1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Tarih Yazılacak Taraftar (TSI Üyeleri) Transferleri Belirleyecek - Beşiktaş - 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012

Gs ile maç var mı ?, bide ben sana Alpaslanı şiddetle tavsiye ediyorum , yerli sağbek üstüne daha iyi yabancı bile bulamzsın bjk'ye gelicek

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Gs ile maç var mı ?, bide ben sana Alpaslanı şiddetle tavsiye ediyorum , yerli sağbek üstüne daha iyi yabancı bile bulamzsın bjk'ye gelicek
    Fikstür İbb, ESES, Kasımpaşa, GS hedefim 4 maç 10 puan İbb beraberlik olsun diğerlerini yenelim
    Alpaslan çok iyi ama tuzlu Ama Ferdi gidici Almeida gidici bunlardan baya yüksek para bekliyorum Ferdiyi 25 Almeidayı 17 den aşağı bırakmam

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Fikstür İbb, ESES, Kasımpaşa, GS hedefim 4 maç 10 puan İbb beraberlik olsun diğerlerini yenelim
    Alpaslan çok iyi ama tuzlu Ama Ferdi gidici Almeida gidici bunlardan baya yüksek para bekliyorum Ferdiyi 25 Almeidayı 17 den aşağı bırakmam
    4-4 yapmak lazım hocam hedef maç GS o zaman , tuzlu dediğin Alpaslan 3,7 Mn euro okadar da vardır herhalde yoksa veriyim nedir yani

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

4-4 yapmak lazım hocam hedef maç GS o zaman , tuzlu dediğin Alpaslan 3,7 Mn euro okadar da vardır herhalde yoksa veriyim nedir yani
    Sen istesin de yapmaz mıyım (Devamı yolda..)

Zaten yedek kadroyla başladık Almeidayı aldım o da attı

Kalpten gidecektim ikinci yarı kaleci hariç herkes hücum oynadı ve finaldeyiz..

Taktik yaptık geri düş ve yen

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

GS berabere kaldı ESES yenildi Kartal yendi Sıradaki maç GS CANLI ANLATIM YAPACAĞIM

Kartal gol gol gol hadi hocam şampiyonluk senin

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aatakannn View Post
    Kartal gol gol gol hadi hocam şampiyonluk senin

YILIN MAÇI ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLIYOR !!!

Mesaj Yetkileri