Sayfa 999 / 1204 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001100910491099 ... SonSon
29,941 ile 29,970 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

  1. #29941
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Burakin bir sonraki satisindan payimiz vardi 20 milyona gitse iyi olur.

  2. #29942
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    7,745

    Default

    Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bırak bırak hiç girme oralara. Alican'ı severim ama bambaşka bir kafa yaşamış o mesajı yazarken.
    Quote Originally Posted by mwaru View Post
    E ama Ferguson ?
    Yok yok kafa iyi sorun yok yani. Türkiye'deki ortam çok farklı bence, Ferguson dediğimiz adam tabii ki gelmiş geçmiş en iyi antrenörlerdendir. Ancak Avrupai yapısı kadar dominant olmayabilir. Terim'den bahsediyoruz ve Türkiye'deyiz. Koşmazsa basın koşturur zaten.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

  3. #29943
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Nani takım için oynamaz,Quaresma takım için oynamaz,o takım için oynamaz,bu takım için oynamaz,Cristiano Ronaldo çok takım için oynuyor değil mi ? Real Madrid'de yaptıkları ortada,Nani'de Galatasaray'da bizim ligimiz için aynı etkiyi yaratabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  4. #29944

    Default

    Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Nani cok iyi bir yetenek.Lakin asla bir takım oyuncusu değil..

    Takım için oynamaz kendi için oynar.Galatsaray oyuncu grubuna hiç uymaz.
    Yani biraz kendi kafasına göre hareket eden bir oyuncu oldugu dogru. Özellikle top ile.
    Tıpkı sizin Stoch gibi mesela ya da zamanında Anelka gibi.
    Ama koşmuyor diyen arkadaşlara sadece gülüyorum. Ferguson Man Utd tarihinde zaten bir tane koşmayan oyuncu yok. Man utd'ın özelliği zaten koşan ve çalışkan oyunculardan kurulu olması.
    Topsuz alanda hepsi her zaman geri gelip belirlenen alanını kapatan oyuncular, forveti bile.
    O yuzden Nani herhangi bir takımdan alınabilecek aynı seviyedeki bir oyuncudan daha fazla koşacaktır.

  5. #29945
    Nesil
    2006
    Yer
    Karabük
    Mesajlar
    1,379

    Default

    Ricardo Quaresma ve Nani transferleri Galatasaray'ı uçurur.Tabii ki Noureddine Amrabat'tan kurtulmaları şartıyla ...

  6. #29946
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    Burak gayette 20 milyon £ eder. Şimdi Burak'ın Spartak Moskova'da, Malaga'da, Celtic'te, Basel'de veya bu tarz takımlarda oynadığını adının da pasaportununda farklı olduğunu düşünün önce. Sonra da aynı performansı bu takımlarda sergilediğini düşünün. Bir önceki sezon ligde 33 gol atsın, ertesi sezon ligde 25 gol attığını, şampiyonlar liginde 100 milyonluk Ronaldo'yla kafa kafaya gittiğini düşünün. Şurda bir kişide çıkıp desinki Burak'ın değeri en fazla 15'tir. 10 veriyolarsa hemen satalım vs. Hatta Falcao'ya 40 verdilerse Burak'a da 25-30 verilmeli diyenler, Falcao'dan daha iyi diyenler bile olacağına da eminim. Yani sırf yerli diye bu kadar ezmeyede gerek yok. Burak'ın yaptığı reklamın kimse farkında değil sanırım. Şampiyonlar liginde 9 maçta 8 golün ne demek olduğunu iyi kavramamız lazım.

    Burak 20 milyon eder. Yakın geçmişteki verilerine bakalım ve bakarken yine en başta söylediğim gibi başka bir oyuncuymuş gibi düşünün. 10/11'de 30 maçta 19 gol, 11/12'de 34 maçta 33 gol, 12/13'te 30 maçta 24 gol. Bunlar sadece lig golleri. Şimdi bana burda gelip Türkiye liginde tabii atar demeyin. Tamam Avrupa liglerinden düşük seviyede olsakta burda öyle 3 sezon boyunca 20+ gol atmak her babayiğidin harcı değil. Kendimizi Çin, Katar ligleri seviyesine de çekmeyelim.

    Son olarak Burak çalışan, kendini geliştiren, düzgün yaşayan, kendine iyi bakan bir futbolcu. Şu anda bile ben oldum havasına girmeden çalışıyor, diyor ki Drogba'dan çok şey öğreniyorum. Böyle artıları olan bir oyuncu. Bu sezon şampiyonlar liginde de çok sağlam reklam yaptı. İşte bu nedenle Burak 20 milyon eder hatta bu sene elimizde tutarsak seneye 30 milyon bile eder. Bu kadar da umutluyum. Adam sırf Türk diye sırf burada oynuyor diye bu kadar da yerin dibine sokmaya gerek yok. Biraz rasyonel baktık mı Burak için minimum 20 istememiz gerektiğini rahatça anlarız zaten.

    Son olarak tıpkı bende olduğu gibi Burak'ın geçmişteki maceraları var hâlâ gözümüzün önünde o yüzden hâlâ kimse güvenemiyor Burak'a. Her şey gözümüzün önünde olduğu için güvenemiyor kimse. Ve kendi oyuncumuz olduğu için olumsuz davranışları daha çok göze batıyor, sürekli gömüyoruz adamı, n'apsa yaranamıyor ama bazen geçmişi silmek lazım, bazı eksikliklerini görmemek lazım tıpkı farklı pasaportu olan adamların eksiklerini görmediğimiz gibi. Bu ülkede Alex'te, Hagi'de, Jardel'de, Hakan Şükür'de, Hooijdonk'ta, Sergen'de, Tümer'de acımasızca eleştirildi. Maradona'da Cruyff'da Messi'de Ronaldo'da gelse acımasızca eleştirilecektir. Kimse boşuna zorlamasın Burak gayette 20 milyon eder.
    Screw you guys, I'm goin' home

  7. #29947
    Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris
    Mesajlar
    2,130

    Default

    Nani ManU'da 4-4-2 sisteminde oynuyor. Nasıl koşmuyor anlamıyorum.

    Nami gelirse nasıl bir sistem oluruz onu bilmiyorum ama, orası karışık.

    Bu arada Burak transferinin 4 te 1'i Trabzon'a gidecek o yüzden en az 20 ye satarsak satalım yoksa kalsın.

  8. #29948
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,254

    Default

    Burak 20 Milyon Sterlin edermi bilmem ama yaşı geçiyor.

    Bu sene satamazlarsa.Daha hiç satamazlar.28 Yaşında oldu.

  9. #29949
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,885

    Default

    Günümüz piyasasında ne adamların ne paralara gittiğini düşününce 23 milyon euro Burak için fazla gibi geliyor bana. Performans olarak bakarsak Burak son 3 yılda resmi maçlarda 100 gole yakın attı. Belki bu açıdan bu para makul görülebilir ama dediğim gibi günümüz piyasasında 24 milyon euro işin ehli kişiler tarafından bir takım kurmak demek neredeyse.

  10. #29950
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2,341

    Default

    En çok güldüğüm konulardan biridir bu adam koşmuyor lafı. Nani de koşmayıversin artık. Türkiye'de yürüyerek te oynar o herif. Şampiyonlar ligi ve derbilerde 7-8 maç koşsun yeter.

    Ben Burak'ı birçok kişinin aksine beğeniyorum, ama oyun tarzını bilmek gerekli. Her taktiğe uyan bir oyuncu değil, o yüzden birçok kişi şüpheyle yaklaşıyor. Ben de en azından 15 milyon eder diyorum, adam 3 yılda haddinden fazla gol attı. Ama yaşı ilerlediği için bu son şansı herhalde, eğer imkanı varsa hemen gitmeli. Seneye 29 yaşına geldiğinde bir de sözleşme yenilerse kimse Burak'a yaklaşmaz zaten. Oyuncunun fiyatı için gideceği ülke çok önemli, İtalya veya İspanya'ya giderse 10 milyonun üstünde verecek takım zaten yok. İngiltere veya Almanya olursa 15 rahat gelir. Ben olsam 10 milyona hayatta bırakmam Burak Yılmaz'ı, o paraya senede 25-30 gol atacak adam alamazsın.

  11. #29951
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    burak haberleri dogruymus teklif gelmis ama hoca birakmak istemiyor diyorlar.

  12. #29952
    Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    29
    Mesajlar
    4,220

    Default

    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Günümüz piyasasında ne adamların ne paralara gittiğini düşününce 23 milyon euro Burak için fazla gibi geliyor bana. Performans olarak bakarsak Burak son 3 yılda resmi maçlarda 100 gole yakın attı. Belki bu açıdan bu para makul görülebilir ama dediğim gibi günümüz piyasasında 24 milyon euro işin ehli kişiler tarafından bir takım kurmak demek neredeyse.
    sen günümüz piyasasını bundan 15-10 yıl öncenin piyasasıyla karıştırıyosun sanırım willian ın witselin pastore ün 40 m € ettiği daha bu sezon ilk defa avrupada oynayan jackson martinez e henüz bişey kanıtlamamış jovetice 40 m € istendiği bi piyasa var farkındamısın burak gayette 20 eder hatta 25 m € nun altına satmak ahmaklık olur zaten %25 i trabzona gidicek bilmiyorum farkındamısınız da bu adam şl de 9 maçta 8 gol attı ki 1 i hariç hepside kendi becerisiyyle attı bi cluj a attığı gol boş kale

  13. #29953

    Default

    Eder etmez bunun tartışılması cok sacma. Bizim biçtiğimiz değer bu. Alan alır almayanın da canı sağolsun.
    -Bazıları futbolcuları için yuksek bonservis talep ediyor dediğimizde herkes bu şekilde düşünüyordu.

  14. #29954
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Cine 5 Spor Müdürü Barbaros Çıdal ; İlk haberimiz Galatasaray'dan olsun, Chelsea'den John Terry ile prensipte anlaşıldı. 1 hafta içinde açıklanmasını bekliyorum.

  15. #29955
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Katılıyorum millet daha kendini sadece Türkiye'ye duyurmuş adam için 10-15 milyon eurolar isterken 3 yıldır ligde istikrarlı bir görüntü çizen ve bu yıl Avrupa'da 9 maçta 8 gol atan adama 20-25 istememizi abes buluyor,hoş 20-25 gelse bile zor bırakırız ya neyse,çünkü hem yerli hem de onun gibi adam yok yani yerli olarak yok.

    Edit:

    Bu arada yine Necati'yi alırız biz
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  16. #29956
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,549

    Default

    Yalovaspor'un genç yıldızı Mustafa Oruçli, Kütahya'daki U-19 Türkiye Şampiyonası 1'inci Kademe müsabakalarında Tavşanlı Linyitspor ile Galatasaray Altyapı İzleme Komitesi'nin dikkatini çekti. Yalovaspor'un ilk turda elenmesinin ardından devreye giren Galatasaray Altyapı İzleme Komitesi, İstanbul'a Mustafa Oruçli ile ilgili raporunu gönderdi.

    Galatasaray Gençlik Gelişim Sorumlusu Müfit Erkasap'ın talimatıyla 19 yaşındaki genç futbolcu, İstanbul Florya Metin Oktay Tesisleri'ne davet edildi. Florya'da U-19 Antrenörü Zafer Koç ile görüşecek başarılı sol bek oyuncusunun Galatasaray'a transferi konusu bu görüşmeden sonra belli olacak

  17. #29957
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,145

    Default

    abi ne John Terry'si öf be. 6 yabancı kuralı var ilk 11de alo! Demek istiyorum artık yönetime. Gökhan inleri mı alıyoruz ön liberoya benim mi haberim yok.

  18. #29958

    Default

    Quote Originally Posted by Redrum View Post
    abi ne John Terry'si öf be. 6 yabancı kuralı var ilk 11de alo! Demek istiyorum artık yönetime. Gökhan inleri mı alıyoruz ön liberoya benim mi haberim yok.
    FB'ye misilleme olur İnler.

  19. #29959
    Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34
    Yaş
    36
    Mesajlar
    14,577

    Default

    Yabancı kuralına bir çözüm bulmak şart.En azından şu haliyle kalsa iyi olacak.Ciddi anlamda Türk futbolu zarar görür.Anadolu kulüpleri için iyi olabilir ama onların da bir hedefi vardır elbet yerli oyuncu parasıyla yabancı oyuncu alamazlar onlar da.Avrupa'da başarı işi daha da zorlaşır.Bu arada ısrarla söylüyorum önce Avrupa'dan alabildiğimiz kadar yerli oyuncu almalıyız.

  20. #29960
    Nesil
    2011
    Yer
    adana
    Mesajlar
    1,765

    Default

    Burak Yılmaz gitmemeli kesinlikle bu kadronun ilk 11'ininden sadece riera gitse olur diğer isimler kesinlikle kalmalı artık bu seviyelerde her daim oynamalıyız

  21. #29961

    Default

    Savunmaya alınabilirse bir Türk stoper herşeyden daha hayırlı olur bu takım için.Hazır alperi de kaptırmışken alınsın Ömer ya da Serdar Aziz olsun bu iş.Yoksa bu işin sonu 8 yabancı ki o kadar da olmaz.Şartlara göre transfer yapmak şart.Gurbetçilerden elitlerle anlaşılmaya çalışılmalı.Ve en önemlisi bana göre Snejder ve hamit bu takıma kazandırılmalı bu kamp döneminde.

  22. #29962
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default



    Bu adamı alın bu adamı,alın bu adamı.O nasıl bir profil ya İsterse fos çıksın, bu adam FM 14'te Süper Lig'i ağlatır yemin ediyorum
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  23. #29963
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Radyospor ; Chedjou transferi için G.Saray cephesinde Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu, menajer Ceylan Çalışkan ile birlikte Fransa'dalar.

    aa ceylan çaliskan drogbaninda menajeri tamamdir bu is bitti o zaman.

  24. #29964
    Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34
    Yaş
    36
    Mesajlar
    14,577

    Default

    EPL'de bu sezon baya baya oynadı da o tecrübeyi de tattı.Selçuk'la çok iyi anlaşırlar aslında.Haldun reyiz gelsin de Jem'i alır kesin o.

  25. #29965
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Chedjou,Jem ve kaliteli bir kanat kesinlikle almalıyız(Nani veya Arda).Diğer ihtiyaçlarda bir sol bek ve yerli bir stoper.

    Bu arada Sinan Kalpakçıoğlu da gittiğine göre hayırlı olsun İyi bir stoper aldık.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  26. #29966
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    abi ne cemi yapmayin ya hakan çalhanoglu denilen yeni mesut ozil kaçiyor goz gore gore scoutlar ne is yapar anlamiyorum 32 maç 17 gol 12 asisti var galiba bu yil. ortasaha oyuncusuna gore muazzam bir istatisk

  27. #29967
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Hakan ve Jem aynı tür oyuncular değil abi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  28. #29968

    Default

    Hakan Calhanoğlu seneye bundesligada oynayacak. aklı ve mantığı olan bir adam türkiyeye adım atmaz. atmasın da. burada körelmesin çocuk. Jem Karacan da Galatasaray'a sıcak bakar diye düşünüyorum ama çok bonservis isterler.

  29. #29969
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Hakan Calhanoğlu seneye bundesligada oynayacak. aklı ve mantığı olan bir adam türkiyeye adım atmaz. atmasın da. burada körelmesin çocuk. Jem Karacan da Galatasaray'a sıcak bakar diye düşünüyorum ama çok bonservis isterler.

    bundesliga 2 de oynucak ne olursa olsun alalim 5m ise verip alalim.

  30. #29970
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,145

    Default

    Hakan Sneijdere yedek olur yani arada forma şansı bulur, sneijderden de çok şey ögrenir. Jem seneye rotasyonla birlikte Hamitin yerini tutmaya başlar. Sol bek. Stoper. Melo. Umut. Alınsın başka bir şey istemiyorum

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •