Tebrikler İbrahim Hacıosmaoğlu'na,bakalım neler yapacak kendisi.
Tebrikler İbrahim Hacıosmaoğlu'na,bakalım neler yapacak kendisi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
"Trabzonspor, 1967'de kuruldu ama bizim özümüzde asırlardır haksızlığa karşı mücadele etmek vardır. Sadece 2010/11 değil; 1995/96, 2003/04, 2004/05 sezonlarında da şampiyonluklarımız çalındı. Şampiyonluk çalan hırsızlar, sonuncusunda radara yakalandı. Fenerbahçe'nin başkanı emek hırsızıdır. Başkanlık bana nasip olursa bu zavallıları dışarı iteceğim. O kupayı nasıl alacağımızı biliyoruz... O kupa kirlenmiştir. Sahilde bir anıt yapıp orada sergileyeceğiz. Emek hırsızları ve sermaye patronlarıyla savaşmaya başkan olduğumda da devam edeceğim."
Devam Devam..
Sadri Şener'in bıraktığı yerden devam..
Bu arada google da araştırdım da yeni başkanın açık bir şekilde Aziz Yıldırım'a karşı bir nefreti varmış
Baya da ciddi açıklamalarda bulunmuş
Ne vaatleri var kendisinin bilenler söyleyebilir mi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İbrahim Hacıosmanoğlu: "Fatih Tekke sportif direktör olacak"
"Bu süredeki duruşumuzdan dolayı Trabzonspor sevdalılarının gönlünde bir yerimiz var. Trabzonspor başkanlık koltuğu her aklına gelenin 'ben aday oluyorum' diyeceği kadar basit bir koltuk değil. Duruşumuzda hiçbir değişiklik olmadan, başını eğmeyen, Trabzonspor'unda başını eğdirmeyen bir anlayışta kulübümüze hizmet vereceğiz. Trabzonspor'un sevdalısı olarak son nefesimize kadar yaşayacağız. Bunda sonra bir daha Trabzonspor başkanlığına aday olma haddini kendimde görmüyorum ve aday olacak insanlarında bu kriterde hareket etmelerini diliyorum. Teveccüh sandığa yansırsa bu güne kadar ki söylemlerimiz yapacaklarımızın teminatıdır. Ben hep şunu söylüyorum. Eğer söylemlerimizi gerçeğe çeviremezsek Allah o başkanlık koltuğunu nasip etmesin"
"Trabzonspor'un kurumsallaşması adına büyük hamleler atmasına ihtiyacımız var. Önce sportif yapıdan başlayarak idari yapıyı profesyonellerin yönetmesi lazım. O yüzden bizde sportif direktör olarak kendisine inandığımız, Trabzonspor'un haklarını koruyacak, fonların satılıp çarçur edilmesine müsaade etmeyecek Fatih Tekke'yi sportif direktör olarak seçilirsek göreve başlayacağını söyledik. İdari yapının başına da ismini açıklamadan sürpriz olsun diye bu zamanlarda Türkiye'de yerlerde olan çok önemli bir kurumumuzu dünya starları arasına sokan çok değerli bir büyüğümüzdür. İdari yapıyı da onu başına getireceğiz. Türkiye'de futbolu ego manyası altına alan çıkar şebekelerinin, emek hırsızlarının Türk futbolunun dışına atılmasını sağlamak zorundadır ve bunun önderliğini Trabzonspor yapmak zorundadır."
Bulduğum her ropartaj ortak göze batan en büyük özelliği "EMEK HIRSIZLARI" sözü...
Allah Trabzonspor taraftarına sabır versin.
Trabzonspor'dan bir süreliğine oyuncu transfer işlemlerine askıya almış bulunuyorum. Yeni başkanları her an topuğa sıkacak gibi.![]()
Unal basgan
bu arada
Fatih Tekke Trabzonspor'un Sportif Direktoru oldu diyorlar ve yeni baskanin teknik direktor adayi senol gunes diyorlar son olarakda fatih tekke engin baytari trabzona geri getirmek istiyormus.
Aziz Yildirimin 'R'leri soyleye bilen halidir haci.
Ne diyelim hayirli olur umarim.
Zamanında böyle bir demeci olmuş arkadaş.ST: Aziz Yıldırım kayıtlara düşen bir konuşmasında sizi paket ettireceğini söylüyor. Heyecanlandınız mı bunu duyunca?
İH: Önce bir yanlış anlamayı düzelteyim. Bu konuyu ilk duyduğumda bu ifadeyi Sinan Engin’in kullandığını düşünerek Engin hakkında ağır ifadeler kullanmıştım. Sonra öğrendim ki bu ifade AY’ninmiş; aracılığınızla ifade ediyorum. Değil İbrahim Hacıosmanoğlu’nu, yakın zamanda sünnet olacak olan küçük oğlumun pipisinden çıkan parçayı paket ettirmeye AY’nin yedi sülalesi biraraya gelse güçleri yetmez. Şimdi kendisi düşmüş durumda olduğu için gereğini yapmıyorum, ama cezaevinden çıktıktan sonra bu paket konusunu da açıklığa kavuşturacağız.
Kaynak
Şu da şimdiden efsane olma yolunda temelleri atmış parodi twitter profili;
https://twitter.com/oflibasgan
Yaptığı açıklamarlarla Sadri Şenerden bir farkı olmadığı açıkça görülüyor,Sadri'nin bıraktığı yerden devam geçmiş olsun trabzonlu arkadaşlar![]()
Last edited by Namzet : 27.Mayıs.2013 at 10:17
Mahkemeler lehimizde oldugu surece mucadele etmemiz gayet normal degilmi ?
Sizin boyle bir durumunuz olsa, mahkeme sizin hakkinizin yendigini soylesse susup otururmuydunuz ?
Yargitay karari bozsun , hepimiz pasa pasa otururuz ama nedense oda epey uzatti isi
simdi bide biri gelip elbet yazacaktir, o surec komploydu yok uydurulmaydi suydu buydu, hic kendinizi yormayin![]()
Tabi ki hakkını arayacaksın. Ama sürekli kamuoyuna gergin açıklamalar yaptıgın zaman bu futbol takımını yoruyor. Fazla açıklamaya gerek yok ki avukatlarını devreye sokarsın sureci takip edersin. Biraz takımın üzerindeki baskıyı hafifletmeye ihtiyacı var Trabzon'un daha da gerginliğe değil. Başkanlık öncesi demeçleri çok da önemli değil ama bundan sonra artık işin rengi değişiyor. Klüp yönetmek öyle çıkıp sağa sola sallamak değil. Klübündeki çalışanların psikolojik durumlarını da göz önünde bulundurman ona göre hareket etmen gerekir. Bakalım hep beraber izleyip göreceğiz. Umarım Trabzon futbol dışı konuları atlatır ve o "şaibeli" sezondaki futboluna kaldıgı yerden devam eder.
Iste bu yuzdende Sadri Sener gitti.
Azcik 2 kadeh cektimi hemen baglaniyordu Serhata, ondan sonra ceza sudur budur.
2010-2011 sezonuyla ugrasirken sonraki sezonlari sportif basariyi unuttuk. Niye cunki hep o sezonun golgesi uzerimizde kaldi.
Haciosmanoglu'nun agzinin ayari yoktur ama akli basinda adamdir. 2 kadeh ictimi yeni birseylerle cikmaz, zaten iceceginede pek sanmiyorum. (iktidar partisine pek yakin bir isim)
Sunada ayrica cok guldum![]()
Güzelmiş ben de gördüm bunu
Ama bu olay çok abartıldı. Sadri Şener'in elinde olan bir şey değil ki bu.
Gs'da aman aman çok büyük bir şey yapmadı.
Sözleşmesi biten ve klübüyle sözleşme yapmak istemeyen bir oyuncuya sözleşme yaptı ve aldı.
Kontratında fesih bedeli olan bir oyuncunun bu bedelini yatırdı ve aldı.
Yani bugun Onur'un da kontratında böyle bir açık varsa ve çocuk gitmek istediği için kontratında düzenleme yapmaya yanaşmazsa Gs onu da alır. Herkes alır.
Burada önemli olan bu çocukların Trabzon'dan gitmek istememelerini sağlamak. Bu da biraz vizyon ile başarı ile gerçek olabilir. Orta vadede yakalanabilir.
Ben Galatasarayin Onuru alacagini dusunmuyorum. Israrla yaziliyor ciziliyor ama israrla soylenen baska birseyde var. " Muslerayi satmiyacagiz " veya "Muslera takimda kalacak"
Ilerki sezonlari bilemem ama bu sezon boyle bir transfer beklemiyorum.
Bizim Serkanda acaip bi adam. O ayakabilar nedir oyle
Sadri Sener neden istifa etti bu durumda hic anlamadim. Vizyonu onun birebir kopyasi biri gelmis. Enazndan Sadri Sener bazi seyleri gulerek anlatmaya calisiyordu. Gergin ortami tirmandirmak Trabzona su ana kadar hic fayda saglamadi
Sünnet çocuğu gibi çıkmış fotoğrafta![]()
Serkan ayakkabılarını karısından ödünç almış![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hayırlı olsun. Artık Trabzonspor'un mermiden hızlı koşan futbolcular transfer edeceği kesinleşti böylelikle.Bakalım seçim vaadi olan kupayı alabilecek mi.
Canım FEDA olsun sana !
İbrahm Haciosmanoğlu @ibrahimhaciosmn 52 sn
Eğirdir Dağ ve Komando Okulunda kamp yapacağız.
İbrahimHacıosmanoğlu @haciosmanbaskan 9 sa
@Konami PES2014'e bizi ekliyorsunuz. ne siz beni yorun, ne ben sizi üzeyim.
Bunlar nedir ya?Daha atarlı, müstehcen twitler de vardı da, buraya koymak olmaz şimdi.
![]()
İbrahim Haciosmnoğlu @ibrahimhaciosmn 14h
Şampiyonluk yakın şarjörleri takin.
Buna koptum
mafyavari hareketlerle kulüp yönetebileceğini sanıyorsa yanılıyor. höt deyince kupa vermiyorlar.
(/s)
Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine Mustafa Reşit Akçay getirildi