Sayfa 795 / 896 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
23,821 ile 23,850 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Sonuçta bu işte para konuşur,Eskişehir yönetimi size 3'e bırakacaz söz veriyoruz demedi önceliği size verdi verdiğiniz teklifte cazip gelmedi,Alper'i geçen sene alacaktık olmadı bu sene aldık,etik dışı bir durum söz konusu değil
    Yahu Fener'in yaptığı torpille işe girmek gibi bir şey.Rakamları falan gevelemekte yok tam takip etmedin galiba.Ünal Aysal Halil Ünal ile anlaşıyor zaten.Fenerbahçe araya adam sokuyor.Galatasaray'dan 750 bin euro da fazla verip bitiriyor haliyle transferi.Senin başvurduğun işe başkası araya adam sokup girse tepkin ''e o adamın dayısı milletvekli dayısını aratmış girmiş ne var bunda'' olacak galiba

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Alper camiamıza hayırlı uğurlu olsun tekrardan

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yazı kendisiyle çelişmiş yalnız.

Alper Galatasaray ile görüşüyor ise transfer görüşmelerine daha önce başladığı için Galatasaray ile avantaj Galatasaray'dadır. Fenerbahçe senin deyiminle yangından mal kaçırır gibi hızlı hareket etmek durumundadır.

Öyledir ki Galatasaray ile eşit şartlara gelebilsin.
    Transferde paranla öne geçersin araya adam sokarak değil.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@KaRaBükLü KraL

ticarette iyi iliskiler onemlidir, arti soz konusu sey burda para. az para verip alsaydik dedigin dogru olurdu ama yukseltip almisiz sonucta. dediklerin mantikli degil bu acidan. benzetmen de dogru degil bana gore.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

selçuk için aziz yildirimin akrabasi diyorlar dogrumu acaba

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

http://www.youtube.com/watch?v=eUp0dhxcr8k

alper in etkisini nötürledi selcuk.

ne olursa olsun postalanmalıydı bir de 950 bin euro maaş...

dünyanın en profesyonel adamı olsa ne fayda, adam da gram oyun zekası yok. savunma desen o da yok. açın benfica maçını izleyin. selcuk yedirmiyorsa bekir yediriyor golü.
    oynadığı avrupa maçlarını tek tek bi açn hepsinde vukuatı vardır.

hucüma katkısı zaten berbat..

mereiles topal alper emre salih topuz baroni(?) varken selcuk a hangi ara sıra gelecek de oynayacak ? gerçi bu adamda bu şans varken napar eder yine girer o takıma. primini alsın diye arada kıyaklar geçilir.

selcuk un bu takımda tutulması adam kayırmadır. başka bişey değil. başkan hoca bir kaç takımın ağır topçusu volkan gökhan emre gibi selcuk u seviyor diye adam klup tarihine geçicek.

bekir de selcuk dan sonra o göreve devam edecek anlaşılan, ha gitti ha gidecek derken o da bi 10 yıl oynar bizde bu kafadakiler oldukça.

baroni yi bari göndersek ama o da gitmeyecek gibi.

kadrodaki bu adamları göndermeyeceksek transferin manası yok..

topuz un maaşı hak ettiği seviyelere çekilmiş tek iyi haber o.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Transferde paranla öne geçersin araya adam sokarak değil.
    Açıkcası iyi ilişkilerin varsa araya adam sokarakta yapabilirsin bunu.

Sonuçta para kazanmak önemli olan ve biz de daha fazla para vererek almışız. Etik dışı bir durum yok ortada..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @KaRaBükLü KraL

ticarette iyi iliskiler onemlidir, arti soz konusu sey burda para. az para verip alsaydik dedigin dogru olurdu ama yukseltip almisiz sonucta. dediklerin mantikli degil bu acidan. benzetmen de dogru degil bana gore.
    Parayı yükselttiyse madem Fenerbahçe araya adam sokmak ne alaka ? Zaten iyi para vermişler iyi teklif sunmuşlar.Başkanın tanıdığı diye niye şartlar Fener'in lehine iken transferde araya sokuldu bu adam.İyi iş vallahi.Hem iyi para verip hem adam sok.Sonra efendim neden etik değilmiş.Daha fazla kimseyle tek laf etmenin de manası yok bu laflardan sonra.Hayırlı olsun tekrardan iyi akşamlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Açıkcası iyi ilişkilerin varsa araya adam sokarakta yapabilirsin bunu.

Sonuçta para kazanmak önemli olan ve biz de daha fazla para vererek almışız. Etik dışı bir durum yok ortada..
    Transferde böyle bir duruma yasak denmiyor ki.Etik kavramı ne demek ya onu bilmiyorsun ya başka dilden konuşuyoruz senle.Ahlaken böyle bir şey doğru bir davranış değil.Yoksa vermiş parayı almış Fenerbahçe.Ona bir şey diyen yok zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Galatasaray hayatı boyunca etik kurallarına sadık kalmıştır zaten. Her klup menfaati neyse o yönde davranır bu kadar basit.
    Ölümcül bir etik dışılık yada ahlaksızlık da yok sonuçta ortada.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu Selçuk'un kalmasından sonra transferlerden felan ümidi kestim. Aynı tas aynı hamam...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by himone View Post
    Daha millet oyuncunun pozisyonunu bilmiyorken biz oturup masada transfer görüşmesi yapıyoduk. Daha millet ülkenin haritada yarini bilmiyorken biz Fransa'nın gol krallarını alıyorduk.
    Peki sonra ne oluyordu ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçukla 2 yıl daha. Ziegler'in de bonservisini alın, Cristian'ı da kaptan yapın. Valla artık Aykut Hocaya kızmıyorum, adamın eline tenekeleri verip çal diyolar, ses bu kadar çıkıyor, adam n'apsın ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Transferde böyle bir duruma yasak denmiyor ki.Etik kavramı ne demek ya onu bilmiyorsun ya başka dilden konuşuyoruz senle.Ahlaken böyle bir şey doğru bir davranış değil.Yoksa vermiş parayı almış Fenerbahçe.Ona bir şey diyen yok zaten.
    Altına imza atıyorum.Anlaşılmak üzereyken , devreye girip ücreti yükselterek transfer yapmak yasak değil.Ama etik de değil

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bazılarının aklı Alper'i ellerinden kaçırınca gelmiş. Etik olup olmadığını bile tartışmaya başladılar

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

topuzla volkanin kalmalarina sevindim topuz ne olursa olsun iyi bir alternatiftir futboluda zaten bizde birakir artik.. volkanda ayni sekilde efsanedir bu saatten sonra gönderilmesi dogru olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu kulüpler birbirlerine rakipler, sanıyorum bu etikçileri hiçbir zaman anlayamayacağım.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Mesut Özil'in 17.25M€'ya Madrid'e geldiği bir dünyada Aşağı yukarı 12.25-13M€ eden Alper transferi başarı değil başarısızlıktır bana göre

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Mesut'un gelmeyi kabul etmesi, aldığı ücret falan va.... Neyse. Herşeyi geçtim de Alper 6.25'ten nasıl 12.25'e geldi onu anlayamadım. Ayrıca siz 2 gün önce 500 bin euro daha az vererek almış olsanız transfer başarılı mı olacaktı?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Mesut'un gelmeyi kabul etmesi, aldığı ücret falan va.... Neyse. Herşeyi geçtim de Alper 6.25'ten nasıl 12.25'e geldi onu anlayamadım. Ayrıca siz 2 gün önce 500 bin euro daha az vererek almış olsanız transfer başarılı mı olacaktı?
    Verilen oyuncuların değeri ile beraber o para ediyor galiba ondan bahsediyor Yarkın.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Şu piyasada Bienvenu ve Orhan ikilisini toplamda 6m € ya satabileceğimizi hiç sanmıyorum Eğer alındığı bonservis ücretleri kastedildiyse ki 7.5m € gibi birşey çıkıyor karşımıza, o fiyatlara almamız zaten faciaydı.

Yabancı sınırlamasından dolayı Türk oyunculara fazla vermek zorunda kalıyoruz evet ancak bu ücretleri Orhan Şam'a 3.5m € vererek değil de çok daha potansiyelli Alper gibi oyuncularda harcamalıyız. O yüzden takastaki oyuncuların zaten bir yararı olmadığını düşünürsek 6m € verilmesine razıyım ben Alper'e.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yasak kelimesi geçmedi mesajımda dil aynı da.

Süper Lig de daha önce de yaşandı bunlar hatta bana göre etik olmayan ancak etik gözüken olaylar da oldu. Alper konusuna bu kadar takılmamak gerek bence sonuç olarak Fenerbahçe formasını giydi.

Burada tartışmanın pek bir anlamı kalmadı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

torres ismi geçiyor. bence büyük ahmaklık olur isim olarak büyük isim olabilir ama torres bizim ligde yapamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Mesut Özil'in 17.25M€'ya Madrid'e geldiği bir dünyada Aşağı yukarı 12.25-13M€ eden Alper transferi başarı değil başarısızlıktır bana göre
    Peki ya Galatasaray'a gelse aynısını yazıcakmıydın ?

Kalitesinin farkındasınız.Bari böyle küçük düşürücü sohbetlere girmeyin.

Oyuncu alım satımında etik unsur yoktur.Kim "PARAYI" daha cok verirse o alır.

Kulupler oyunculara para veriyor.Kulupler "HAYRAT veya HAMİ" değil..

Es-Es başkanı ne dedi.Alper sözümüz vardı.Galatasaray 3 Milyon Euro+Sezon içinde 3 Milyon ödeyelim dedi.Birde CLuio verdiler.Bizim peşin paraya ihtiyacımız vardı.Fenerbahce 6.250.000 Milyon Euro "HEMEN VERİYORDU" ihtiyacımız olan iki bölgede oyuncu verdi.Bizde bunu kabul ettik.Sonuçta bizde futbolculara maaş ödüyoruz.Hemen paraya ihtiyacımız vardı. Dedi..

O zaman Galatasaray 6.500.000 Verip alsaydı..

Galatasaray'a geline "KRAL" Fener'e Gelince "TOPUZ"..Topuz'dan on kere daha iyi bir oyuncu "ALPER" unutmayın.Fİizksel güçler kaybolur yetenek asla.

Ayrıca Fenerbahce geçen sezon istemiş.Fakat "ALİ YILDIRIM" mühtiş transfer politakası (!) ile alamamıştık

@Benbenim

Topuz Yerine TOPAL yazmışım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Topal ile Alper ne alaka yahu ? yakından uzaktan alakası olmayan iki isim Seneye orta sahada forması garanti olan tek isim Topal. Yatın kalkın dua edin bu adam bizde oynuyor diye
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Peki ya Galatasaray'a gelse aynısını yazıcakmıydın ?

Kalitesinin farkındasınız.Bari böyle küçük düşürücü sohbetlere girmeyin.

Oyuncu alım satımında etik unsur yoktur.Kim "PARAYI" daha cok verirse o alır.

Kulupler oyunculara para veriyor.Kulupler "HAYRAT veya HAMİ" değil..

Es-Es başkanı ne dedi.Alper sözümüz vardı.Galatasaray 3 Milyon Euro+Sezon içinde 3 Milyon ödeyelim dedi.Birde CLuio verdiler.Bizim peşin paraya ihtiyacımız vardı.Fenerbahce 6.250.000 Milyon Euro "HEMEN VERİYORDU" ihtiyacımız olan iki bölgede oyuncu verdi.Bizde bunu kabul ettik.Sonuçta bizde futbolculara maaş ödüyoruz.Hemen paraya ihtiyacımız vardı. Dedi..

O zaman Galatasaray 6.500.000 Verip alsaydı..

Galatasaray'a geline "KRAL" Fener'e Gelince "TOPUZ"..Topuz'dan on kere daha iyi bir oyuncu "ALPER" unutmayın.Fİizksel güçler kaybolur yetenek asla.

Ayrıca Fenerbahce geçen sezon istemiş.Fakat "ALİ YILDIRIM" mühtiş transfer politakası (!) ile alamamıştık
    Emin ol Alper için o paraların verilmemesi gerektiğini Halil Ünal Lig Tv'ye çıkıp Gs ile anlaşmak üzereyiz dediğinde demiştim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    O resimde 2 önlibero var. capsi yapan ve onunla aynı fikirde olanın futbol bilgisinden şüphe ederim
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sistemi Gereği 4-2-3-1 Oynattığı için.7 kişilik "İKİ YÖNLÜ ORTA SAHA" olması normal.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    O resimde 2 önlibero var. capsi yapan ve onunla aynı fikirde olanın futbol bilgisinden şüphe ederim
    ben komik diye paylaştım ön libero yerine orta saha olması gerektiğini biliyorum bunun yanında salih filan da var 3 kişilik yer için şu anda 9 kişi var neredeyse

Mesaj Yetkileri