Emre'de döndüğünde askerlik sorunu vardı,halloldu,hallolmayacak bir mevzu değil bence.
Emre'de döndüğünde askerlik sorunu vardı,halloldu,hallolmayacak bir mevzu değil bence.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İşte o Tümer Metin yasası
1 senesi daha var ardanın yurt dışında oynaması gereken. tümer metin gibi yapabilir. 35 yaşından sonra 1 seneliğine gider dandirik bi takımda oynar.
bedelli askerlik geçici bir olay ve 30 yaşın üstündekiler için geçerli.
Kanun hakkında yazacağım her 30 yaşına gelen askerliği bedelli yapar diye bir kanun yok. O kanun çıktığı zaman 30 yaş ve üstü için geçerli idi ve sanırsam süresi bitmek üzere. Yeni kanuna göre tıp fakültesi okuyanlar dışında 29 yaşına gelen her erkek askerliğini yapmak zorundadır metni var. Bu nedenle Arda kariyerine orada devam etmesi gerekiyor. Eğer 3 yılı tamamlarsa Nihat veya Emre gibi bedelli askerlik yapacak ve eskisi gibi 21 gün süre ile gitme zorunluluğu bulunmuyor sadece maddi olarak parasını ödemek zorunda. (nerden detaylı biliyorum diye soracaksınız askerliğim gelmek üzere araştırdım.)
Bu söz verme muhabbetini Eskişehir cephesi kendisi çıkardı, Galatasaray'a sözümüz var lafı onların basın sözcüsünden gelmedi mi ? Hata bizim yönetimde, Türkiye'de söz uçar yazı kalır, herkesi Moratti gibi sanmamak lazım.
Nani'nin isminin geçtiğini görünce "Nani gibi gözde bir genç Türkiye'ye gelmez" diye yazsam mı yazmasam mı diye, Fatih Altaylı gibi "Kandırmayın Galatasaraylıları" durumuna düşmek de var sonunda diye epey düşündüm. Hatta akşam üzeri yazdım, göndermeden sildim. Şimdi anca farkedebildim ki ben Nani ile Neymar'ı karıştırmışım. Yaşlılık işte.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Rami diyorlar defans için insallah olur saglam defanstir Rami.
bu arada serdar gurler twitte hesabindan yazmis ; Galatasaray konusu dogru ama 7 million istedikleri yalandir ozgur abiyle konustum
https://twitter.com/darser67/status/337246641759326208
Nani'yi izlemedim pek, son halini bilmiyorum fakat bize oyunu çift yönlü oynayabilen bir kanat oyuncusu lazım. Amrabat gibi savunma yapacak ama hücumda Amrabat'tan daha etkili olacak bir oyuncu yani. Sanırım seneye 4-4-1-1 gibi bir sisteme dönüş yapılacak. Burak satılır gibi bir his var içimde. Gidip iyi para kazandırsa iyi olabilir bu kadar piyasa yapmışken..Kadro da ;
GK: Muslera
DR: Eboue
DC: Semih
DC: Ömer Toprak
DL: YABANCI SOL BEK
ML: Emre
MC: Melo
MC: Selçuk
MR: Hamit
AMC: Wesley Sneijder
FC: Didier Drogba
olabilir mesela. Nani transferi bence gereksiz olacaktır ama. Yabancı hakkını oraya kullanmak yerine sol kanatta Emre oynayabilir. Sol beke yabancı bir isim getirilir. Daha iyi olur. Stopere ise Ömer Toprak gibi bir Türk isim şart. Yabancı stoper alırsak yine aynı kontenjan durumuna takılacağız.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Gol atamaz o takım. Emre de yetersiz ayrıca![]()
Bende tam tersi leblebi gibi atar diye düşünüyorum. Sol açık için daha iyi bir isim olacaksa tabii ki Emre yine yedek olabilir, yedekten girer oynar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çok birsey istemiyorum :/
Onur
eboue - semih - o.toprak - carlinhos
Nani - melo - selcuk - sneijder arda
Drogba
Kendi düşünceme göre;
Jem,Carlinhos,Chedjou,Nani,Serdar Gürler ve Kerim Frei alınmalı,ayrıca;
Ömer Toprak,Aykut Demir,Serdar Aziz ve Serdar Taşçı'dan birini de almalıyız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
AhahahahaDaha ne isteyeceksin kardeşim
Net her takıma kafa tutabilir bu takım, net
Arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın, hiç moraliniz bozulmasın, ben bizim yönetimden en iyi transferleri en iyi hamleleri bekliyorum. Galatasaray zaten daha önde bir kulüp. Takviyelerde daha da güçlü bir ekip oluruz. Alper'e gram üzülmedim bunu Jem Karacan'ı var, Kerim Frei'ı var, var oğlu var![]()
Paramız bol vaktimiz bol sakin sakin yapmalıyız transferleri.Acelemiz yok.Önce bir Melo alınmalı sonra stoper ve sol bek işi tamamlanmalı.Daha sonra da bi kaç takviyeyle transferi tamamlamalıyız.Yönetime güvenim tam benim Fatih hocanın istediği adamları alacaklardır.Haldun Üstünel gelirse zaten EPL'den sağlam bi topçu kesin gelecek.(İnşAllah Nani olacak o isim.)
Melo'yu ve Nani'yi gerçekten hiç sevmiyorum elimde olsa 2 sinide ülkeye bile sokmam ancak her ne kadar riskli bi hamle olacakta olsa tutan Melo aşısını bozmaya hiç gerek yok, 2 sene daha rahat oynar buralarda. Nani'ye gelirsek, acayip kıl oluyorum bu adama ama gel gör ki ekstra yetenekli isimlerden hem reklamıda sağlam olur. Türkiye'de zaten yardırır, Keita'yı unutturur. CL'de de bu sefer yarı finali gördürtür. Ayrıca formda bir Sneijder'le Selçuk'un besleyeceği Drogba'nın yanında oynayan Nani tadından yenmez
Edit: Drogba'nın yanı derken santrafor değil hani yakınında, hücumda manasında![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Pamuk gibi adam Aysal'ı kızdırdılar şimdi onlar düşünsün![]()
naniyi bi ben mi istemiyorum yaevet çok yetenkli adam da sistem değişmeye değmez bence ve dünyanın en olmamış adamlarından biri hiç bi zaman o patlamayı yapamadı he tabi bizim ligde şov yaparda sistem bozmaya gerek yok bence
![]()
Nani cok iyi bir yetenek.Lakin asla bir takım oyuncusu değil..
Takım için oynamaz kendi için oynar.Galatsaray oyuncu grubuna hiç uymaz.
Alper'i almış Fenerbahçe. Neyse önümüzdeki sene de yine ellerinden şampiyonluk kupasını alır ödeşiriz. Bizim rekabet anlayışımız böyle.
@ÜnalBaşgan
Bu arkadaş pek espritüel yahu![]()
Mathieu haberi konusuluyor su dakikalarda beyler
Mathieu çok iyi olur valla beğendiğim bir sol bek. 30 Yaşında şuan 2-3 sene rahatlıkla oynar Valencia zaten ŞL'ye katılamazsa gelme ihtimali de kuvvetlenir.
Chelsea ask Galatasaray if Turkey striker Burak Yilmaz is for sale
Turkish champions value Yilmaz at more than £20m pound
Guardian yazmis ciddi kaynak
http://www.guardian.co.uk/football/2...y-burak-yilmaz
20 Milyon Sterlin
20.000*2,8= 56 Milyon TL yapar. teklif gelirse hemen satılması lazım bir daha böyle teklif gelmez kolay kolay (TABİ DOĞRU İSE)
İzninizle haberi kısaca özetleyeyim arkadaşlar;
Yirmi milyon pound gibi bir değerin, Türkiye dışında herhangi bir tecrübesi bulunmayan bir oyuncu için fazla olduğu belirtilmiş. Tabii, bunda Drogba'nın payının azımsanmaması gerekiyor; zira Burak ile iyi anlaşıyorlar. Chelsea'nın, transfer borsanında pek fazla alternatifinin bulunmaması, kulübü Burak'a yöneltebileceği iddia ediliyor. Öte yandan Burak ise Galatasaray'da kalacağını, ancak iki kulübün anlaşmaya varması halinde takımdan ayrılabileceğini açıklamış.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Bize sorsalar 20 milyon pound etmeyeceğini biz de söylerdik zaten![]()
Football is simple,but Football Manager is not
20 milyon pound etmez de dolar eder burak, belki euro da edebilir chelsea çok ihtiyaç duyarsa.
ama ben premier lig yerine la liga da burak ın başarılı olacağını düşünüyorum, o paraya giderse yılın bidonu olur bence. la ligaya giderse aynı burak devam eder.
Turkish champions value Yilmaz at more than £20m pound
Biz 20 M Pound değer biçmişiz Burak için diyor haberde. Sallama haber yani15 M Euro net veren Burak'ı alır gider bence
![]()
Burak'a 20m pound haberi gercek olursa direk yollanmali bu teklif gelmez bir daha. Solbek icin Mathieu dusunuluyormus hadi hayirlisi begendigim bir oyuncu tecrubesi de var