Kesici oyuncu değil top çıkaran oyuncu
İyi stoper aldı gs
Kesici oyuncu değil top çıkaran oyuncu
İyi stoper aldı gs
Hayırlı olur inşallah.
Gökhan İnler BM Şartı kadar şart oldu artık![]()
Lig TV ayranı fazla kaçırmış.
2.satırda yazanlar ?!?!??!
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Oralarda yağmur var diye biliyorum ben hayırlı olsun ilk transferimiz.ŞL'de Çeyrek Final'in ötesine gidebilmek için çok iyi bir stoper aldık.Stoperde her zaman ilk tercihimiz olacaktır 2. tercih Dany-Semih'ten birisi olur ligde Semih yaparız ŞL'de Dany güzel olur gerçekten.Hazır yöneticilerimiz Lille'den dönmemişken Payet'i falan da alsak.![]()
Aynen. Fransa, Almanya taraflarında kar bile yağıyormuş şu sıralar.
Stoper mevkisini hallettik. Müthiş bir hamle oldu. Dany-Semih-Ujfa-Chedjou-Gökhan rotasyonumuzda bol. Zaten kadromuz çok iyi birde üstüne müthiş takviyeler geliyor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çok güzel transfer.
Yabancı kontenjanını çok zorluyoruz. Bir de Türk bulabilsek çok daha iyi olacak
Football is simple,but Football Manager is not
Şu u19 da acayip bi gol atan çocuk değil mi Alpaslan. Soyadı Öztürk olan? Birkaç inceleme yazısını okumuştumda stili Javi Martinez gibiymiş.
Galatasaray resmi twitter hesabı öyle bir açıklama yapmadı ki abi![]()
Alpaslan bildiğimiz Belçika'daki çocuk değil mi? Oyunda hep karşılaşıyorum, yanılmıyorsam asıl pozisyonu sağ bek ama sağ açık, defansif orta saha ve orta sahaoynayabiliyor. Tam rotasyon oyuncusu.
sen ne diyorsun orta avrupa su anda resmen son bahar havasindaalmanyada öyle buz gibi.. mayisin sonuna geldik daha günesi göremedik... bu arada hayirli olsun chedjou transferi.. galatasarayda savunma problemini kökünden cözecektir birde saglam bir sol bek alindimi bence daha transfere gerek yok burak kalirsa tabi...
Umarım Türk oyunculara da biraz ağırlık veririz bu dönemde.
alpaslan belcikadaki oynuyan hem ortasaha hemde sag bek oynuyan bir oyuncu
Artık Türk oyunculara ağırlık vermemiz şart.Alpaslan'a oyunda bende rastlamıştım potansiyelli bir oyuncu rotasyonda kullanabiliriz kendisini alırız umarım.Bir de Dany'i satıp Ömer hamlesi yapsak çok güzel olur da zannetmiyorum öyle birşey olacağını Dany kalacaktır takımda.Ayrıca hangi yabancılarla yolların ayrılacağı konusunda hoca karar vermiştir umarım.
2.2 milyon euro yıllık ücretle 1.sınıf stoper almak zor iş ve bence bu geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor artık yıldız oyuncular için o kadar fazla maaş verilmeyeceğini gösteriyor
Bu arada recep niyaz sözleşmesini yenilememiş haberleri var iyi bir alternatif olabilir hem abdürrahim albayrak ailesiyle filan görüşmüş zamanında furkan'dan daha faydalı olacağı kesin
Recep yetenekli bir oyuncu bize gelmesini isterim şahsen ancak Fenerbahçe'nin bırakacağını sanmam,Milli Takım'dan dönünce uzatırlar sözleşmesini.Recep'te bize gelmez zaten.
türkiye için üst seviyede bir stoper olabilir ama dünya standartlarında 1. sınıf diyemeyiz chedjou için.
hummels, vidic, pique...
(/s)
2.2m euro uygun bir rakam chedjou için tebrikler
Başlığı değiştirsek mi![]()
Football is simple,but Football Manager is not