Halil hocam şamipyon zaten,Bursa'da ŞL elemeler,nde oynarsa süper olur.
Halil hocam şamipyon zaten,Bursa'da ŞL elemeler,nde oynarsa süper olur.
hımm arsenal yıldız almoş mı
Arsenal'i eleyeceksin gibi bir his var içimde![]()
Aslında istatistiklere bakılırsa başa baş oynanmış maç ama büyük takım avantajı işte maçın başında 2 gol birden atmışlar sağlık olsun hocam
[QUOTE=19karabulut07;2467270][CENTER][B]
Arsenal'de öyle bir kadro var ki yok yok Lewandowski , Lamele , jack wilshiee ,Cazorla , Yarmelenko , Chamberlain
elemenin imkanı yok ,
kadroya bak ya wenger basmış parayı![]()
[CENTER]
yedeiğimiz goller adam gibi gol olsa gene gam yememe biri giray'ın bariz hatası diğer golde Lamela bile inanarak vurmadı Onur kımıldamadı bile
[B] [quote=The Special One;2467285]
bursa biraz geç açıldı gibibu arada istanbul hegomanyası falan kalmamış
![]()
Gol kralı olmuşum![]()
Şampiyonluk hayırlı olsun hocam zaten belliydi artık sıra Avrupa'da bir başarı elde etmede transfer döneminde çilek bekliyoruzHughes iyiymiş ha sarışın
![]()
Last edited by canerimtrak : 22.Mayıs.2013 at 00:15
Tebrikler Halil Hocam, bu arada Vossen 3 yıldız vermişse 5 yıldız insan mıdır acaba
Dexlampers öncelikle son haftalardaki oyunu (İBB hariç) tüm sezona yaysaymışsın ilk 2 garanti olurmuş ama en azından avrupadayız bir de senden ricam Alexander'ın profilini ve geçmişini paylaşır mısın bence o da yıldız
![]()
Tebrikler Ts 2 takımdanda transfer bombalarını bekliyoruz.
Teşekkürler Hughes tam bir joker ilk olarak Sağ açık olarak oynatmayı düşünüyorum , o pozisyon'da çalışma başlattım , harika bire oyuncu olacak , Çilek olarak şuan sizi tatmin edecek birinin geleceğini düşünmüyorum sonuçta oynadığım takım trabzonspor , ili'de Trabzon , ünlü furbolcuların tercih ettiği bir şehir değil , para olarakda ciddi bir paramız var , akşam şuana kadar yaptığım transferleri ekliyicem , transferin son gününe kadar da bi çilek kovalarız
[quote=resoag;2467429]Tebrikler Halil Hocam, bu arada Vossen 3 yıldız vermişse 5 yıldız insan mıdır acaba
Teşekkürler kardeşim , Vossen potansiyeline tamamen erişti daha da gelişmiyor
Teşekkürler , akşam güncelliyicez , TS'ye alına bilecek en iyi oyuncuları aldık diye düşünüyorum şuana kadar 4 oyuncu aldık , muhtmelen 1-2 oyuncu daha alıcaz
Transferleri sabırsızlıkla bekliyorum![]()
TS için ricardo van rhijn i öneririm defans orta ve sağ oynar ve hem genç hem çok çabuk gelişir
Bursa bence alexander ı bir yıl daha kirala ve çok yönlü bir orta saha al mesela coutinho veya alex chamberlin gibi![]()