dalga geçiyo zaten adamla , adam sürekli aynısını yapıyor , zaten heryerde çıkan haberleri alıyor tutmayınca siliyor , o maç skoru veren kahin mi ne çıkmıştı bütün skorları yazıp tutmayanları silmişti , ondan bir farkı yok yani.

şu anda alper dönüp galatasaray'a imza atsa , yine aynı şey , çünkü sildi o twitlerini de.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu adam herkesten önce oyuncuların isimlerini söylüyor hepsine kendim şahit oldum,tweetlerini silmesi ise başka bir özelliği,ben şahsen güveniyorum.

@Özgür Çetin

Hocam biz nerden bilelim Alper'in senin lise arkadaşın olduğunu,hadi doğru diyelim de araya para girince her şey olabiliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    alakası yok tutanlarıda siliyo he patladı gibi şuan o ayrı da patladı diye silmiyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    alakası yok tutanlarıda siliyo he patladı gibi şuan o ayrı da patladı diye silmiyo
    valla eskiden duyumlarını silerdi tutmayınca çok az twit atardı , 2 kere falan da komple sildi böyle.

ben şahsen güvenmiyorum zaten basında kim yazılıyorsa onu yazıyor , ya da kimseden önce bilgi verdiği yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Renkli bi transfer dönemi olacağa benziyor. Bizimkiler iyice hırslanıp bombaları patlatmasınlar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Renkli bi transfer dönemi olacağa benziyor. Bizimkiler iyice hırslanıp bombaları patlatmasınlar
    Bizde öyle bir hırs yok,yıllardır gerekli olan bölgelere transfer yaptık,tutmuştur veya tutmamıştır ancak belli bir anlayışla transfer yaptık.Her şeyin bir hayırlısı vardır,gelseydi iyi olurdu ancak yeni alternatifler bulmak zorundayız,Alper olmadı diye oturup ağlayacak halimiz yok.Transferde vizyonumuz geniş bizim,alternatif çok,rahat olun.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bizde öyle bir hırs yok,yıllardır gerekli olan bölgelere transfer yaptık,tutmuştur veya tutmamıştır ancak belli bir anlayışla transfer yaptık.Her şeyin bir hayırlısı vardır,gelseydi iyi olurdu ancak yeni alternatifler bulmak zorundayız,Alper olmadı diye oturup ağlayacak halimiz yok.Transferde vizyonumuz geniş bizim,alternatif çok,rahat olun.
    Rahatız kardeşim, yönetim ve teknik ekipi düşününce rahatlıyoruz. Zaman neler gösterecek bakalım.

Bi Arda hamlesi fena olmaz ama hani

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Seten doğru diyordur umarım, başından beri söylüyorum, Fb'nin yaptığı açıklamalara inamamamak lazımdı. Bizimkilerin flyat arttırmak gibi hataya düşmemesi lazım, inada binen transferlerden hayır gelmiyor. Alper iyl oyuncu, nereye istiyorsa oraya gitsin. Gerisi hikaye.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Len arkadaş ne Alper'miş, Fenerbahçe transfer topiği İniesta gelmişçesine seviniyor Bu adam bu kadar iyiyse seneye lig çekişmeli geçer belki... Gerçi hoş bizimkiler gibi 2 oyuncu alır ve moraller alt üst olur gibime geliyor ama hayırlısı...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

dostlar üzülmeyin http://www.youtube.com/watch?v=wIph_tTLkHM

böyle oyuncular bizim klübümüzde bulunmasın zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Alper Potuk transferinden vazgeçtiğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin Alper Potuk için Eskişehir yöneticileriyle anlaşmasından sonra Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, FANATİK'e çok özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray yazarımız Serdar Dinçbaylı'ya konuşan Aysal "Biz Fenerbahçe ile açık arttırmaya girmeyeceğiz. Halil Ünal ile biz anlaşmıştık. Demek ki sözler böyle tutuluyormuş. O yüzden biz bu transferden çekiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Adamsın başkan!!! İnşallah yıllar boyu başımızda kalırsın Kalırsın da bizi onurlandırırsın...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nani'yi kimse konuşmuyor hala adam arada kaynadı gitti yahu.

Gökmen Özdemir'in gazetesi yarın Nani'nin İstanbul'a geleceği tarihi açıklıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

şampiyon olmamıza rağmen aziz yıldırım istifa etmedi veya hala bir dünya yıldızını transfer edip gündemi değiştirmedi diye düşünürken şaşırmadım bu habere

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Aslında bu sezon için yapılacak en iyi transfer Sneijder olacak. Kamp geçirince takıma sisteme alışınca.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Vakti zamanında Stoch bize çok yakınken Stoch Fenerbahçe'yi seçmişti.Klasik Aziz Yıldırım işi 2 büyük kupa gidince Galatasaray'ın elinden aldık diye hava atar artık klüp toplantılarında.Ha olmadığına üzülmedim hayırlısı bizim tek alabileceğimiz adam Alper değil.Halil Ünal verdiği sözden döndüğüne göre Aziz Yıldırım iyi para saydı galiba.Bakalım kokusu çıkar yakında.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    şampiyon olmamıza rağmen aziz yıldırım istifa etmedi veya hala bir dünya yıldızını transfer edip gündemi değiştirmedi diye düşünürken şaşırmadım bu habere
    öyle bir yıldız alacagız ki dünya konuşacak demişti. Alper mi ki o oyuncu?

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

ya arkadaşalr şu yabancı sınırlaması denen saçmalığa itiraz edilmeyecek mi ? edilirde o sınır biraz genişletilirse direk yarı yarıya düşer

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by nannar View Post
    öyle bir yıldız alacagız ki dünya konuşacak demişti. Alper mi ki o oyuncu?
    Yok abi bu bombanın pimi bile değilmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İçimden bir his Alper'in sonu M.Topuz gibi olacak diyor nedense...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alper'in sonu bizi ilgilendirmez.Yetenekli bir oyuncu,umarım Milli Takım'a faydası olur,Ünal Aysal için bittiyse benim için de bitmiştir,artık yeni hedeflere odaklanma sırası.

Mesaj Yetkileri