Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Queens Park Rangers

14 53.85%
  • Southampton

12 46.15%
1 ile 30 arası toplam 1549 sonuç

Konu: Bir Devrin Başlangıcı Queens Park Rangers / Sonun Başlangıcı Chelsea /6.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    yok ya liverpoolla arsenalin 2 maç eksiği varmış sen A.L'yi al yeter hocam
    Bişey söyliycem ben dillendirmedim ama ben ondan kat kat daha fazla sakatlık verdim 4 kulvarda gittik , öyle hemen ağlayana meme varsa bende çok sakatlık verdim Junior Hoilet'ın kırılmadık yeri kalmadı , bitane oyuncum 5 ay sakat 2 tane yedek sol bekim sakat , Lennon 1 ay sonra ilk defa topa vurdu Belhanda ve Asamoah 2 ay milli takımdaydı , yeri geldi 2 yedekle sahaya çıktık , yeri geldi , 18 yaş altında değeri 2 k topçuyla oynadık hey gidi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Bişey söyliycem ben dillendirmedim ama ben ondan kat kat daha fazla sakatlık verdim 4 kulvarda gittik , öyle hemen ağlayana meme varsa bende çok sakatlık verdim Junior Hoilet'ın kırılmadık yeri kalmadı , bitane oyuncum 5 ay sakat 2 tane yedek sol bekim sakat , Lennon 1 ay sonra ilk defa topa vurdu Belhanda ve Asamoah 2 ay milli takımdaydı , yeri geldi 2 yedekle sahaya çıktık , yeri geldi , 18 yaş altında değeri 2 k topçuyla oynadık hey gidi
    Pardon Halil efendi! Ben Messilerle Ronaldolarla oynuyordum sory!

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Pardon Halil efendi! Ben Messilerle Ronaldolarla oynuyordum sory!
    Anlatmak istediğim o değil ikimizde sakatlıklardan çok çektik ben 2 tık daha çok çektim , biliyon , ama dillendirmedim , yenilgime bahane aramadım o şekilde kadro yapılanmasını doğru yapamamışım , yönetimi dolandırmışım , ama arayı düzelttik şükür

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Anlatmak istediğim o değil ikimizde sakatlıklardan çok çektik ben 2 tık daha çok çektim , biliyon , ama dillendirmedim , yenilgime bahane aramadım o şekilde kadro yapılanmasını doğru yapamamışım , yönetimi dolandırmışım , ama arayı düzelttik şükür
    Geç o işleri! Steam"dan hep bana ağlıyodun.Burada şekil yapma Halil efendi!

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Geç o işleri! Steam"dan hep bana ağlıyodun.Burada şekil yapma Halil efendi!
    Sende bana ağlıyodun geç o işleri !!

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Sende bana ağlıyodun geç o işleri !!
    Adamsın

Tim Krul bu maçta 1,5 ay sakatlandı

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Sende baya doluymuşsun hocam ya sende de sakatlık falan var tabi bişi demedik ki

Mesaj Yetkileri