ligde 6 puan fark atabimişiz şl de 2.turda veda etmişiz başarısız bir sene gibi bence neyse zaman içinde şl yi de alırsın![]()
Defansa Kompany ve Papadopoulos'u öneriyorum.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
[QUOTE=Moussa Sow7;2468345]Karar verin bir yetenekli türk futbolcu alayım,fiyatını da siz belirleyin[/ nuri ve koray günter
![]()
Bütün herkesi toplamışsın.Bu sezon sonunda istifa edip yeni bir takım bulacağını düşünüyorum.
Veysel Kopenhag da,başka birini bul
Çok önceden,Sergio Ramos"u aldım.Ramos,varane,thiago silva,alvaro domingez,sakho var.
Türkiye liginden olsunki adamlar para kazansın
Amacım 2 sezon takımın basında durmaktı,seninde dediğin gibi sezon sonu istifa edecem.Bu sene tüm kupalara talibiz![]()
Arda'yı al bence![]()
o zaman regenlere bakselçuk olabilir ya da gökhan
Semih Kaya 10m€ veya Alper Potuk 6m€
Salih uçan, Alper Potuk, Recep Niyaz
Başarılar para bol olunca 2 sayfa geçmiş hala bitirememişsin transferleri biraz daha hızlı yav
Tüm kupaları alıp yeni maceralara kucak açak![]()
Yeni güncelleme yokmu hocam?
Güncelleme gelecek şuan Nba2k13 Oynuyorum![]()
Busquest'e biraz fazla para vermemiş misin hocam ya? 75 Milyon Euro ve Sandro. :O Katkı sağlarlar inşallah yoksa büyük fiyasko.![]()
busguets iyi olmuş adamda bol para var fiyat önemsiz tabiibu devirde pası 20 olan defanisf orta saha zor bulunur ramos ise yaşlı ya kesmed,
![]()
Yeteri kadar ilgi yok,kapatıyorum kariyeri.Yorum yazıp da takip eden herkese teşekkür ediyorum![]()