Sayfa 149 / 220 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199 ... SonSon
4,441 ile 4,470 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şenol Güneş ismi çıktı şimdide.Yerli hoca gelicekse Şenol Güneş en iyi aday.
    Önder Özen,hoca konusunda tecrübeli olmalı,56-57 yaşını aşmış,uluslararası bir deneyimi olmalı dedi.
    Şenol Güneş'mi acaba bu aday?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Şenol Güneş ismi çıktı şimdide.Yerli hoca gelicekse Şenol Güneş en iyi aday.
    Önder Özen,hoca konusunda tecrübeli olmalı,56-57 yaşını aşmış,uluslararası bir deneyimi olmalı dedi.
    Şenol Güneş'mi acaba bu aday?
    Benim aklıma direk Heynckes geldi bunları söyleyince yerli olarak hiç düşünmedim açıkçası ama baktığın zaman direk karşılığı Şenol Hoca valla.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

O son soruyu soran zata ne diyeyim bilemedim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    O son soruyu soran zata ne diyeyim bilemedim..
    Ne sordu ? Ben kapatmıştım da televizyonu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler şu an dışarıdayımda birisi önder özenin açıklamalarını buraya yazabilirmi acaba
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Beyler şu an dışarıdayımda birisi önder özenin açıklamalarını buraya yazabilirmi acaba
    Twitter'dan @Besiktas_FM ' i takip et kardo.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Vatan gazetesinden muhabir Erdal Cömert siz tanrı parçacığı mısınız diye soru sordu. Soru sorma şekli çok garipti. Adamı bir dövmediği kaldı. Vatan , Milliyet'ten muhabirleri hala kulübün içine sokuyorlar. Bu iki gazetenin amacı gayet açık ve net. Beşiktaş'ın modernleşme yolunda attığı adımlar en çok bu adamları rahatsız ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Vatan gazetesinden muhabir Erdal Cömert siz tanrı parçacığı mısınız diye soru sordu. Soru sorma şekli çok garipti. Adamı bir dövmediği kaldı. Vatan ve Milliyet'ten muhabirleri hala kulübün içine sokuyorlar. Bu iki gazetenin amacı gayet açık ve net. Beşiktaş'ın modernleşme yolunda attığı adımlar en çok bu adamları rahatsız ediyor.
    Neye istinaden sordu bu soruyu beyin fakiri merak ettim. Sanki adam bu sene ŞL'yi alacağız bana güvenin falan dedi toplantıda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim telden twittera zor giriyorum yavrum buraya bile zor giriyorum.haber 1903 de yokmu açıklama
    FM Gazetesi

Nesil
    2007

İyi bir hocayla bu hamlenin değeri de artar. Şenol Güneş'i ben ülkedeki en iyi 2-3 teknik direktörden biri olarak görüyorum. Olur da gelirse, Beşiktaş çok iyi yola girer bence. Tabi sabırlı olunması gerek. Fenerbahçe ve Galatasaray maddi olarak arayı açtılar. Kadroları şu anda iyi muhtemelen daha da iyi olacak. Beşiktaş'a birkaç yıl verilmeli diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

senol günesde besiktasi bu kadroyla sampiyon yapamaz.. kadronun daha cok güclenmesi lazim birde fernandes ayrilirsa cok büyük yara alir takim

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Neye istinaden sordu bu soruyu beyin fakiri merak ettim. Sanki adam bu sene ŞL'yi alacağız bana güvenin falan dedi toplantıda.
    Ya önceden göreve getirilip başarılı olamayan kişilere istinaden diyeyim. Yani sizin elinizde sihirli değnek mi var gibisinden soru sormaya çalıştı ama çok fena rezil etti kendini

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Önder Özen'in gelmesine çok sevindim, kendisine güvenim tam. Başarılı olacağız inşallah, hayırlı olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Umarım Fikret Orman başkanlığa devam eder de kurmak istedikleri düzen sekteye uğramaz. Önder Özen adına çok üzülürüm eğer bir aksilik olursa.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Önder Özen'in o bilgi birikimiyle içi boş transferler yapacağını zannetmiyorum Beşiktaş yönetimi çok doğru bir adım attı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

...........
    Last edited by petrol_fb12 : 22.Mayıs.2013 at 19:09

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şenol Güneş'i pek beğenmiyorum ben. Sistem oluşturabilen bir hoca değil. Beşiktaş'a daha iyileri layık. Yerli olacaksa mümkünse Yılmaz Vural ve ya Ertuğrul Sağlam'dan başkası olmasın.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Önder Özen'in futbol bilgisi mükemmel,basın toplantısında da planlarını anlattı bence harika işler yapacak beşiktaşta,hayırlı olsun

Beşiktaş'taki alacaklarında indirime gitmeyen Samet Aybaba'ya Fikret Orman sert çıktı. Başkan, Gökhan Süzen, Dentinho ve Sinan Kurumuş transferlerini işaret ederek, “Bu transferler hakkında konuşursam kimsenin yüzüne bakamaz” diyerek ateş püskürdü.

Fikret Orman çok doğru işler yapıyor ve doğru sözler söylüyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Beşiktaş'taki alacaklarında indirime gitmeyen Samet Aybaba'ya Fikret Orman sert çıktı. Başkan, Gökhan Süzen, Dentinho ve Sinan Kurumuş transferlerini işaret ederek, “Bu transferler hakkında konuşursam kimsenin yüzüne bakamaz” diyerek ateş püskürdü.

Ben de buna sinir oluyorum, Türkiye'de herkes bunu yapıyor. Arkadaş eğer ortada bir yolsuzluk veya ahlak dışı davranış varsa tehdit etme çık açıklama yap. O açıklamaları yapmadığın zaman benim gözümde aynı suça sahipsin. Bu sözlerim sadece Fikret Orman için değil herkes yapıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post

Gidişin olsun da, dönüşün olmasın inşallah Samet! Senin için çok başka sözlerim de var; ama buraya yazamıyorum.

Sezon öncesi, FEDA kapsamı adı altında takımın kalitesini arttırabilecek herkesi gönderdi; şimdi kendisinin yaptığına bak! Yerler öyle FEDA'yı!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Samet Aybaba'nın vizyonu zaten ortadaydı, Fikret Orman çok talihsiz bir açıklama yapmış. Zaten genel olarak konuşmalarını beğenmiyorum. Transferler için ne olmuş olabilir ki, iyi oyuncu alalım demiştir en fazla. İyi kavramı da göreceli, hakikaten iyi çıksalar, fayda sağlasalar bu şekilde konuşabilir miydi ? Yok bu şekilde değil daha fazlasını kastediyorsa, para kazanmak veya birilerine para kazandırmak gibi ithamları varsa çok afedersiniz ama 3 oyuncu söylemiş, bunlar transfer olarak başkan neredeymiş ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu arada beşiktaş sözleşmesi oyuncularından bu sene hata yapmış

Sözleşmesinde indirime gidirilen her oyuncu sözleşme süresini uzatmış mesela ibrahim toraman'ın sözleşmesi 2016'da bitecek(sözleşmesini uzattı geçenlerde) ve 1.4 milyon alan ibrahim toraman 3 sene boyunca her sene 1 milyon alacak yani beşiktaştan başka yerde de bu parayı alamazdı..

Aynı şekilde holosko normalde seneye sözleşmesi bitecekti ve gelecek sezon 2 milyon para alacaktı ama sözleşmesini uzattı 3 sene daha ve senelik 1milyona imza attı

Şimdi 3 sene sonra ibrahim toraman 34 holosko 32 olacak eğer bu 3 sene içinde bir yapılanma ve fesih durumunda her türlü beşiktaş normalde olan zararın daha fazlasını etmiş olacak

Cidden ilginç olmuş kontratlar

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bu arada beşiktaş sözleşmesi oyuncularından bu sene hata yapmış

Sözleşmesinde indirime gidirilen her oyuncu sözleşme süresini uzatmış mesela ibrahim toraman'ın sözleşmesi 2016'da bitecek(sözleşmesini uzattı geçenlerde) ve 1.4 milyon alan ibrahim toraman 3 sene boyunca her sene 1 milyon alacak yani beşiktaştan başka yerde de bu parayı alamazdı..

Aynı şekilde holosko normalde seneye sözleşmesi bitecekti ve gelecek sezon 2 milyon para alacaktı ama sözleşmesini uzattı 3 sene daha ve senelik 1milyona imza attı

Şimdi 3 sene sonra ibrahim toraman 34 holosko 32 olacak eğer bu 3 sene içinde bir yapılanma ve fesih durumunda her türlü beşiktaş normalde olan zararın daha fazlasını etmiş olacak

Cidden ilginç olmuş kontratlar
    Düzeltme: Holosko'nun sözleşmesi bu ay falan bitecekti normalde ve şu an bonservisi elinde olacaktı. Sezon başında indirime gidip sözleşmesini uzattı ve geçen sezon hariç, 2 sezon daha Beşiktaş'ta kalacak. Sözleşmesi sonlandığında ise, yaşı 31 olacak.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=950514

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hadisiz Bir Davranış ,
    Böyle Yoldan Geçen İnsanları Muhabir mi Yapıyorlar Artık Anlamış Değilim ..
    Bu Soruyu Bir Fatih Terim'e veya Aykut Kocaman'a Sorabilir miydi ?

Videoda Üslübu ve Sorusu Mevcut Buyrun İzleyin Kararı Kendiniz Verin ..

http://www.skorer.tv/video-izle/Onde...SXfwYUkI7.html

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Beşiktaşın kendi çocuğu Şifo Mehmet neden düşünülmüyor anlamış değilim?

Bana göre en başarılı yerli hocalardandır kendisi, Antalya onu bırakır mı veya o Antalya'yı bırakır mı bilmem(Beşiktaş için bırakır sanırım ama başka bir kulüp için olsa bırakmaz gibime geliyor ve bildiğim kadarıyla Antalya'da çok inşaat yatırımı var ve kolay kolay şehirden ayrılamama sebeplerinden bir tanesi bu) ancak bana kalırsa kesinlikle düşünülmesi gereken bir isim olmalı söz konusu Beşiktaş teknik direktörlüğü olduğunda ve hele hele yerli teknik direktör düşünülüyorsa...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Beşiktaşın kendi çocuğu Şifo Mehmet neden düşünülmüyor anlamış değilim?

Bana göre en başarılı yerli hocalardandır kendisi, Antalya onu bırakır mı veya o Antalya'yı bırakır mı bilmem(Beşiktaş için bırakır sanırım ama başka bir kulüp için olsa bırakmaz gibime geliyor ve bildiğim kadarıyla Antalya'da çok inşaat yatırımı var ve kolay kolay şehirden ayrılamama sebeplerinden bir tanesi bu) ancak bana kalırsa kesinlikle düşünülmesi gereken bir isim olmalı söz konusu Beşiktaş teknik direktörlüğü olduğunda ve hele hele yerli teknik direktör düşünülüyorsa...
    Mehmet Özdilek İyi hocadır ama.Takım iyi giderken Mağlubiyet olursa cok zor toparlıyor takımı.Akhisar maçından sonra Antalya düşüşe geçti.

Akhisar Mağlubiyeti ve sonrası.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Beşiktaş Önder Özen ile anlaşarak çok doğru bir iş yaptı.Şimdi yanına Ersun Yanal alınmalı,kendisi başına geçtiği her takımda güzel futbol oynatmayı başarmış biri.Gençlerbirliği'nin Uefa Kupası'ndaki efsane sezonunu da yaşatan adamdır,bu sepeblerden dolayı üç büyüklerden biri kendisine bir şans vermeli diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Mehmet Özdilek İyi hocadır ama.Takım iyi giderken Mağlubiyet olursa cok zor toparlıyor takımı.Akhisar maçından sonra Antalya düşüşe geçti.

Akhisar Mağlubiyeti ve sonrası.

Akhisar ve Gençlerbirliği mağlubiyetleri sonrası kötü fikstür gibi duruyor durum aslında..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ne yani seneye Avrupa maçları öncesi Ntvspor'u açınca göremeyecek miyiz şimdi Önder Özen'i ?

Saygı duyduğum ve dinlerken gerçekten hak verdiğim sayılı yorumculardandır. Çok isterdim böyle birşeyi kendi tuttuğum takımın yapmasını ancak Beşiktaş kendisi ile anlaşarak büyük iş başardı..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri