Sayfa 794 / 896 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
23,791 ile 23,820 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Abi o şekilde yapılan yorumların neredeyse tamamı rakip takım taraftarına sataşmak için. Gerçekte o şekilde düşünen insan sayısı fazla değil bence. Tabiki az da değil ama tam aksine kaliteli oyuncu alındığı için sevinen taraftar sayısı daha fazladır ama işin içine rekabet ve kap olayı girince geyikler başlıyor.

Örnek vermek gerekirse hiç önemi olmayan Süper Kupa maçından sonra tüm GS, FB veya BJK taraftarının ligi kazanmış gibi sevinmesidir. Aslında tek amaç rakibe laf atıp sataşmak, yoksa kupa kimsenin umrunda değil. Ama ben bunların tamamen normal olduğunu düşünüyorum, geyik olmadıktan sonra rekabetin anlamı yok.
    super kupa demisken, 2011 superkupasi niye yapilmadi. cok enteresan bir durum. 2 kupanin da sahibi belli, aklim almiyor cidden.

ezeli rakibinle girdigin her yaris anlamli, bunlara transfer de dahil. onemli bir oyuncuyu rakibinin avucunun icinden alip cekmek ayri bir keyif oluyor, bunu belirtmek lazim. tabii ki sevinecez ama sampiyon olmus gibi tabiri biraz abartili. ayrica yerli futbolcu kalitesi olarak her yil ustune koyan GSnin bu adimini sadece engellemis olmak bile onemlidir. ama bunun yaninda alpere gercekten ihtiyac da vardi, zaten talip oldugumuz biriydi. nihayetinde transferi gerceklesti.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bir bir kurtuluyoruz orhan henri ziegler gitti darısı baroni selçuk semih ve bekirin başına

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Ziegler'den kurtulduk, şükürler olsun. Baroni'de giderse mükemmel bir transfer sezonu başlangıcı olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

SON DAKİKA: Fenerbahçe, Haziran ayında sözleşmeleri sona erecek olan Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin'le yeniden anlaşma sağladı.

Ntv Spor

Abi ne Selçuk'u halen ya. Gönderin artık şu adamı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Selçuk'a bu kadar takılanlara anlam veremiyorum. Yedek olmayı sorun etmeyen , yürekden oynayan , kaprissiz , görev verildiğinde en iyi şekilde yapmaya çalışan karakterli bir oyuncu. İyiki de imzalanmış severim kendisini ayrıca ben Fenerbahçeliyim diyen çoğu kişidende iyi Fenerbahçelidir. Mehmet Topal'ı yedeklemesi açısından mantıklı bi imza.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe Chedjou'ya da teklif yapmış,bu transfer döneminin gündemi de belli oldu,Galatasaray talip olacak Fenerbahçe de almaya çalışacak.Süper taktik
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eee ne yaparsın Oğuzhancım taraftarı başka türlü tatmin edemezler her şeyi unutturdular Alper'i alarak.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Artık bazı şeyleri yazmaktan sıkıldım ancak herkes işine geleni okuduğu için üç maymuna ve rakibe giydirmeye devam. Terry ilk olarak bizle anılıyordu şimdi Gs bitirmiş deniliyor. Chedjou da Gs ile anılırken şimdi Fener araya girmiş gibi. Ya da medya ortalığı karıştırıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Chedjou da olur umarım sevdiğim bir oyuncu onun dışında A.Santos geliyor sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

chedjou fenerin de pesinde oldugu bir stoperdi. ama onu alicaklarini sanmiyorum. ayrica fenerbahcenin de kendi scout sistemi vardir herhalde. cimbomun pesinden gidiyor diye birsey yoktur eminim ki. Saniyorum ki listelerde cakismalar var iki klubun ki normal.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu yıllardır olan bir şey,garipsemiyorum,olabilir.Yapmadığı şey değil Aziz Yıldırım'ın,ayrıca sırf rakip ilgileniyor diye değil takıma da katkı yapacağını bildiği için talip olur.O kadar da dar görüşlü değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tam olarak ondan bahsetmiyorum ama. sanki fenerbahce hic arastirma yapmiyor, cimbomun arayip buldugu oyunculara talip olup hazira konuyor izlenimi var. o acidan soyledim. konu bu kadar sig olamaz. o yuzden liste cakismasi olmustur dedim. cimbom birine talip olmus, himm bakalim bize katki yapar mi, oyleyse eger biz de pesine duselim tarzi pek mantikli degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kaç aydır fenerbahçe için yazılan bir stoper chedjou ve hiç bir fenerbahçeli çıkıp galatasaray bizim ilgilendiğimiz stopere kancayı takmış anlamında yorumlar yapmıyor. Bu galatasaraylı kaprisini çözemiyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aksine galatasaray 2-3 aydir ilgileniyor chedjou fener iliskisi daha çikali 3 gun oldu olmadi. zaten chedjou açiklama yapmis

Chedjou, “Evet Fenerbahçe’den teklif aldığım doğru. Menajerimle görüşmüşler. Ancak Galatasaray Yönetimi’nin benimle daha yakından ve ciddi olarak ilgilendiğini biliyorum

AMK

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hangi oyuncu Fenerbahçe ve Galatasaray için yazılıp çizilmedi ? Galatasaray teklifi yapıyor,Galatasaray yaptıktan sonra oyuncuyla aylardır ilgilenen Fenerbahçe'nin aklı birden başına geliyor ve Galatasaray yaptıktan sonra teklif yapıyor.Bu kadar kör olmayın yani,neyse istediğiniz gibi düşünebilirsiniz,biz yıllardır alışığız.

Bu arada Selçuk ile 2,Volkan ile 4 ve Mehmet Topuz ile de 3 yıllık yeni anlaşma yapılmış.Hayırlı olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ne Chedjou'su biz Terry'i alalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chedjou dediğiniz adam Galatasaray'la anılmadan 1 sene önce Fenerbahçeyle anılıyordu belki daha da fazla , Alper de keza aynı şekilde , o zaman sizin dediğinizin tam tersi oluyor.Millet tetikte bekliyordu Chedjou'ya talip haberi çıksın da Fener'e sallayalım diye , haberiniz olsun yani.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tamam beyler bizimkiler anca Gs talip olunca o oyunculardan haberdar oluyor. Yoksa Alperi Chedjou'yu falan nerden bilsinler

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ne liste çakışmasından bahsediyor Fenerli arkadaşlar.Hadi anladık Alper yerli talibi çoktu Fener'i seçti(etik değil ama neyse)Şimdi de Chedjou ile adı geçiyor.1.tamam ama 2.de kasıt ararım.Evet Fenerbahçe Galatasaray kimi almaya kalkarsa iş olsun diye atlıyor.Bu kadar ucuz transfer politikası ile devam edip bir de Aziz Yıldırımı göklere çıkarıyor taraftar.Her şeyi de unutturuyor bir güzel Aziz Yıldırım.Büyük iş yapıyor şu an

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Teklifi diyorum ''Galatasaray'' yapıyor ve yıllardır,aylardır,yüzyıllardır o oyuncuyla ilgilenen Fenerbahçe,Galatasaray'dan sonra teklif yapıyor acaba oyuncuların sülalerini,soy ağacını falan da mı araştırıyorsunuz da teklif yapmanız bu kadar uzun sürüyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Selcuk Şahin 950 bin euro maç başı 12 bin euro. Boşa yaşıyoruz, okuyoruz arkadaşlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Alper'in nesi etik değil anlamıyorum ki parayı bastık istediğini verdik eskişehire aldık siz de bizden önce verip alaymışsınız?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Alper'in nesi etik değil anlamıyorum ki parayı bastık istediğini verdik eskişehire aldık siz de bizden önce verip alaymışsınız?
    aynen, transferi gevelerseniz olacagi budur. yok elmander olmaz culio verelim, 5 olmaz 3 verelim dersen kaptirirsin iste boyle. tabii ortada verilen bir soz var, o acidan eskisehir klup baskaninin guvenilirligi kaybolmustur ama bu bizi baglamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Şöyle anlatayım.Başka biri görüşürken transfer teklifi yapabilirsin burada zaten sıkıntı yok.Ama görüşürken araya girip son anda adam almak (yangından mal kaçırır gibi) etik değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Şöyle anlatayım.Başka biri görüşürken transfer teklifi yapabilirsin burada zaten sıkıntı yok.Ama görüşürken araya girip son anda adam almak (yangından mal kaçırır gibi) etik değil.
    Sonuçta bu işte para konuşur,Eskişehir yönetimi size 3'e bırakacaz söz veriyoruz demedi önceliği size verdi verdiğiniz teklifte cazip gelmedi,Alper'i geçen sene alacaktık olmadı bu sene aldık,etik dışı bir durum söz konusu değil

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ohh,etik lafını söylemediğimiz halde konu oraya da geldi.Neyse size Aziz Yıldırım ile mutlu mesut yıllar diliyorum.Transfer de de nokta atışlar yapmanızı temenni ediyorum,hadi iyi akşamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Sonuçta bu işte para konuşur,Eskişehir yönetimi size 3'e bırakacaz söz veriyoruz demedi önceliği size verdi verdiğiniz teklifte cazip gelmedi,Alper'i geçen sene alacaktık olmadı bu sene aldık,etik dışı bir durum söz konusu değil
    olayin asli oyle degil ama. verilen bir soz var, kapa bildiriliyor derken eskisehir yan ciziyor. ama dedigim gibi bu feneri baglamaz. anlasmayi yapip cayan es es baskaninin sorunudur. son dakikada araya girmenin neresi etik degil, onu da anlamis degilim hani. sen de cekilme masadan cok istekliysen transfer icin.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ohh,etik lafını söylemediğimiz halde konu oraya da geldi.Neyse size Aziz Yıldırım ile mutlu mesut yıllar diliyorum.Transfer de de nokta atışlar yapmanızı temenni ediyorum,hadi iyi akşamlar.
    iyi de arkadas sana yazmamis ki, onu diyene cevap yazmis. kafasindan uydurmadi, oraya ceken de kendisi degil.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Selçuk, F.Bahçe'nin memuru gibi oldu. Emekli ikramiyesini de burada alacak. Valla futbolcu olmak varmış şu dünyada.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Selçuk, F.Bahçe'nin memuru gibi oldu. Emekli ikramiyesini de burada alacak. Valla futbolcu olmak varmış şu dünyada.
    altyapida kucucuk cocuklari zehirleyerek devam eder mesaisine futbolu biraksa da. kurtulamadik gitti su adamdan, parazit gibi mubarek

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Yazı kendisiyle çelişmiş yalnız.

Alper Galatasaray ile görüşüyor ise transfer görüşmelerine daha önce başladığı için Galatasaray ile avantaj Galatasaray'dadır. Fenerbahçe senin deyiminle yangından mal kaçırır gibi hızlı hareket etmek durumundadır.

Öyledir ki Galatasaray ile eşit şartlara gelebilsin.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri