Ünal Başkan Arda'yı geri getirmeyi istiyoruz demişti.Aziz Yıdırım hemen işe başlamışYıllık 6-7 milyon € teklif etmiş
Resmen Trajikomedi bu sezon FB'nin transfer politikası. Guiza ve Bilica'ya mı talip olsak acaba?
![]()
Ünal Başkan Arda'yı geri getirmeyi istiyoruz demişti.Aziz Yıdırım hemen işe başlamışYıllık 6-7 milyon € teklif etmiş
Resmen Trajikomedi bu sezon FB'nin transfer politikası. Guiza ve Bilica'ya mı talip olsak acaba?
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
hocam saydigim isimler arasindan pepe olabilir gerisi imkansiz pepe olurdu aslinda bize hizli stoper kafa toplarinda iyi agresif defansi toplardi rahatlikla.
Arda ülkemize gelmez bence. En azından bu sezon gelmez. Gelsede Galatasaray'dan başkasına gitmez diye düşünüyorum.
Chedju sağlam oyuncu. Bana göre açığı kapatan bir transfer + maliyetide çok uygun. Fransızlar Türkiye'ye gelmesine şaşırdılar. Daha üst düzey bir lige gitmesini bekliyorlardı.
AMK"Ye gore totthennam dany"yi istiyormus 7-8m veriyorlarsa satalim![]()
AMK'da iyice sapıttı koskoca Tottenham Dany'e mi kaldı yahu ?Zaten savunmaları taş gibi adamların.
Dany bence giderse Fransa kulüplerinden birine gider ki bence gitse çok iyi olur.Yerine Ömer Toprak'ı alıp müthiş bi stoper hattı kurmuş oluruz.
Of of Türk oyuncu lazım kaliteli.
Dannynin semihden daha iyi oyuncu olduğu düşùnen tek ben miyim ?
Dannw tam EPL topçusu ama Tottenhamda kadroya giremez
Dany,basit oynasa elit takımlar hariç her takımda oynayabilir ancak basit oynamıyor.Çok fazla riske giriyor.Semih ise basit oynayan gün geçtikçe hatalarını en aza indirgemeye çalışan yetenekli ve önü açık bir stoper.Semih Dany'nin yaşlarında ondan daha iyi olacaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://amkspor.com/2013/05/27/yilin-takasi.html
İmza kadir çetinçalı olunca bi umutlandım ne yalan söyleyeyim
Arda'nın ödenmeyen parası silinir ve 8 milyon euro verirsek Atletico'nun pek ret cevabı vereceğini sanmam ancak Simeone sıkıntı çıkartabilir.
ardanin parasi odenmis diyorlar
Öpücükle mi ?
Edit:
Yani kaynak belirtirsen iyi olur abi![]()
madrid ulku ocaklari kaynak![]()
Haberde ardanın ödenmeyen parasından bahsedilmiyor zaten.Burak arda takası söz konusu.Keşke olsa ama Madrid o kadar bön olmamalı.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Robben takımdan ayrılmıyacakmış.
Umut, Gökhan inler, carlinhos gelsin yeter başka oyuncuya gerek yok. Gelirse bide Türk ortasaha Alpaslan mesela yeter, Gökhan inler gelse keşke ama![]()
Bu arada bizimkiler nani ile ilgileniyorsa eğer nani geleceğine belhanda gelsin.
Belhanda ile Nani ne alaka çözemedim ? Biri forvet arkası biri kanat oyuncusu.
Belhanda kanatta da oynamıyor mu?
Oynarda ne kadar verimli olacağı muamma,ayrıca kanat oyuncusu ararken forvet arkası alıp kanada çevirmeye çalışmak pek doğru gelmiyor bana,kendini kanıtlamış kaliteli bir ''hızlı'' kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
Hızlı mı sadece? Amrabat varya.
Şöyle diyelim: topu taşıyabilen ve Pas tercihleri doğru olan, problem çözme yeteneği olan hızlı bir kanat oyuncusu lazım bize.
Erman ? Atıf ? Belki karşılaştırma için söylemişimdir.Hurşutu Galatasaray'da görmek güzel olurdu.
Lua Lua'da vardı.Hala var.Shelton performansı düştü.
Neyse büyük kuluplerin kurtarıcıları her zaman küçük topcuları olur.
Aydın Yılmaz Municipal (AXA) Stadı.Dakika 78 Galatasaray 2.Turda..
Last edited by petrol_fb12 : 28.Mayıs.2013 at 00:59 Reason: ... (TAKINTISI !)
Ya abi ben yukarda kanat oyuncusu diyorum mesele Aydın'ın attığı gole geldi.