Sayfa 998 / 1204 İlkİlk ... 4988989489889969979989991000100810481098 ... SonSon
29,911 ile 29,940 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre'de döndüğünde askerlik sorunu vardı,halloldu,hallolmayacak bir mevzu değil bence.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

İşte o Tümer Metin yasası

1 senesi daha var ardanın yurt dışında oynaması gereken. tümer metin gibi yapabilir. 35 yaşından sonra 1 seneliğine gider dandirik bi takımda oynar.

bedelli askerlik geçici bir olay ve 30 yaşın üstündekiler için geçerli.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Bedelli askerli diye bir şey var bildiğim kadarıyla ve arda için 30 bin lirada para değildir 20 günde sorun olmaz sezon öncesi transfer için ve arda nın daha 30'una 4 sene daha var

Yukarıdaki mesajdaki gibi bir durumda varmış yani kesinlikle sorun olmaz
    Kanun hakkında yazacağım her 30 yaşına gelen askerliği bedelli yapar diye bir kanun yok. O kanun çıktığı zaman 30 yaş ve üstü için geçerli idi ve sanırsam süresi bitmek üzere. Yeni kanuna göre tıp fakültesi okuyanlar dışında 29 yaşına gelen her erkek askerliğini yapmak zorundadır metni var. Bu nedenle Arda kariyerine orada devam etmesi gerekiyor. Eğer 3 yılı tamamlarsa Nihat veya Emre gibi bedelli askerlik yapacak ve eskisi gibi 21 gün süre ile gitme zorunluluğu bulunmuyor sadece maddi olarak parasını ödemek zorunda. (nerden detaylı biliyorum diye soracaksınız askerliğim gelmek üzere araştırdım. )

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu söz verme muhabbetini Eskişehir cephesi kendisi çıkardı, Galatasaray'a sözümüz var lafı onların basın sözcüsünden gelmedi mi ? Hata bizim yönetimde, Türkiye'de söz uçar yazı kalır, herkesi Moratti gibi sanmamak lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Nani'nin isminin geçtiğini görünce "Nani gibi gözde bir genç Türkiye'ye gelmez" diye yazsam mı yazmasam mı diye, Fatih Altaylı gibi "Kandırmayın Galatasaraylıları" durumuna düşmek de var sonunda diye epey düşündüm. Hatta akşam üzeri yazdım, göndermeden sildim. Şimdi anca farkedebildim ki ben Nani ile Neymar'ı karıştırmışım. Yaşlılık işte.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rami diyorlar defans için insallah olur saglam defanstir Rami.

bu arada serdar gurler twitte hesabindan yazmis ; Galatasaray konusu dogru ama 7 million istedikleri yalandir ozgur abiyle konustum

https://twitter.com/darser67/status/337246641759326208

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nani'yi izlemedim pek, son halini bilmiyorum fakat bize oyunu çift yönlü oynayabilen bir kanat oyuncusu lazım. Amrabat gibi savunma yapacak ama hücumda Amrabat'tan daha etkili olacak bir oyuncu yani. Sanırım seneye 4-4-1-1 gibi bir sisteme dönüş yapılacak. Burak satılır gibi bir his var içimde. Gidip iyi para kazandırsa iyi olabilir bu kadar piyasa yapmışken.. Kadro da ;

GK: Muslera

DR: Eboue
    DC: Semih
    DC: Ömer Toprak
    DL: YABANCI SOL BEK

ML: Emre
    MC: Melo
    MC: Selçuk
    MR: Hamit

AMC: Wesley Sneijder

FC: Didier Drogba

olabilir mesela. Nani transferi bence gereksiz olacaktır ama. Yabancı hakkını oraya kullanmak yerine sol kanatta Emre oynayabilir. Sol beke yabancı bir isim getirilir. Daha iyi olur. Stopere ise Ömer Toprak gibi bir Türk isim şart. Yabancı stoper alırsak yine aynı kontenjan durumuna takılacağız.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gol atamaz o takım. Emre de yetersiz ayrıca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende tam tersi leblebi gibi atar diye düşünüyorum. Sol açık için daha iyi bir isim olacaksa tabii ki Emre yine yedek olabilir, yedekten girer oynar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Çok birsey istemiyorum :/

Onur

eboue - semih - o.toprak - carlinhos

Nani - melo - selcuk - sneijder arda

Drogba

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kendi düşünceme göre;

Jem,Carlinhos,Chedjou,Nani,Serdar Gürler ve Kerim Frei alınmalı,ayrıca;

Ömer Toprak,Aykut Demir,Serdar Aziz ve Serdar Taşçı'dan birini de almalıyız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Çok birsey istemiyorum :/

Onur

eboue - semih - o.toprak - carlinhos

Nani - melo - selcuk - sneijder arda

Drogba
    Ahahahaha Daha ne isteyeceksin kardeşim Net her takıma kafa tutabilir bu takım, net

Arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın, hiç moraliniz bozulmasın, ben bizim yönetimden en iyi transferleri en iyi hamleleri bekliyorum. Galatasaray zaten daha önde bir kulüp. Takviyelerde daha da güçlü bir ekip oluruz. Alper'e gram üzülmedim bunu Jem Karacan'ı var, Kerim Frei'ı var, var oğlu var

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Paramız bol vaktimiz bol sakin sakin yapmalıyız transferleri.Acelemiz yok.Önce bir Melo alınmalı sonra stoper ve sol bek işi tamamlanmalı.Daha sonra da bi kaç takviyeyle transferi tamamlamalıyız.Yönetime güvenim tam benim Fatih hocanın istediği adamları alacaklardır.Haldun Üstünel gelirse zaten EPL'den sağlam bi topçu kesin gelecek.(İnşAllah Nani olacak o isim.)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo'yu ve Nani'yi gerçekten hiç sevmiyorum elimde olsa 2 sinide ülkeye bile sokmam ancak her ne kadar riskli bi hamle olacakta olsa tutan Melo aşısını bozmaya hiç gerek yok, 2 sene daha rahat oynar buralarda. Nani'ye gelirsek, acayip kıl oluyorum bu adama ama gel gör ki ekstra yetenekli isimlerden hem reklamıda sağlam olur. Türkiye'de zaten yardırır, Keita'yı unutturur. CL'de de bu sefer yarı finali gördürtür. Ayrıca formda bir Sneijder'le Selçuk'un besleyeceği Drogba'nın yanında oynayan Nani tadından yenmez

Edit: Drogba'nın yanı derken santrafor değil hani yakınında, hücumda manasında
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pamuk gibi adam Aysal'ı kızdırdılar şimdi onlar düşünsün

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

naniyi bi ben mi istemiyorum ya evet çok yetenkli adam da sistem değişmeye değmez bence ve dünyanın en olmamış adamlarından biri hiç bi zaman o patlamayı yapamadı he tabi bizim ligde şov yaparda sistem bozmaya gerek yok bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nani cok iyi bir yetenek.Lakin asla bir takım oyuncusu değil..

Takım için oynamaz kendi için oynar.Galatsaray oyuncu grubuna hiç uymaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Alper'i almış Fenerbahçe. Neyse önümüzdeki sene de yine ellerinden şampiyonluk kupasını alır ödeşiriz. Bizim rekabet anlayışımız böyle.

@ÜnalBaşgan

Bu arkadaş pek espritüel yahu

Mathieu haberi konusuluyor su dakikalarda beyler

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mathieu çok iyi olur valla beğendiğim bir sol bek. 30 Yaşında şuan 2-3 sene rahatlıkla oynar Valencia zaten ŞL'ye katılamazsa gelme ihtimali de kuvvetlenir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Chelsea ask Galatasaray if Turkey striker Burak Yilmaz is for sale

Turkish champions value Yilmaz at more than £20m pound

Guardian yazmis ciddi kaynak

http://www.guardian.co.uk/football/2...y-burak-yilmaz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

20 Milyon Sterlin

20.000*2,8= 56 Milyon TL yapar. teklif gelirse hemen satılması lazım bir daha böyle teklif gelmez kolay kolay (TABİ DOĞRU İSE)

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

İzninizle haberi kısaca özetleyeyim arkadaşlar;

Yirmi milyon pound gibi bir değerin, Türkiye dışında herhangi bir tecrübesi bulunmayan bir oyuncu için fazla olduğu belirtilmiş. Tabii, bunda Drogba'nın payının azımsanmaması gerekiyor; zira Burak ile iyi anlaşıyorlar. Chelsea'nın, transfer borsanında pek fazla alternatifinin bulunmaması, kulübü Burak'a yöneltebileceği iddia ediliyor. Öte yandan Burak ise Galatasaray'da kalacağını, ancak iki kulübün anlaşmaya varması halinde takımdan ayrılabileceğini açıklamış.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bize sorsalar 20 milyon pound etmeyeceğini biz de söylerdik zaten
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Nani cok iyi bir yetenek.Lakin asla bir takım oyuncusu değil..

Takım için oynamaz kendi için oynar.Galatsaray oyuncu grubuna hiç uymaz.
    Fatih Terim gibi bir hoca varken o Nani gelir çizgiden top çıkarır, orasını hiç merak etme.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

20 milyon pound etmez de dolar eder burak, belki euro da edebilir chelsea çok ihtiyaç duyarsa.

ama ben premier lig yerine la liga da burak ın başarılı olacağını düşünüyorum, o paraya giderse yılın bidonu olur bence. la ligaya giderse aynı burak devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turkish champions value Yilmaz at more than £20m pound
    Biz 20 M Pound değer biçmişiz Burak için diyor haberde. Sallama haber yani 15 M Euro net veren Burak'ı alır gider bence

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Fatih Terim gibi bir hoca varken o Nani gelir çizgiden top çıkarır, orasını hiç merak etme.
    E ama Ferguson ?

Burak'a 20m pound haberi gercek olursa direk yollanmali bu teklif gelmez bir daha. Solbek icin Mathieu dusunuluyormus hadi hayirlisi begendigim bir oyuncu tecrubesi de var

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    E ama Ferguson ?
    Bırak bırak hiç girme oralara. Alican'ı severim ama bambaşka bir kafa yaşamış o mesajı yazarken.

Mesaj Yetkileri