1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

tüh be bu sezonda gitmiş bence istifa etmeli bu takımda çıkacak potansiyel yok 3. sezon boşuna zaman kaybı şöyle 1. liglerden zor durumda takımlar olursa aynı heyecan devam eder diye düşünüyorum. tabi hangi ligler açık ve sen ne yapmayı planlıyorsun bilemiyorum ama kalkıp Arjantin'e ya da Marino'ya gitme hemen

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    tüh be bu sezonda gitmiş bence istifa etmeli bu takımda çıkacak potansiyel yok 3. sezon boşuna zaman kaybı şöyle 1. liglerden zor durumda takımlar olursa aynı heyecan devam eder diye düşünüyorum. tabi hangi ligler açık ve sen ne yapmayı planlıyorsun bilemiyorum ama kalkıp Arjantin'e ya da Marino'ya gitme hemen
    Kotka şehrine avrupa heyecanı tattırmadan gitmiyorum bir yere çok pis hırs yaptım

( Klübü gözönüne aldığımızda başarısız sayılmayız ama kendimce başarılı olamadım )
    12 maçlık seride 3 galibiyet alınca tamamen koptuk . Hiçbir bahaneye sığınmak istemiyoruz. Başarısızlığın mazereti olmaz ama takımda eli yüzü düzgün ne kadar adam varsa sakatlandı işin kötü hatta berbat tarafı ise sakatlık süreleri haftalar değil aylardı. Birkaç haftalık sakatlıkları söylemiyorum bile birde milli takıma oyuncu gönderim saçmalığı nerdeyse küme potasına sokuyordu bizi 2 kalecim var 2side milli takıma çağrılınca gerisini siz düşünün ): çok ama çok talihsiz bir sezon geçirdik. ve maalesef yine yükselemedik ):

Mesaj Yetkileri