Sayfa 152 / 220 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202 ... SonSon
4,531 ile 4,560 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Geçen sene aday oluyordu ama gerekli desteği göremediği için adaylığını koymadı. 1 yıl çok sevdiği takım için hapis yattı adam, sonra çıkıp adaylık için nabız yokladı ama gerekli desteği göremedi. Yani bende Fikret Orman'ın başkan kalmasını istiyorum ancak böyle konuşmamak gerekir.
    1 yıl çok sevdiği takım için hapis yattı??

Seni de şikeden içeri atsalar sen de hapis yatmak zorunda kalırsın adı üstünde zorunda kalırsın. Ayrıca gerçek bir beşiktaşlı olsa yıldırım demirörenle ortaklaşa kulübe bu kadar zarar vermezdi, şu seçim döneminde de milletin aklını karıştırmazdı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by manager725 View Post

Seni de şikeden içeri atsalar sen de hapis yatmak zorunda kalırsın adı üstünde zorunda kalırsın. Ayrıca gerçek bir beşiktaşlı olsa yıldırım demirörenle ortaklaşa kulübe bu kadar zarar vermezdi, şu seçim döneminde de milletin aklını karıştırmazdı.
    Kanıtlayamayacağın şeyler için yargıda bulunma kardeş! Kim şike yapmış, bir ispatlasana önce?! Serdal Adalı, transfer usulsüzlüğünden içeri girdi de; ama şike yaptı deme! Şike yaptığı için mi, penaltılarla güç bela, bir yerlerimizden ter aka aka kazandık kupayı?! Sen şunu da bir izle de, ondan sonra gel hikaye anlat!

2.53-3.00

[YOUTUBE="-_o0Cu8q_9Y"]Serdal Adalı[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haksız yere içeride yattı onu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca Adalı'nın kulüpte 9 Milyon Euro civarı parası var ama hiç sesini çıkarmıyor, zararı falan yok yahu bu adamın. YD yönetiminin en iyi, en başarılı tek ismiydi. Unutmadan, bu seçimi Fikret Orman istedi. Kısacası önce Beşiktaş diyelim, birbirimize düşman olmayalım, fikirler farklı olabilir. Amaç Beşiktaşımızın iyiliği sonuçta.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

serdar adali gelirse besiktasa sinif atlatir bence.. fikret orman o koltuga yakismiyor nedense..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yahu neyin tartışması bu. Birden fazla kişinin adaylığını açıklaması Beşiktaş'a yarar. Bu işin sonunda kazanan Beşiktaş olur. Sonra Beşiktaş'ın önde gelen zenginleri aday olmuyor, elini taşın altına koymuyor falan diye yakınmayın. Murat Aksu, Hüsnü Güreli bunlar keşke yönetimde olsa.

İşin özeti taraftar çelişkiye düşmüş durumda.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kanıtlayamayacağın şeyler için yargıda bulunma kardeş! Kim şike yapmış, bir ispatlasana önce?! Serdal Adalı, transfer usulsüzlüğünden içeri girdi de; ama şike yaptı deme! Şike yaptığı için mi, penaltılarla güç bela, bir yerlerimizden ter aka aka kazandık kupayı?! Sen şunu da bir izle de, ondan sonra gel hikaye anlat!

2.53-3.00
    [youtube="-_o0Cu8q_9Y"]Serdal Adalı[/youtube]
    Sence ben şike yaptı mı dedim? Tayfur Havutçu'nun da Serdal Adalı'nın da suçsun olduğuna inanmakla kalmıyor biliyorum. Benim anlatmak istediğim şey seni de 'herhangi bir suçtan' suçlu bulsalar sen de hapis yatarsın. Sevdiğim kulüp için hapis yattım gibi bir şey olamaz. Bu 1.

2.Sen eğer Fikret Orman'ın bunca emeğinin üzerine konulmasını doğru buluyorsan bu senin problemin. Ben haksızlığa katlanamayan bir yapıya sahibim. Ayrıca Serdal Adalı'nın Beşiktaş'a bir şey katacağını düşünmüyorum hatta kendisinin YD2 olacağına inanıyorum bu yüzden de Fikret Orman'ı destekliyorum.

Ben Fikret Orman'ın bu koltukta kalmasından yanayım şuan takımda TD dahil hiçbirşey değişmemeli. Hepsinin ağzında bir kelime var "Önemli olan Beşiktaş'ın menfaatleri" diye. Eğer gerçekten öyle düşünüyorlarsa başkan adaylarının tümü tek bir yönetimde toplansın. Parasal ve yönetimsel sıkıntı yaşamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Yahu neyin tartışması bu. Birden fazla kişinin adaylığını açıklaması Beşiktaş'a yarar. Bu işin sonunda kazanan Beşiktaş olur. Sonra Beşiktaş'ın önde gelen zenginleri aday olmuyor, elini taşın altına koymuyor falan diye yakınmayın. Murat Aksu, Hüsnü Güreli bunlar keşke yönetimde olsa.

İşin özeti taraftar çelişkiye düşmüş durumda.
    Aynen ben de bunu anlamıyorum sanki birinden birini seçersek zararımıza olacakmış gibi.

Söylenenlere bakılırsa Serdal Adalı zaten çok güçlü bir kadroyla geliyor , seçilirse işimize gelir. Fikret Başkan koltuğu kaptırmak istiyorsa o da birtakım değişikliklere gider o da kadrosunu güçlendirir yine işimize gelir bu kadar basit.

Serdal Adalı başkan olursa istikrar muhabbeti açılabilir neden 1 senede başkan değişti falan diye o ayrı tartışılır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orası öyle tabii. Beşiktaş'ı yukarıya taşıyacak kişi kimse Allah onu başkan yapar inşallah. İsimler önemli değil sonuçta, önemli olan takımımızın başarısı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sence ben şike yaptı mı dedim? Tayfur Havutçu'nun da Serdal Adalı'nın da suçsun olduğuna inanmakla kalmıyor biliyorum. Benim anlatmak istediğim şey seni de 'herhangi bir suçtan' suçlu bulsalar sen de hapis yatarsın. Sevdiğim kulüp için hapis yattım gibi bir şey olamaz. Bu 1.

2.Sen eğer Fikret Orman'ın bunca emeğinin üzerine konulmasını doğru buluyorsan bu senin problemin. Ben haksızlığa katlanamayan bir yapıya sahibim. Ayrıca Serdal Adalı'nın Beşiktaş'a bir şey katacağını düşünmüyorum hatta kendisinin YD2 olacağına inanıyorum bu yüzden de Fikret Orman'ı destekliyorum.
    Şikeden içeri atsalar sözünün anlamı ne demek oluyor, o zaman bir açıkla bilelim! Daha sonra da, benim attığım yorumları zahmet edip bir oku; çok değil, 1 sayfa evvel yazdıklarıma bir bak! Ben de, Fikret Orman'ın 1 dönem daha başkan kalması taraftarıyım; ama yönetimini değiştirecekse. Bir dönem demek, 3 yıl demek. Bu sürede de, plan ve projelerini tamamlamış olacak. Önder Özen ve stad gibi.

Yaptığım yorumdan Adalı'nın başkan olmasını istediğimi çıkarman da enteresan. Şikeci damgası yemesine kızıyorum ve bunu dile getiriyorum diye Adalı'yı mı desteklemiş oluyorum hemen.
    Last edited by footballer33 : 25.Mayıs.2013 at 00:25

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Şikeden içeri atsalar sözünün anlamı ne demek oluyor, o zaman bir açıkla bilelim! Daha sonra da, benim attığım yorumları zahmet edip bir oku; çok değil, 1 sayfa evvel yazdıklarıma bir bak! Ben de, Fikret Orman'ın 1 dönem daha başkan kalması taraftarıyım; ama yönetimini değiştirecekse. Bir dönem demek, 3 yıl demek. Bu sürede de, plan ve projelerini tamamlamış olacak. Önder Özen ve stad gibi.

Yaptığım yorumdan Adalı'nın başkan olmasını istediğimi çıkarman da enteresan. Şikeci damgası yemesine kızıyorum ve bunu dile getiriyorum diye Adalı'yı mı desteklemiş oluyorum hemen.
    Şike davası diye geçen davanın içinde Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı da vardı. Gerçek suçlu değiller ama o dava yüzünden 1 sene içeride kaldılar benim dediğim bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şike davası diye geçen davanın içinde Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı da vardı. Gerçek suçlu değiller ama o dava yüzünden 1 sene içeride kaldılar benim dediğim bu.
    O konuyu hazmedemiyorum ben hâlâ. Adamlar suçsuz; ama 1 yılları heba oldu, haliyle bizim de koca 1 sezonumuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fırat Günayer ‏@firatgunayer şimdi Serdal Adalı başkan adaylığını resmen açıkladı...
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

listesinde kim olursa olsun Serdal adalıyı desteklemek Fikret ormana yapılan büyük bir ihanettir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adali baskanligi açiklamis.

Adalı: 'Beşiktaşımızın,FB-GS'nin içinde bulunduğu rekabet ortamının dışında kalmamasını hedefliyorum.'' Yıldız transferi yapacağım..

firat gunayer soledi demin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adalı'nın adaylığı iyi oldu. Şimdi Fikret Orman'ın da güçlü bir yönetim kurması lazım. Kazanan Beşiktaş olacaktır, hadi hayırlısı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman koskoca 1 yılı Beşiktaş için çabalayarak geçirdi. Gecesini gündüzüne kattı iflasın eşiğindeki kulübün borçlarını kısmen kapattı , tamamiyle sisteme soktu. Bunca şey yapmışken Serdal Adalı'nın yaptığı hazıra konmak olur mu olmaz mı karar vermekte zorlanıyorum açıkçası. Fikret Orman kalırsa sevinirim , giderse üzülürüm. Serdal Adalı çok güçlü bir şekilde geliyor , ondan dolayı sevinmiyorum da diyemem.

Garip bir hal içindeyiz

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Orman çok iyi başkanlık yapıyor bence yakışıyor da başkanlığa,Adalı da yakışır hayırlısı olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O FEDA dedi, Ben de şimdi VEFA diyorum

Kimse kusura bakmasın ben rengini belli edenlerdenim. Tüm diğer takım taraftarlarının sinirlenip izlememe ihtimaline karşı her dizimde Beşiktaşlılığımı ortaya koydum.
    Kızanlar da oldu, küfür edenler de.

Pişman mıyım, aslaBen Beşiktaşlıyım.

Şimdi kongrede de açık ve net olarak Fikret ORMAN diyorum

ÇÜNKÜ

Herkes tüyerken o ve arkadaşları çıktı ve elini taşın altına koydu.

Herkes kulübe haciz gelecek derken, o takımı şampiyonluk potasına soktu.

Yeni stat için izin aldı.

Borçları ödeyip Avrupa izni almak için canla başla çalıştı.

Boynumuzun bükük olacağını tahmin ettiğimiz bir sezonda gurur duyacağımız bir takım yarattı.

Seçimin sonucu ne olur kimse bilemez.

Beşiktaş'ın başkanı kim olursa olsun bizim Beşiktaşlılığımızda azalma olmaz. Yeni Başkanın emrine gireriz. Aşkımızda azalma olmaz.

Ama benim bir oyum var o da Fikret ORMAN ve arkadaşlarına

O FEDA dedi, ben de şimdi VEFA diyorum..

Birol Güven / HABER1903

Kısa ama güzel bi yazı olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Serdal Adalı'ya herkes gel başkan ol dediğinde o kendini geri plana almayı tercih etti,şimdi gelip başkan olmak istemesi yüzsüzlüktür,valla Fikret Orman'da,Serdar Adalı'da Beşiktaş'a iyi şeyler katabilir ancak ben Fikret Orman'ın başkanlığı daha çok hak ettiğini düşünüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Fikret Orman koskoca 1 yılı Beşiktaş için çabalayarak geçirdi. Gecesini gündüzüne kattı iflasın eşiğindeki kulübün borçlarını kısmen kapattı , tamamiyle sisteme soktu. Bunca şey yapmışken Serdal Adalı'nın yaptığı hazıra konmak olur mu olmaz mı karar vermekte zorlanıyorum açıkçası. Fikret Orman kalırsa sevinirim , giderse üzülürüm. Serdal Adalı çok güçlü bir şekilde geliyor , ondan dolayı sevinmiyorum da diyemem.

Garip bir hal içindeyiz
    Aynen bende Fikret Orman'in kalmasindan yanayim ama Adali'ya da hayir demem. Adali'nin yildiz alacagiz demesi beni korkutuyor yalniz öyle sirf yildiz diye oyuncu almasin takima uymali.

Kulüp üyesi var mı burada?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kulüp üyesi var mı burada?
    Atkılılar var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burada çok önemli bir nokta var dikkatinizi çekmek istiyorum.

Birisi var ki bu güne kadar elini taşın altına koyup takımı diriltti ve (bana göre) inanılmaz gelecek vaadediyor, yani Fikret Orman, diğer yanda ise "Büyük bir yıldız transfer edeceğim" diyen bir Serdal Adalı.

Açıkça konuşayım, istersen listesinde Altınsay olsun ben yine de istemiyorum Adalı'yı. Artık transfer yapmak, yıldız oyuncu almak bir marifet değil. Kulüp yönetimini bilen bir başkan bizim için en hayırlısı. Umuyorum ki Fikret Orman kazansın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Burada çok önemli bir nokta var dikkatinizi çekmek istiyorum.

Birisi var ki bu güne kadar elini taşın altına koyup takımı diriltti ve (bana göre) inanılmaz gelecek vaadediyor, yani Fikret Orman, diğer yanda ise "Büyük bir yıldız transfer edeceğim" diyen bir Serdal Adalı.

Açıkça konuşayım, istersen listesinde Altınsay olsun ben yine de istemiyorum Adalı'yı. Artık transfer yapmak, yıldız oyuncu almak bir marifet değil. Kulüp yönetimini bilen bir başkan bizim için en hayırlısı. Umuyorum ki Fikret Orman kazansın.
    Sirf kötü günde elini tasin altina koydugu için degil de(bu duygusallik olur) külübü iyi yönettigi için arkasinda durmak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Sirf kötü günde elini tasin altina koydugu için degil de(bu duygusallik olur) külübü iyi yönettigi için arkasinda durmak lazim.
    Demek istediğimde zaten o. Sadece kötü günde elini yaşın altına koymak marifet değilki. Bu süre zarfında yaptığı işler önemli. Adam binbir türlü şey yaptı bir yılda. Düşünsenize Fikret Orman'ın 8 sene önce Demirören'in yerine seçildiğini. Hey gidi..
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Demek istediğimde zaten o. Sadece kötü günde elini yaşın altına koymak marifet değilki. Bu süre zarfında yaptığı işler önemli. Adam binbir türlü şey yaptı bir yılda. Düşünsenize Fikret Orman'ın 8 sene önce Demirören'in yerine seçildiğini. Hey gidi..
    (DÜŞÜNEMEDİLER)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıllardan beri beklediğimiz yeni stadyum projesi bu sene faaliyete geçiyor. Futbolcuların maaşları düzenli olarak veriliyor. Futboldan pek fazla anlamadığını kabul edip Önder Özen gibi futbol bilgisi olan, futbol piyasasını bilen bir isimle anlaşıldı. Adalı'yı severim ancak Fikret Orman devam etmeli.
    Canım FEDA olsun sana !

29. Default

Adalı gelirse guti'ye kulüpte görev vereceği konuşuluyor doğrumu acaba duyan oldumu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben hiç duymadım.

Mesaj Yetkileri