Sayfa 1004 / 1204 İlkİlk ... 450490495499410021003100410051006101410541104 ... SonSon
30,091 ile 30,120 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://twitter.com/34cimbom34/statu...12294585561088

Verebileceğimiz en üst teklifi vermişiz.Kabul etmezse zorlamanın alemi yok.Ben inanıyorum 34cimbom34'e,teknoloji ile pek arası olmayan bir kişi kendisi,o yüzden pek ciddiye alınmıyor ancak yanılmadı hiç.Alper mevzusu ayrı bir konu,son dakika da kaçtı elimizden.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten şimdi F.Bahçeli bir yönetici: "Chedjou ile hiç alakamız yok.. Bazı menajerler Aysal'ı kandırıyorlar demek ki.. Kimse rüya görmesin.."
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İbrahim Seten kendi gündem yaratıp oradan prim yapıyor.Hiç sevmiyorum şu adamı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://twitter.com/Paulkiely11/stat...17949672218624

Bu adam için RVP'nin geldiğini ve Sir'ün emekliye ayrıldığını duyuran ilk kişi diyorlar.İnşallah doğrudur da yıllar sonra muhteşem bir kanada sahip oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak Yılmaz ve Fiorentina haberi garip geldi, 15 milyon euro'ya satılması normal şartlarda iyi derdim, Arda'nın 12'ye gittiği yerde 15 iyi para, Trabzonspor'a verilecek pay işi bozuyor tabii ama esas hayalkırıklığım Fiorentina'ya gidecek olması. Zamanında Fatih Terim'in gitmesinden dolayı bir antipatim var, hem de şu anda bize kıyasla çok geride olan bir kulüp Fiorentina. Burak'ın yaptığı iddia edilen açıklamalar ve taleplerini de çok garip ve fazla buldum, bu gerçekse gitsin zaten. En değerli Türk forvet oyuncusundan mahrum kalmış olacağız ama her zaman gidenler oluyor, yeri dolar bir şekilde. Emeklerine teşekkür edip, güzel ayrılmak gerekir. Temennim haberin baştan aşağı yalan olması, AMKspor Galatasaray konusunda pek yanılmıyor ama..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

pek degil hiç yanildiklarini gormedim.

tank degil boga boga :/

[YOUTUBE="CPmDZuzpQqQ"]Boga[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SPORX.COM ‏@sporx 2 dk
    Galatasaray Yönetimi, sözleşmesi biten Aydın Yılmaz'a 2 yıllık yeni bir sözleşme teklif etti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

insallah yalandir ne aydini abi ya ne aydini.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

A7 kalsın ya iyidir. Hiç bir şey yapmasa da kritik gollerin adamıdır. 1 şampiyonluk, 1 ŞL 2. tur, 1 Sneijder, 1 de Drogba getirtmiştir takıma
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Aynen öyle

Fenerbahçe açıklama yapmış yabancı sınırı 5'e insin diye artık ne kadar korktularsa. Başka açıklaması olamaz. Gidip ne yapıp edip Gökhan inler'i alsak keşke ya madem öle

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Oh be rahatladım

Aydın kalmalı arkadaş genç Aydın, genç Semih -Şentürk- bunlar takımın tadı tuzu kalmalı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Aynen öyle

Fenerbahçe açıklama yapmış yabancı sınırı 5'e insin diye artık ne kadar korktularsa. Başka açıklaması olamaz. Gidip ne yapıp edip Gökhan inler'i alsak keşke ya madem öle
    ne demiş fenerbahçe
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben Sporx'e inanmıyorum,haberlerinin yarısı kolpa,diğer yarısı da başka sitelerden alma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu arada umarım Burak Yılmaz satılır. Yani bu ligin üstünde bir forvet. Bunu yazacağıma inanmazdım ama artık kabullendim Selçuk İnan kendisine şakayla takılmıştı bir röportajda sanırım. Ayak içim iyidir diyor Burak. Selçuk öbür taraftan başka hangi vuruşun iyi ki sanki diyor Bu esasında doğru ama o kadar kuvvetli ki Burak,Pes'te kolayda oynayormuş hissi veriyor anadolu takımlarına karşı. Tüm stoperlerden hızlı ve çevik, gol vuruşu kısıtlı olabilir ama kafa vuruşlarını geliştirdiği gibi onu da geliştirebilir.

Biraz uzun bir yazı oldu ama sonuç olarak umarım iyi bir teklif gelir ve satar galatasaray. Her maç gol atan bir forvet zor bulunuyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ne demiş fenerbahçe
    Buyur ciğerim http://bit.ly/13PNySl

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Aurelien Chedjou,Galatasaray'a cuk oturan bir transfer olmuştur.Gerek uyruğu,gerek yeteneğiyle Galatasaray'ın sistemiyle örtüşen bir oyuncudur.Takıma yabancılık çekmeyeceği kesindir.Dünyaca ünlü kulüplerin listesinde olmasına rağmen Türkiye'yi seçmesi ligimizin artık yavaş yavaş elit ligler arasına girmeye başlayacağının bir sinyalidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Buyur ciğerim http://bit.ly/13PNySl
    inanır mısın daha türksportal'dan fenerbahce.org'a yönlendirilmeden korkmuş fenerbahçe kokusunu aldım. Adeta kokulu korkmuşuz,çok açık eder olduk acizliğimizi

Alpere 6küsür milyon euro veren bir takımın ani bir değişikliğe karşı çıkarız açıklaması korkaklıksa algı ile alakalı olabilir. Yorum farkı yani.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

nani yilin transferi olur gelirse.. bizim ligdeki bek oyunculari celimsiz teknik kapasitesi sifir oyuncular nani onlari tabiri caizse parmaginda oynatir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    nani yilin transferi olur gelirse.. bizim ligdeki bek oyunculari celimsiz teknik kapasitesi sifir oyuncular nani onlari tabiri caizse parmaginda oynatir...
    Çelimsiz , teknik kapasiteleri sıfır ve bir o kadar kasaplar onu da unutmamak lazım. Nani'yi harcayabilirler de

Malum hakemlerimizin yıldızları koruyan bir yanı yok. Zamanında Quaresma'ya tek başına 20 küsür faul yapılan Antalya maçı vardı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amk,Burak Yılmaz Fiorentina'da diye haber yapıp ortalığı bulandırmıştıı.Şimdi Fiorentina'nın Burak aşkı diye çevirmiş.Anlıycağınız Hepsi aynı yolun yolcusu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şahsen Burak o paraya gitsin isterim ancak oratada Türk forvet kıtlığı varken,göndermenin pek akıl karı olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

şaka mı yahu bu fenerbahçe yönetimi? sene başında kulüpler ya da tff tarafından alınan resmi bir karar var da biz mi bilmiyoruz. söylentilere göre mi plan yapmışlar bunlar ? Tabi anladılar onlar da sahada yolumuzu kesecek kadroyu kuramayacaklarını
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Amk,Burak Yılmaz Fiorentina'da diye haber yapıp ortalığı bulandırmıştıı.Şimdi Fiorentina'nın Burak aşkı diye çevirmiş.Anlıycağınız Hepsi aynı yolun yolcusu.
    Şu gazetenin ismine de alışamadım bir türlü. Küfür ediyorsun sandım bir an habere sinirlenip.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

AMK'nın haberinde sadece başlık değişmiş, içerik aynı. Fakat şu an bu haber için 3 ihtimal var.

1) Yanlış duyum aldılar
    2) Fanatik, Fotomaç sınıfına doğru yol almaya başlıyorlar
    3) Yönetim bilerek böyle bir bilgi verdi taraftarın tepkisini ölçme maksatlı

Bana nedense bu sefer 3. ihtimal daha mantıklı gibi geliyor. Fio'dan bi talep var onlarda böylece bi taraftar anketi yaptılar. Ya da ben çok derin düşünüyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    şaka mı yahu bu fenerbahçe yönetimi? sene başında kulüpler ya da tff tarafından alınan resmi bir karar var da biz mi bilmiyoruz. söylentilere göre mi plan yapmışlar bunlar ? Tabi anladılar onlar da sahada yolumuzu kesecek kadroyu kuramayacaklarını
    geçen seneden alınmış bir karar var ortada kademeli düşme diye tüzüktede geçiyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ona bakacak olursanız bu ülkede futbol dünyasında günü kurtarmak için ne tüzükler ne yönetmelikler değişti. nelerin üstü örtüldü. eğer bahsedildği gibi bir madde varsa değiştiriverirler,sorun yok yani.... burası türkiye! burada işler planlandıgı gibi yürüseydi, kanun ve yönetmelikler gerektiği gibi (değiştirilmeden! ) uygulamaya sokulsaydı şu anda emin olun süper ligin de türk futbolunun da çehresi çok daha farklı olurdu. o sebeple kimse çıkıpta "bakın şu kararı aldınız,bundan cayamazsınız" gibi komik bir açıklamayı desteklememizi beklemesin....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Chedjou'yu bir kez bile olsun izlemedim. Nasıl bir stoper hiç bilmiyorum. Dany'den iyimi bilmiyorum ama Terim'in kafasında ligde Semih - Yabancı, Avrupa'da iki yabancı olabilir. Semih, Dany, Chedjou, Zan geride oynayabilecek dört oyuncu bu isimler olacaktır muhtemelen. Dört oyuncuda direk ilk 11 oyuncusu. Ligin ikinci yarısında izlediğim Zan baya iyi maçlar çıkarmıştı. Bu formunu korursa oynamaya devam eder. Ayrıca o Valencia'lı sol bek pek iyi değil. Riera'dan pek bir fazlası yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chedjou transferi eğer gerçekleşirse GS tam 12'den vurmuş olur, 5 sene stoper sıkıntısı çekmez yani.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ona bakacak olursanız bu ülkede futbol dünyasında günü kurtarmak için ne tüzükler ne yönetmelikler değişti. nelerin üstü örtüldü. eğer bahsedildği gibi bir madde varsa değiştiriverirler,sorun yok yani.... burası türkiye! burada işler planlandıgı gibi yürüseydi, kanun ve yönetmelikler gerektiği gibi (değiştirilmeden! ) uygulamaya sokulsaydı şu anda emin olun süper ligin de türk futbolunun da çehresi çok daha farklı olurdu. o sebeple kimse çıkıpta "bakın şu kararı aldınız,bundan cayamazsınız" gibi komik bir açıklamayı desteklememizi beklemesin....
    ya abi illa konuyu saptırıcan

Quote Originally Posted by byariff View Post
    pek degil hiç yanildiklarini gormedim.

tank degil boga boga :/

[YOUTUBE="CPmDZuzpQqQ"]Boga[/YOUTUBE]
    2. Yorum müthiş

Mesaj Yetkileri