1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Türkiye'deki Stadyumlar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yer cok dar, ben normal karsiliyorum. baska bir alan bulunmasi lazim daha yuksek kapasiteler icin. 15-20B normal gibi ilaveten. ilerki donemde hedefler buyudugu zaman stat da daha buyuk yapilir gelecekte.
    projenin resimlerine bakilirsa inonu caddesi tarafindaki tansas ordan kalkicak. deniz tarafinda da kapali spor salonu yapilmisti, cok yeni 5-6 yil oldu henuz. o da yikilacak gorunuse gore.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yer cok dar, ben normal karsiliyorum. baska bir alan bulunmasi lazim daha yuksek kapasiteler icin. 15-20B normal gibi ilaveten. ilerki donemde hedefler buyudugu zaman stat da daha buyuk yapilir gelecekte.
    projenin resimlerine bakilirsa inonu caddesi tarafindaki tansas ordan kalkicak. deniz tarafinda da kapali spor salonu yapilmisti, cok yeni 5-6 yil oldu henuz. o da yikilacak gorunuse gore.
    Gürsel Akselin yerinden bahsediyorsak bence yer müsait.Spor salonu , halı sahalar , tenis kortları ortadan kalkarsa çok büyük alanımız var.Bu stad çevrede illaki trafik ve kalabalığa yol açıcak ama stad olsun yeter bizim için.Yani 25000 yapılabilir olmadı 1 kat daha çıksınlar yukarı.

Mesaj Yetkileri