8 Gol ne demek ya![]()
8 Gol ne demek ya![]()
Kalan bölümde başka gol ya da net pozisyon olmadı ve sahadan onurlu bir şekilde beraberlikler ayrıldık. Rakibin iki kanat oyuncusu da çok büyük sıkıntı yaşattı, beklerim karşılık veremediler Menez ve Pepe'ye. İkisi de içe kat ederek oynuyor, erken kart problemi de başlayınca durduramadık bu iki oyuncuyu. İkinci yarıda özellikle değişiklikler sonrası toparlandık ve paniğe sürükledik Fransız ekibini.
Sivok sakat, Ersan sakat, mecbur Özgür'le başladım stoperde, yediğimiz 4. golde görmüşsünüzdür durduğu yeri, stoper oynamaya alışık olmadığından ofsaytı bozdu.
L&M arası vereyim, hem kendime gelirim adrenalin fırtınası yaşattı bu maçDiziden sonra Kayseri Erciyes maçıyla lige devam edicez.
maşallah gol olup yağmışız psg ye bi de yemeseydikneyse gruptan çıkarız gibi
4-4'lük maç oldu orası kesinBakalım zaman gösterecek çıkacak mıyız çıkamayacak mıyız gruptan. Biz lige dönelim:
Paris'ten kalktık, Kayseri'ye geldik. Yorgunluğa rağmen iyi oyun çıkardığımızı söyleyebilirim. 3-0'lık temiz bir skorla galibiyete uzanmasını bildik. Estigarribia futboluyla estiriyor, harika bir oyuncu. Durdurulması çok güç, şu ana kadar oyunundan büyük keyif alıyorum.
Sahamızda Akhisar'ı konuk ettiğimiz maçta 3 puan hedefimizdi, 3 golle aldık istediğimizi. Sakatlıkları düzelen Ersan ve Sivok'un yanı sıra birkaç as oyuncumuzu daha kenarda tutmayı tercih ettim. Hafta için Chelsea'yi konuk edicez İnönü'de. İç sahadaki maçların büyük önemi var, kaderimizi belirleyecek maçlar rakiplerimizi ağırladığımız maçlar olacaktır.
Fazla açılmadan puan durumunu da paylaşalım. 6 hafta geride kaldı ve lige süper başlangıç yaptı Antalyaspor. İyi bir hava yakalamış görünüyorlar, ne kadar götürebilirler bilmiyorum
Zor ancak neden olmasın? (:
İkinci yarıya baskılı başlayan taraf yine takımımızdı. 54. dakikada bir kez daha gole yaklaştık. Veysel'in ceza sahası dışından şutu savunmadan sekti. Araya giren Olcay bekletmeden müsait pozisyondaki Almeid ile buluşturdu topu. Almeida'nın sert şutunda kaleci Courtois çok iyi refleksle topu çelmeyi başardı.
59. dakikada aradığımız gol geldi! Ceza sahasına girmek üzereyken düşürülen Hilbert'le tehlikeli bölgeden bir serbest vuruş kazandık. Topun başına Estigarribia geçti. Ceza sahasında bir anda rakibinden kurtulan Sivok'a güzel bir pas attı sağ kanat oyuncusu. Sivok sert ve düzgün vuruşu ile takımımızı 1-0 öne geçiren golü kaydetti!
68. dakikada sakatlanan Estigarribia ve sarı karı olan Necip kenara gelirken yerlerine İsmail ve Veli oyuna girdi. 82. dakikada bir diğer kart gören oyuncumuz Olcay oyundan çıktı, yerine yeni transfer Allione sahaya ayak bastı.
Maçın son bölümlerinde Chelsea'nin savruk hücumları arasında kontratak fırsatları bulmaya devam ettik. 89'da Almeida yine kaleciyle karşı karşıya bir pozisyonda fırsatı değerlendiremedi. Courtois çok iyi maç çıkarıyor.
Maçın sonuna 3 dakika oynanmamış süre eklenmişti, 90+1'de gelişi güzel ceza alanımıza gönderilen uzun topta akıl almaz bir hata yaptı Cenk... Kalesinden çıktı, havada süzülen topa hamlesini yaptı penaltı noktası civarında ama tutmaya mı çalıştı yoksa yumruklamayı mı denedi anlamadım... Topu sektirdi geriye doğru. Bu büyük hatayı Jovetic gibi forvet affetmez.
Kaleciden yana nedir bu şanssızlığım Allah'ım!?
Ah ah, elimizden kaçırdık hocam resmen..
Sorma, net pozisyonları yok, maç boyu uzaktan şutlarla gol aradılar, kaleye yaklaştırmadık. Sen en konsantre olman gereken anda affedilemez hata yap, puanı kaptır elin İngiliz takımınaBaşımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki, Yılmaz Vural mod'u açıp Cenk'i kovalayasım geldi saha çevresinde!
Sinan'ı da deneyelim bakalım, o kaç yiyecek avrupada... Schalke maçına kadar ona görev vericem, Ç.Rize karşısında fena oynamadı, 3-0'lık net bir galibiyet aldık ligin 7. haftasında.
Maçlar genel olarak iyi gidiyor.Cenk de zamanla tecrübe kazanır bu hatalarını telafi eder 2-3 sezona.
şl de iki dişli takıma karşı iki iyi sonuç almışsın![]()
Senin kaleciyi bu sefer buldum (:
![]()
Eccentricity değeri düşük olmuş 20 olmalıymışAyak gücü, serbest vuruşlar ve özel yetenek değerlerine dikkat! Mesafe, koşul tanımaksızın hedefi 12'den vurur, affetmez
Youtube'da ilginç videoları var, her şey beklenir bu arkadaştan
Haftasonu finaller var arkadaşlar, oraya odaklandım. Pazar akşamı tam gaz devam edicez kaldığımız yerden.
Oyunculuk becerisi 4 adamın
Bu adamın adı not alam tam benlik bir arkadaş
Edit:Bu adamı niye kaleci yapmışlar ben olsam bu adamdan bir Selçuk İnan çıkartırdım.Adam adrese teslim oynuyor
Bu adamla akraba olsa ekzantriklik 18+ olabilirdi.http://www.youtube.com/watch?v=ERem3t768wI
Kariyer sahibi iki hafta boyunca mesaj atmadığından dolayı konu kapatılmıştır.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.