Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 195 sonuç

Konu: Beyaz Zambaklar Ülkesinde

sonuçlar çok kötü değil ama 2-0 dan macın 2-2 ye gelmesi kötü olmuş hocam.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

takim vasat anlasilan. uyum yakalandigi vakit yukselise gecersin. liderle arani acmamaya bak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by gokaygfb12 View Post
    sonuçlar çok kötü değil ama 2-0 dan macın 2-2 ye gelmesi kötü olmuş hocam.
    Maalesef takımın defans hattı kötü olunca takıma defans yaptıramıyorum. ligin ilk maçında defans yapıp kontra oynayak dedik 4 yedik
    Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    takim vasat anlasilan. uyum yakalandigi vakit yukselise gecersin. liderle arani acmamaya bak
    Aslında tüm takım diyemem abi..Fin liginde oyuncu bulmanın zorlugunu sen daha iyi bilin. Topçu gelmiyo bizde kafa zıplama top kapma iyi olan ne kadar oyucu varsa doldurduk ve 3 stoper 2 bek 1 savaçşçı orta saha oda stoperden bozma oynuyoruz Bekler yok gibi bisi stoperlerinde mentali yok hatta markajda yok..bol gol yememiz bundandır ama 2 forvet ve forvet arkası klinga bide tonton mokoko gayet verimli hücum hattını bozmaz isek seneye senin yanına gelebilriz bu sene zor gibi düşmeyelim yederli (:

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Çok güzel bir sunum olmuş tebrik ederim. kariyerinin takipçisiyim. umarım uzun ve başarı dolu bir kariyer olur. ayrıca 41 lik Litmanen'i şiddetle tavsiye ederim İspanya vs gibi 3. liglere geliyordu .

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kümede kalmaya oynuyacaz gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Çok güzel bir sunum olmuş tebrik ederim. kariyerinin takipçisiyim. umarım uzun ve başarı dolu bir kariyer olur. ayrıca 41 lik Litmanen'i şiddetle tavsiye ederim İspanya vs gibi 3. liglere geliyordu .
    Teşekkür ederim. Kilit oyunculara en fazla 10 bin£ verebiliyoz litmanene gücümüz yetmedi emekli olmazsa seneye şansımızı bi daha deneyecez
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kümede kalmaya oynuyacaz gibi
    yok yok potadan iyice uzaklaştık (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

8.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

9.Hafta

10.Hafta

11.Hafta

12.Hafta

Vikingit maçından bir kare. Kalecinin hatasını fairplay çerçevesinde yan ağlara vurdu. Maçın kader anıydı anında çıkardık yerine giren oyuncu Mario Rac için dönüm noktasıydı takımın değişilmezi olmaya başladı (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

golcü konusunda sıkıntı yok hepsi perfect gibi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bence gayet iyi gidiyorsun, hedef kumede kalmak olmamali bence. Biraz daha gayret edersen cikarsin bu ligden.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    golcü konusunda sıkıntı yok hepsi perfect gibi
    Aslında golcüler tırt ama rakip defans ve kaleciler ekmeğimize yağ sürüyor (:
    Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bence gayet iyi gidiyorsun, hedef kumede kalmak olmamali bence. Biraz daha gayret edersen cikarsin bu ligden.
    Abi o kadar dengesiz takımız ki lig liderinden gidip puan alıyoruz kafaya oynayanları yeniyoruz sonra gidip galibiyeti olmayan takıma falan yeniliyoruz (:

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

İyi gidiyoruz.Tek sıkıntımız sadece şampiyonun üst lige yükselmesi.Bu sezon bir aksilik olmazsa yani Rac sakatlanmazsa bir üst lige çıkarız.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    İyi gidiyoruz.Tek sıkıntımız sadece şampiyonun üst lige yükselmesi.Bu sezon bir aksilik olmazsa yani Rac sakatlanmazsa bir üst lige çıkarız.
    Gidiyorduk ama pis tökezledik (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

13.Hafta

14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

17.Hafta

18.Hafta

Sadece şampiyon takımın terfi ettiği Fin 2.liginde bu sezon avlu attık aslında takımı aldığımızda hedef kümede kalmaktı ve bunu büyük ölçüde başardık.
    18. Haftanın ardından oluşan puan durumu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Fin liginde oyuncu bulmak zor bide bize gelen oyuncuyu bulmak daha zor (: Şu genç kaleci Juan Diazla çalışmayı onur sayıyor alalım mı takıma ? Biraz kararsız kaldım sizlere sorayım dedim. Çabuk cevap verirseniz sevinirim zira heran cayabilir ne olur ne olmaz (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligin üçte ikisi geride kalırken transfer sezonu açılınca yönetim beklenti değiştirme seçeneği sundu. Maaş bütçesi olarak mevcut bütçeden 20 bin falan içteydik. Küme düşme yerine orta sıralar olarak belirledik hedefi ve 5-10 bin daha eksilttik açığı ardından kadroda pek kullanmadıklarımızla yolları ayırdık.

Kendisi aynı zamanda Asistanımdı baktım sinirli minirli afra tafra yapıyo biletini kestim.

yakında klübü kapatıp gidecez federasyonun musluk damlatmıyor bile (:

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

top geldikten 5-6 saniye sonra hareket eder bu 5 refleks ne ama 15 yaşındaymış geliştirebilirsin.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    top geldikten 5-6 saniye sonra hareket eder bu 5 refleks ne ama 15 yaşındaymış geliştirebilirsin.
    İşte kararsız kalmama sebep olan tek şey refleks (: Normalde gelişir diye alırım affetmem lakin klüp yarı prof olunca tam antrenman yaptıramıyoz e sağlam antrenörde yok bu durumda gelişir mi emin diilim (:

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

bende hiç alt lig takımlarında oynamadığım için özellikler garip geldi. sen bilirsin

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Maç grafiği inişli çıkışlı olmuş ancak bu takıma bu bile başarı liderle puan farkının açılması kötü olmuş seneye hedef şampiyon olmak olmalı. ligin statüsü kötüymüş sadece şampiyonun çıkması.. ayrıca kulübe gerçekten para akmıyormuş o çok kötü ya yeni gelen gençlerden iyi biri var mı ? ya da geliyor mu yarı pro. olduğu için bilmiyorum :

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    bende hiç alt lig takımlarında oynamadığım için özellikler garip geldi. sen bilirsin
    Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Maç grafiği inişli çıkışlı olmuş ancak bu takıma bu bile başarı liderle puan farkının açılması kötü olmuş seneye hedef şampiyon olmak olmalı. ligin statüsü kötüymüş sadece şampiyonun çıkması.. ayrıca kulübe gerçekten para akmıyormuş o çok kötü ya yeni gelen gençlerden iyi biri var mı ? ya da geliyor mu yarı pro. olduğu için bilmiyorum :
    Kilit oyuncuma yıllık maksimum 10 bin £ verebiliyom desem durumun vehametini anlatmış olurum Klüp olarak kendi karnımızı zor doyurabiliyoruz alt yapıdan kimse çıkmıyor haliyle. Ama inanılmaz zevk alıyorum. Para yok haliyle transfer yok para olsada kimse fin 2.ligine gelmek istemiyor. klüp yarı amatör sevdamız tam profosyonel (: Bu arada malum kaleci bilinen adreste tamam

Hocam işim gerçekten zor para yok futbolcu yok ama ne yalan söylim bende takım çalıştırırken böyle kötü durumda olunca ve takımıda toparlamayı başarabilirsem daha çok zevk alıyorum ilerlemesi daha güzel oluyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hocam işim gerçekten zor para yok futbolcu yok ama ne yalan söylim bende takım çalıştırırken böyle kötü durumda olunca ve takımıda toparlamayı başarabilirsem daha çok zevk alıyorum ilerlemesi daha güzel oluyor.
    Bu sezon bizim için bitti seneye umarım kafaya oynayan ekip kurabiliriz (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu sezon bizim için bitti seneye umarım kafaya oynayan ekip kurabiliriz (:
    Farketmez hocam sen yeterki takımı yönetmeye devam et. Mahalle takımı yönetsen kaldırıma çıkar yine desteklerimizi sürdürürüz hocam. Ne yalan söylim zevkli oluyor çünkü kariyerlerin

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

19.Hafta

20.Hafta

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gece gece daha önce başımdan geçen bi anıyı paylaşayım dedim. Çıkmadık candan ümit kesilmez derlerdide inanmazdım. Yalnız herifler bunu biraz abartmamış mı ?

Last edited by Juan Diaz : 24.Mayıs.2013 at 02:54

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Farketmez hocam sen yeterki takımı yönetmeye devam et. Mahalle takımı yönetsen kaldırıma çıkar yine desteklerimizi sürdürürüz hocam. Ne yalan söylim zevkli oluyor çünkü kariyerlerin
    eyv kardeşim bu tarz takımlar daha zor ve daha zevkli oluyor.Ayrıca ne kadar değişik yerlerde oynarsan o denli keşfedilmemiş oyuncular buluyosun hoş alamıyom ama sizler için isteyen olursa paylaşırım yada olurda eli ayağı düzgün takımla kariyer yaparsam affetmem alırım

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    eyv kardeşim bu tarz takımlar daha zor ve daha zevkli oluyor.Ayrıca ne kadar değişik yerlerde oynarsan o denli keşfedilmemiş oyuncular buluyosun hoş alamıyom ama sizler için isteyen olursa paylaşırım yada olurda eli ayağı düzgün takımla kariyer yaparsam affetmem alırım
    Seneye bence bu takım bu ligde şampiyon olur biraz takviye. Takviye diyorum ama sende haklısın oyuncu gelmiyor artık saldırcan aynen oyuncu antrenör futbolculara. Klübün bir gelir kaynagının olmamasıda kötü tabi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seneye bence bu takım bu ligde şampiyon olur biraz takviye. Takviye diyorum ama sende haklısın oyuncu gelmiyor artık saldırcan aynen oyuncu antrenör futbolculara. Klübün bir gelir kaynagının olmamasıda kötü tabi
    Takım komple yenilicez yarısından fazlasının sözleşmesi sene sonu bitiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

ilk sezona göre gayet iyi sonuçlar. şimdiden önümüzdeki sezonun hazırlıkları başlamalı ve kupada hedef 2-3 tur kadar ilerlemek olmalı. alt liglerden kupayı kazanınca sanırım uefa ya göndermiyorlar çünkü ben kazandığım halde göndermemişlerdi ligin 5. si gitmişti. arsenal - city maçlarında da heralde şike var

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Dün girememiştim hiç fena gitmiyoruz,para ödülü vermemeleri ilginç

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri