1 ile 30 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin teknik direktör Tolunay Kafkas'ın bu konudan haberi var mı biçimindeki sorusu üzerine, "Bu sorular Trabzonspor'un başkanına sorulmaz. Trabzonspor'un başkanı açıklama yapıyorsa onunla yetinmek zorundasınız" diye konuştu.
    Tolunay Kafkas'a yapılan büyük bir ayıp bence. Ayrıca böyle bir demeç vermekte nedir. Ne zannediyor bu adam kendini ? Fatih Tekke'den sportif direktör yaratacaklar ya bi de ona çok gülüyorum. Bu tarz vizyonsuz, geri kafalı adamlar futbolumuzu geri götürür, ileri değil.

Mustafa Reşit Akçay'ı hoca olarak beğenirim. Elinde iyi bir kadro var artık bakalım neler yapacak.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Tolunay Kafkas'a yapılan büyük bir ayıp bence. Ayrıca böyle bir demeç vermekte nedir. Ne zannediyor bu adam kendini ? Fatih Tekke'den sportif direktör yaratacaklar ya bi de ona çok gülüyorum. Bu tarz vizyonsuz, geri kafalı adamlar futbolumuzu geri götürür, ileri değil.

Mustafa Reşit Akçay'ı hoca olarak beğenirim. Elinde iyi bir kadro var artık bakalım neler yapacak.
    Bu adamın yanında ''Siz, Tanrı Parçacığı mısınız?'' diye sorduklarını düşünsene! Vurur yeminle.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Beşiktaş'ın Samet Aybaba ile yolları ayırması ne kadar doğruysa Trabzonspor'un Tolunay Kafkas ile yolları ayırması o kadar doğru bir karar. Sıra Bursaspor'a geldi onlarda Hikmet Karaman ile yolları ayırmalı diye düşünüyorum. Bu tarz hocalarla yeni sezon planlamasını yapmayacaksın. Saydığım takımlar hoca değişikliğine gitmeseydi gelecek sezon hayal kırıklığı olurdu. Sıra Bursaspor'da onlarda değiştirmeli hocayı.

Trabzonspor hoca tercihini iyi kullandı. Mustafa Reşit Akçay'ın önemli işlere imza atacağını düşünüyorum ama tabi ona sunulan imkanlar nasıl olacak bakalım. Mustafa Reşit Akçay'ın teknik direktörlüğe getirilmesi kadar Fatih Tekke'nin sportif direktör olarak çalışacak olması bence olumlu bir gelişme. Transferlere karışmadıkça Fatih Tekke'nin takıma olumlu bir katkısı olacaktır. En azından Mustafa Reşit Akçay ile uyumlu bir şekilde götürebilirler bu işi. Sanırım Fatih Tekke'yi Trabzonspor'a kazandıran isimde Mustafa Reşit Akçay. 1461'den kaleci Fatih,Kamil ve Yusuf direk A takıma yükselirler artık.

Dün yazdığım mesajda Allah Trabzonspor taraftarına sabır versin demiştim ama fazla ön yargılı davranmışım. İlk günden yönetim iyi başladı. Hocadan yana doğru isimde karar kıldılar. Artık iyi bir kadro kurup geçen sezonun izlerini silmeliler. Mümkünse şu şike olaylarından ötürü takımın hakkını başkan,yönetici değil kulübün hukukçuları aramalı. Aksi halde zararı Trabzonspor'a oluyor. Şike olaylarına takılıp kalınmamalı.

Mesaj Yetkileri