Neymar Barcelona'nın etkili ancak sınırlı oyun anlayışına farklılık katabilir,Barca'yı tercih edecektir.
Neymar Barcelona'nın etkili ancak sınırlı oyun anlayışına farklılık katabilir,Barca'yı tercih edecektir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben Neymar'ı yıllardır Robinho II olarak görüyorum. Bu nedenle hep Madrid'e gitmesini bekledim ama Barça da ciddi gibi. İspanya onun için en iyi tercih olur ama karakteri falan nasıldır onu bilmediğimden çok başarılı ya da başarısız olur diyemem.
Bence Real Madrid bıraksın Neymar'ı falan.
Bale gibi bir adam dururken neden gidip henüz Brezilya dışında oynamamış bir adamı almaya çalışırlar anlamıyorum.
Bence Neymar patlayacak. Bale'i çok beğeniyorum..
Kaka'dan sonra beğenerek izlediğim tek oyuncudur, Kaka etkisini yapıyor bende nedense![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Neymar biraz fiziklensin dunya futbolunu degistirecek adamdir ayni messi ronaldo gibi yetenekli oyuncu neymar.
ve neymar barcelonada.
50 milyon avro..5 yillik sozlesme ve yilda Neymar 7 milyon avro kazanacak..
Buna verecekleri parayı kendini ispatlamış, Falcao gibi adamlara verseydiler ya. Yılın bidonu olacak.
Canım FEDA olsun sana !
Neymar daha 21 yaşında bir oyuncu,sahip olduğu yetenekler son dönemde kimsede yok ve kendini geliştirmeye devam ediyor,Pedro gibi bir yeteneksizden sonra Barca'nın kanadında yeni bir Ronaldo etkisi yaratır ancak çok terste tepebilir malum,Barca;
Pas,pas,pas,pas oynayan bir takım.
Ama ben yine de çok iyi bir uyum sağlayacağını düşünüyorum.
Alper Öcal @alperocal şimdi Neymar 4 yıl süren Santos kariyerinde oynadığı 228 maçta 138 gol atıp 65 asist yaptı.
(/s)
Neymar doğru kararı vermiş Barça'da oynaması daha iyi olacak onun adına.Kanat sorunları vardı bunu da çözdüler artık seneye ŞL gelir diye düşünüyorum.Neymar bidon falan olmaz bi şekilde uyum sağlayacaktır takıma.Bu arada Real Madrid'in Bale'yi alacağını düşünüyorum ben eğer alırlarsa gelecek sezon El Clasico'lar tadından yenmez.
Neymar balon oğlu balon bide üstüne şimmdi barçanın pas sistemine uyamıcak tam patlıcak a.sanchez ki neymardan kat kat iyiydi gelmeden önce o bile uyamadı sisteme
Neymar gibi çok üst düzey tekniğe sahip bir isim Barca'nın pas sisteminde oynamaz mı yahuO mantığa göre Messi'nin de oynamaması lazım değil mi
Messi ve Neymar aynı tip isimler.Neymar Messi bu seneki gibi önemli bir anda sakat veya cezalı olsa Messi'nin yokluğunu aratmayacak bir isim.Barca bence yılın transferlerinden birini yaptı.
Herhalde siz Neymar'ı 2013 senesinde izlemediniz.Artık o topu alıp giden Neymar yok akıllı,mantıklı ve çok oynayan bir Neymar ve kendini geliştirmiş ve kesinlikle baya başarılı olacak Barça'da.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sociedad sen kalk 2-0dan 2-2 yap R.Madrid karşısında; ama sonrada gol ye olacak iş değil, İspanya'da çok sempatik gelen bir takım bana; ama bu yenilgi ile Şampiyonlar Ligi gider gibi.
3-3 bitti maç Sociedad umutlarını son haftaya taşıdı ama rakibi de düşmeme mücadelesi veren Deportivo olacak hemde deplasmanda.Valencia ise bi amacı kalmayan Sevilla deplasmanına gidecek bi sürpriz Valencia gider ŞL'ye.Ayrıca Sociedad çok puan kaybetti son haftalarda rahat ŞL'ye giderlerdi bence yazık oldu.
Deportivo evinde yener Sociedad'ı,kümede kalmak için çok uğraştılar bu yıl ve inşallah da kalırlar.
Athletıc Bilbao'nun maçlarını yaptığı San Mames Stadı; kapılarını kapadı. 100 yıllık emektar stat yerini yeni inşa edilen 53 bin 500 kişilik "San Mames Barria"ya bırakacak.
Çok sertFlorentino Perez: 'Alex Ferguson'u ister miydim? Keşke ama şunu da düşünmek lazım; 26 senede sadece 2 kere Şampiyonlar Ligi kazanabilmiş.'
hersene olmasada en çok madridde ama kupa![]()
İki tanede final kaybetti. Sir'in toplamda 4 Şampiyonlar ligi finali var. Geçiş dönemlerini falan saymazsak 4 final hiç fena değil. Sir her kurduğu jenerasyonda Şampiyonlar liginde final görmüş bir hoca. Cantona dönemi hariç. Bunun yanında 13 PL şampiyonluğu ile ezeli rakibi Liverpool'u geçmiş. Sir Real'in transfere harcadığı paraların çeyreğini harcayarak başarılar yaşamış bir hoca. Real'de son 10 , 11 yılda Şampiyonlar liginde final bile göremedi ona bakarsak.
kedi uzanamadigi cigere mindar dermis perezin hesapta buna dönmüs
Duyanda Real Madrid her sene Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oluyor sanacak.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Real Sociedad,Deportivo'yu 1-0 yendi ve ŞL ön elemesine katılma hakkı elde etti.Valencia'ya galibiyet yetiyordu 4-3 yenildiler Sevilla'ya.Düşen takımlar ise Mallorca,Deportivo ve Zaragoza oldu.Celta Vigo ligde kalmayı başardı onların alacağı zaten kesindi Deportivo'nun tek şanssızlığı rakibinin ŞL şansı olmasıydı yazık oldu Deportivo'ya.
Ah be Deportivo, cidden yazık oldu. Üzüldüm açıkçası.
Canım FEDA olsun sana !
Messi vergi kaçakciligindan dolayi maliyeye ya 24 milyon avro ceza oduyecekmis yada 4 yil hapis cezasi alacakmis karar onun![]()
Para yüzünden hapse girecek son insan olsa gerek.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Öyle birşey olduğunu sanmam ama varsada yanlışlıkla yapmıştır. Öyle birşey yapacak çocuk değil o..