Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 195 sonuç

Konu: Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Asistanım Moilanen antrenmanlarda oyuncuların beynini yıkayıp sezona hazırlamaya devam ediyor. Bende her ne kadar maaş bütçemizde açık bulunsada takımda tek sol bek olmasından ötürü alternatif sol bek arayışı içerisindeyim. Zayıf olan diğer mevkiimiz ise orta saha. Savaşçı orta saha rolünde bir adam katabilirsek bünyemize transfere nokta koyacaz. Zaten bütçeyi aştığımız için fazla para öneremiyoruz diğer yandan açığın daha da büyümesini istemiyoruz. Bu arada radarımıza bir de Türk oyuncu girdi. Kendisi 19 yaşında mevkiisi forvet uygun şartlar oluşursa bünyemize katabiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ben roosayi babasindan istemeye gidiyor sandim orda
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    çiçek ve çikolata ahaha koptum hocam yaa
    Roosada olmasa Finlandiyada zaman geçmiyor
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferler güzeldir sen yaptığına göre.Umarım bu sezon mutlu sona ulaşırız ligde.
    cok genc bir kadro kurulmus, tecrubeliler de var. guzel bir karisim. takim toplam degeri epey dusuk, asistan degerlendirmesi nasil takimin? yildizlama falan.
    inş üst lgie çıkabiliriz. Aslında yıldızlamaya önem vermem saha içinde beni memnun etsinde takımda birkaç tane genç ve yıldızı düşük olanlar altyapıdan yetmeler

Buda radarımızdaki Türk

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

oooo Litmanen bomba olmuş coşturur asistleri ve golleriyle kısa bir zaman sonra da milli takıma da çağrılır ayrıca mpenza, saha, humberto suazo, kewell, yeste, casquero vs hep boşta ve yaşları 35 üstü bunları da denemekte fayda var belki gelirler

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    oooo Litmanen bomba olmuş coşturur asistleri ve golleriyle kısa bir zaman sonra da milli takıma da çağrılır ayrıca mpenza, saha, humberto suazo, kewell, yeste, casquero vs hep boşta ve yaşları 35 üstü bunları da denemekte fayda var belki gelirler
    fin 1.liginde ben denedim ama masaya oturmuyorlar bile.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

fin 1.liginde ben denedim ama masaya oturmuyorlar bile.
    hadi yaa neyse Litmanen sırtlar takımı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Oyunculara Finlandiya 4. Tur kupa maçından önce yüklememizi yaptık

Kupada 4. turu 4-1 öne geçtikten sonra riske atsakda penaltılarla güldük. 5. turda premier ligi 2. bitiren Mariehamn ile oynayıp ezilmeden elendik(çok pis kura şansım vardır)

Spoiler: ISTATISTIK 

Oyunculara çok pis yükleme yapmaya devam ediyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yönetimle umutsuzca konuştuk ama yönetim isteğimizi kabul etti. Belki güzel bir oyuncu/antrenör bulabilirsek kontejyan yaptık

Milli takıma oyuncu gönderdiğimiz gibi genç Klinga piyasa yapıyor (:

Tribünde yine aynı yüzleri görecez galiba bari koltukları değiştirseler

Tabi olumsuz şeyler de olmuyor değil maalesef ciddi zarar yaptık geçen yıl

Transferi kapattığımızı söylesekde dirsek temasında olduğumuz oyuncualar vardı şuan klübü ciddi boyutta maaş açığı var :F

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

hocam o kadar hazırlık maçını nasıl yaptın ya sıkılmadan ben 6 7 tane olunca kafayı yiyiom

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

hocam o kadar hazırlık maçını nasıl yaptın ya sıkılmadan ben 6 7 tane olunca kafayı yiyiom
    Başarılı olmak için ayrıntılara önem vermek gerekir Küçük takımlar için taktikte ufak değişiklikler bile çok önem arzediyor diğer yandan yarı pro bi klüp olduğumuz için antrenmanları tam yapamıyoruz. Taktik ve takım uyumu yanı sıra maç kondisyonu yükledik (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Klüp olarak çok yoğun bir sezon öncesi geçirmiş, teknik ve futbolcu kadromuz elinden geleni yapmıştı. Her ne kadar kupada 5.turda elenmiş olsakda sezon öncesi çalışmalarımızdan oldukça memnunduk. Ligin başlamasına 4-5 gün kala oyuncularımı serbest bırakmıştım zira çok ağır bir tempoda kamp yapmıştık. Artık önümüzdeki maça konsantre olmuş rakibin analizi yaparken telefonum çaldı. Arayan bay Vilkkiydi akşam yemeğine çağırıyordu.

Yemeği yedikten sonra Rossa bana bir mektup vermişti. Gönderen Gabrieldi. Benim kırgınlığımı bildiği için mektubu klüp direktörünün evine yollamıştı. Zarfı açıp bakıyordum ve gözlerim doluyordu. Gidiş dönüş uçak bileti ve Boca Juniors - Newell's Old Boys maçına bir bilet vardı..

- Ne oldu Juan duygulandın ?
    + Evet Roosa eski günler geldi aklıma. Gabriel daha önce Newell's ve Bocada top koşturmuştu ve bu iki klübüde çok sever. Beni antrenmanlarına ve maçlarına götürürdü. Daha sonra avrupaya transfer olmuştu ama kalbi hep Arjantinde bu iki klüpteydi. Gabriel futbol oynamayı bıraktıktan sonra birbirleriyle olan bütün maçlarını beraber izlemiştik. Zarfın içindede maç bileti var.
    - Juan o senin arkadaşın.
    + Arkadaşımdı...
    - Dostluklar kolay kurulmadığı gibi kolayca yıkılmaz. Çocukluğunu düşünsene, oyunlar oynar kavgalar edip küser ama en nihayetinde yine o arkadaşlarında ekmeğini paylaşıp, onlarla aynı bardaktan su içersin
    + Ne demeye getiriyosun Roosa ?
    - Diyorum ki siz yine o çocuklarsınız. Sen ekmeğini böldün ama o istemedi şimdi ise o seninle suyunu paylaşmak istiyor.

Roosayla biraz daha konuştuktan sonra ikna olmuştum. Kırılmıştım doğru ama bazen ağacın daha gürleşmesi ve büyümesi için budanması gerekir diy mi ? ..

Gözlerim Gabrieli arıyordu ama havaalanında beni bekleyen kimse yoktu. Biraz daha bakınırsam maça saatinde yetişemeyecektim. Bir taksi çağırıp La Bombonera stadına gidiyordum. Hangi trübün yada koltuk olduğuna bakmaksızın her zaman izlediğimiz yere doğru yürürken Gabrieli görmüş ve biraz duraksamıştım. Sarılıp biraz sitem ettikten sonra Gabriele tavrının sebebini sormuştum oda bana sorunlara kendi çözümümü üretmemi istediğini ayrıca klübün bütçesine zarar sokmamak ona vereceğimiz parayla yeni anlaşmalar yapabileceğimi düşündüğünü. Bana yardım etmek için klüp çalışanı olmasının gerekmediğini söyledi.

Nihayet Gabrielle aramız düzeldi kafamı kurcalayan en önemli sorun ortadan kalktı. Şimdi Kotka şehrini şahlandırma zamanı...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Hafta

2.Hafta

Lige maalesef iyi başlayamadık. Hiç haketmediğimiz puan kayıpları yaşadık. Konsantrasyon özelliğinin bu denli önem arzettiğini aklımdan geçirmezdim. Son dakikalardaki adrenalini bir türlü kaldıramıyoruz

Maalesef Litmanen daha ilk maçta avlu attı Ardından emekli olacağını açıkladı. Lig zaten 6 ay 4 ay kadar yok sonra kondisyon kazanacak falan derken hiç yararlanamayacağız gibi :F

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Litmanen sakatlanmak için kontrat imzalamayı bekliyormuş. İlk maçtan su koyvermiş (:

Güçlü rakiplere puan kaptırmissin. Toparlarsın. Lig uzun.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tüh herif gitti gelmeden.. kötü olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

hazırlık maçı rekoru kırmışsın da pek yaramamış gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

İlk 2 haftanın ardından üst üste 3 kez evimizde oynamanın avantajını iyi kullanıp henüz erken ama bir anda lige ortak olduk Yukardan kopmamak bizim için çok önemli zira kadroda büyük revizyon yaptık. Uyum arttıkça daha iyi olacağız bide deplasmanlardan puan çıkarabilirsek güzel olacak
    . İlk 2 haftada Litmanenin yanı sıra tonton ve genç yetenek klinga sakatlanmıştı. Klinga takımın pasörüydü yerine forvetlerden mental olarak iyi olan birini koyduk ve genç Türk oyuncumuz Ömere 11 fırsatı doğdu oda güzel değerlendirdi biranda parladı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Litmanen sakatlanmak için kontrat imzalamayı bekliyormuş. İlk maçtan su koyvermiş (:

Güçlü rakiplere puan kaptırmissin. Toparlarsın. Lig uzun.
    Abi ilvest ligin yeni ekibi kaleyi bulan 3 şutun 3üde gol kaleci Kert Kütt su koyvermeye başladı sözde sezonun en iyi kalecisi (: Şu yeni genç kalecinin refleks 10 olsa direk kaleye koyacamda refleksi 5
    Tüh herif gitti gelmeden.. kötü olmuş.
    Aynen öyle oldu şuan koltuk değnekleriyle kadroda bir gencimize özel eğitim veriyor yoksa sözleşmesini fesedecektim (:
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    hazırlık maçı rekoru kırmışsın da pek yaramamış gibi
    Roma 1 günde inşaa edilmedi Tohumu ektik can suyunu verdik ilk zamanlar toprağı delmekte güçlük çekecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Herşeyden öte genç oyuncularımın gelişim göstermesi gözlerimi yaşartıyor bu oyuncular böyle gelişim gösterirse Finlandiya dar gelir bize

Hasan Yaghoubi-Kendisinden beklentimiz büyük Forvetimiz

Lauri Leppanen-Kilit oyuncularımızdan savaşçı orta saha

Masar Ömer-Beklentilerimizin olduğu Türk forvetimiz nitekim takımı şimdilik sırtlıyor

Mikka Mujunen-Refleksini biraz daha artırırsa kaleci Kert Kütün veliahtı

Ville Puustinen-Beşli defans oynadığımız için sırıtmadan geliştirmeye çalıştığımız stoperimiz

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

ilk 2 hafta ardından güzel bir seri yakalamışız hadi ayneen devaam şimdi üst üste 3 deplasman yoktur umarım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

iç sahada iyi gitmişiz ama deplasmanda da kazanmak lazım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ilk 2 hafta ardından güzel bir seri yakalamışız hadi ayneen devaam şimdi üst üste 3 deplasman yoktur umarım
    iç sahada iyi gitmişiz ama deplasmanda da kazanmak lazım
    Artık çok geç sezonu yine hüsranla kapadık :F

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Huzurum Kalmadıııı
    [youtube="u8O4TKmEcqw"]Sezonun Özeti[/youtube]

Parçadan anlayacağınız üzere moralim çok bozuk o yüzden toplu giriyorum sonuçları k.bakmayın ):

Puan Durumu

Premier Lig Puan Durumu

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

ne oluyor ya roossa yımı evlendiriyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

tüh be bu sezonda gitmiş bence istifa etmeli bu takımda çıkacak potansiyel yok 3. sezon boşuna zaman kaybı şöyle 1. liglerden zor durumda takımlar olursa aynı heyecan devam eder diye düşünüyorum. tabi hangi ligler açık ve sen ne yapmayı planlıyorsun bilemiyorum ama kalkıp Arjantin'e ya da Marino'ya gitme hemen

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    ne oluyor ya roossa yımı evlendiriyorlar
    Yoh öyle bişe Rossayı alır gaçarım

Sezon Sonu Oyuncu Verileri

Yılın En iyi 3. Menejeri oluyorduk lakin içimiz buruktu

Yılın Takımında bu sezon kaptanımız Lindberg yer aldı

Aslında çok sevindirici haber lakin içimiz hep buruk bu sezon

Sezon sonu geçen yıla nazaran daha fazla para girdi kasamıza

Herşeye rağmen yönetim bizden oldukça memnun ama biz kendimizden memnun değiliz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

tüh be bu sezonda gitmiş bence istifa etmeli bu takımda çıkacak potansiyel yok 3. sezon boşuna zaman kaybı şöyle 1. liglerden zor durumda takımlar olursa aynı heyecan devam eder diye düşünüyorum. tabi hangi ligler açık ve sen ne yapmayı planlıyorsun bilemiyorum ama kalkıp Arjantin'e ya da Marino'ya gitme hemen
    Kotka şehrine avrupa heyecanı tattırmadan gitmiyorum bir yere çok pis hırs yaptım

( Klübü gözönüne aldığımızda başarısız sayılmayız ama kendimce başarılı olamadım )
    12 maçlık seride 3 galibiyet alınca tamamen koptuk . Hiçbir bahaneye sığınmak istemiyoruz. Başarısızlığın mazereti olmaz ama takımda eli yüzü düzgün ne kadar adam varsa sakatlandı işin kötü hatta berbat tarafı ise sakatlık süreleri haftalar değil aylardı. Birkaç haftalık sakatlıkları söylemiyorum bile birde milli takıma oyuncu gönderim saçmalığı nerdeyse küme potasına sokuyordu bizi 2 kalecim var 2side milli takıma çağrılınca gerisini siz düşünün ): çok ama çok talihsiz bir sezon geçirdik. ve maalesef yine yükselemedik ):

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sen oyunculara dersen koş, gol at, gol çıkar, frikik kullan adamlar sakata yatarlar, oluruna bırakıcaksın bu adamlar

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

goz acip kapayana kadar koca bir sezon gecip gitmis. (:
    pes etmek yok, bu defa sampiyon olucaksin (:

Bence sezon şampiyon olma sezonudur artık. Hedefe ulaşacağımıza inanıyorum hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

artık çıkalım ya

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Çıkamamak çok kötü olmuş.Allah'ın hakkı 3'tür demişler bir sezon daha denemelisin bence.

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri