Şenol Güneş ismi çıktı şimdide.Yerli hoca gelicekse Şenol Güneş en iyi aday.
Önder Özen,hoca konusunda tecrübeli olmalı,56-57 yaşını aşmış,uluslararası bir deneyimi olmalı dedi.
Şenol Güneş'mi acaba bu aday?
Şenol Güneş ismi çıktı şimdide.Yerli hoca gelicekse Şenol Güneş en iyi aday.
Önder Özen,hoca konusunda tecrübeli olmalı,56-57 yaşını aşmış,uluslararası bir deneyimi olmalı dedi.
Şenol Güneş'mi acaba bu aday?
O son soruyu soran zata ne diyeyim bilemedim..
Beyler şu an dışarıdayımda birisi önder özenin açıklamalarını buraya yazabilirmi acaba
FM Gazetesi
Vatan gazetesinden muhabir Erdal Cömert siz tanrı parçacığı mısınız diye soru sordu. Soru sorma şekli çok garipti. Adamı bir dövmediği kaldı. Vatan , Milliyet'ten muhabirleri hala kulübün içine sokuyorlar. Bu iki gazetenin amacı gayet açık ve net. Beşiktaş'ın modernleşme yolunda attığı adımlar en çok bu adamları rahatsız ediyor.
Benim telden twittera zor giriyorum yavrumburaya bile zor giriyorum.haber 1903 de yokmu açıklama
FM Gazetesi
İyi bir hocayla bu hamlenin değeri de artar. Şenol Güneş'i ben ülkedeki en iyi 2-3 teknik direktörden biri olarak görüyorum. Olur da gelirse, Beşiktaş çok iyi yola girer bence. Tabi sabırlı olunması gerek. Fenerbahçe ve Galatasaray maddi olarak arayı açtılar. Kadroları şu anda iyi muhtemelen daha da iyi olacak. Beşiktaş'a birkaç yıl verilmeli diye düşünüyorum.
senol günesde besiktasi bu kadroyla sampiyon yapamaz.. kadronun daha cok güclenmesi lazim birde fernandes ayrilirsa cok büyük yara alir takim
Önder Özen'in gelmesine çok sevindim, kendisine güvenim tam. Başarılı olacağız inşallah, hayırlı olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Umarım Fikret Orman başkanlığa devam eder de kurmak istedikleri düzen sekteye uğramaz. Önder Özen adına çok üzülürüm eğer bir aksilik olursa.
Önder Özen'in o bilgi birikimiyle içi boş transferler yapacağını zannetmiyorum Beşiktaş yönetimi çok doğru bir adım attı.
...........
Last edited by petrol_fb12 : 22.Mayıs.2013 at 19:09
Şenol Güneş'i pek beğenmiyorum ben. Sistem oluşturabilen bir hoca değil. Beşiktaş'a daha iyileri layık. Yerli olacaksa mümkünse Yılmaz Vural ve ya Ertuğrul Sağlam'dan başkası olmasın.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Önder Özen'in futbol bilgisi mükemmel,basın toplantısında da planlarını anlattı bence harika işler yapacak beşiktaşta,hayırlı olsun
Beşiktaş'taki alacaklarında indirime gitmeyen Samet Aybaba'ya Fikret Orman sert çıktı. Başkan, Gökhan Süzen, Dentinho ve Sinan Kurumuş transferlerini işaret ederek, “Bu transferler hakkında konuşursam kimsenin yüzüne bakamaz” diyerek ateş püskürdü.
Fikret Orman çok doğru işler yapıyor ve doğru sözler söylüyor.
Ben de buna sinir oluyorum, Türkiye'de herkes bunu yapıyor. Arkadaş eğer ortada bir yolsuzluk veya ahlak dışı davranış varsa tehdit etme çık açıklama yap. O açıklamaları yapmadığın zaman benim gözümde aynı suça sahipsin. Bu sözlerim sadece Fikret Orman için değil herkes yapıyor.
Samet Aybaba'nın vizyonu zaten ortadaydı, Fikret Orman çok talihsiz bir açıklama yapmış. Zaten genel olarak konuşmalarını beğenmiyorum. Transferler için ne olmuş olabilir ki, iyi oyuncu alalım demiştir en fazla. İyi kavramı da göreceli, hakikaten iyi çıksalar, fayda sağlasalar bu şekilde konuşabilir miydi ? Yok bu şekilde değil daha fazlasını kastediyorsa, para kazanmak veya birilerine para kazandırmak gibi ithamları varsa çok afedersiniz ama 3 oyuncu söylemiş, bunlar transfer olarak başkan neredeymiş ?
Bu arada beşiktaş sözleşmesi oyuncularından bu sene hata yapmış
Sözleşmesinde indirime gidirilen her oyuncu sözleşme süresini uzatmış mesela ibrahim toraman'ın sözleşmesi 2016'da bitecek(sözleşmesini uzattı geçenlerde) ve 1.4 milyon alan ibrahim toraman 3 sene boyunca her sene 1 milyon alacak yani beşiktaştan başka yerde de bu parayı alamazdı..
Aynı şekilde holosko normalde seneye sözleşmesi bitecekti ve gelecek sezon 2 milyon para alacaktı ama sözleşmesini uzattı 3 sene daha ve senelik 1milyona imza attı
Şimdi 3 sene sonra ibrahim toraman 34 holosko 32 olacak eğer bu 3 sene içinde bir yapılanma ve fesih durumunda her türlü beşiktaş normalde olan zararın daha fazlasını etmiş olacak
Cidden ilginç olmuş kontratlar
Düzeltme: Holosko'nun sözleşmesi bu ay falan bitecekti normalde ve şu an bonservisi elinde olacaktı. Sezon başında indirime gidip sözleşmesini uzattı ve geçen sezon hariç, 2 sezon daha Beşiktaş'ta kalacak. Sözleşmesi sonlandığında ise, yaşı 31 olacak.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=950514
Hadisiz Bir Davranış ,
Böyle Yoldan Geçen İnsanları Muhabir mi Yapıyorlar Artık Anlamış Değilim ..
Bu Soruyu Bir Fatih Terim'e veya Aykut Kocaman'a Sorabilir miydi ?
Videoda Üslübu ve Sorusu Mevcut Buyrun İzleyin Kararı Kendiniz Verin ..
http://www.skorer.tv/video-izle/Onde...SXfwYUkI7.html
Beşiktaşın kendi çocuğu Şifo Mehmet neden düşünülmüyor anlamış değilim?
Bana göre en başarılı yerli hocalardandır kendisi, Antalya onu bırakır mı veya o Antalya'yı bırakır mı bilmem(Beşiktaş için bırakır sanırım ama başka bir kulüp için olsa bırakmaz gibime geliyor ve bildiğim kadarıyla Antalya'da çok inşaat yatırımı var ve kolay kolay şehirden ayrılamama sebeplerinden bir tanesi bu) ancak bana kalırsa kesinlikle düşünülmesi gereken bir isim olmalı söz konusu Beşiktaş teknik direktörlüğü olduğunda ve hele hele yerli teknik direktör düşünülüyorsa...
Beşiktaş Önder Özen ile anlaşarak çok doğru bir iş yaptı.Şimdi yanına Ersun Yanal alınmalı,kendisi başına geçtiği her takımda güzel futbol oynatmayı başarmış biri.Gençlerbirliği'nin Uefa Kupası'ndaki efsane sezonunu da yaşatan adamdır,bu sepeblerden dolayı üç büyüklerden biri kendisine bir şans vermeli diye düşünüyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ne yani seneye Avrupa maçları öncesi Ntvspor'u açınca göremeyecek miyiz şimdi Önder Özen'i ?
Saygı duyduğum ve dinlerken gerçekten hak verdiğim sayılı yorumculardandır. Çok isterdim böyle birşeyi kendi tuttuğum takımın yapmasını ancak Beşiktaş kendisi ile anlaşarak büyük iş başardı..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!