Hocam bomba transferler yapmışsın. Griezmann, Jem Karacan, Martins Indi özellikle bunlar dünya yıldızı zaten.
Halil hocam transfer dönemini kazananı olmuş kuşkusuz, bakalım bu ligde de kendini gösterebilecek mi?
QPR bütün gereksiz adamları yollamış bence doğrusunu yapmışlar yerlerine de gayet kaliteli oyuncular alınmış. southampton ın ise tello ve fucile transferleri mükemmel olmuş bence rensing ve rincon ise zaman göstercek
Düşündüğüm kadronun çok ötesinde bir kadro oluşturduk , fikstürümüz gene sıkıntılı , ama bu kez daha güçlüyüz
Hepsini gönderememişim yedek kadromda daha 3-4 oyuncu daha kalmış para edeck onlarıda göndermeye başladım , çok temizledik takımı
Harika bir adam almışsın hocam için rahat olsun. Ön liberonun dışında MC'de savaşçı oynat harika verim alırısın.
Oha hocam Shawcross o kadar ucuza nasıl geldi oyunun en iyi stoperlerinden bir tanesi ben 28 yaşında 35M €'ya aldım.![]()
burdisso matuidi ve ryanmükemmel transferler olmuş ikinizde gayet kaliteli adamlar alıyosunuz
rensing den daha iyisini bulamadınız mı ?
Q.P.R resmen transfer şampiyonu olmuş ama ligde gelen geçen vuruyo takım daha oturamadı galiba , southampton mükemmel başlamış lige büyük maçlarda da kazanırsa bu sene belki Ş.L bileti için bir sürpriz yapabilir![]()
South iyi başlamıştı ama köklü rakipler gelince düşmeye başladı.
QPR ise kendini bulmaya başladı ama daha çok gol atmasını bekliiyorum 1 gol 2 golle olacak iş değil bu lig
İkinizede başarılar![]()