Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu arada arkadaş hem Aziz Y. ye atıyor hem sözlerini paylaşıyor, garip. Yazık bizde cevap veriyorz kendimden utandım.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz ile Yandex Reklamcılık Hiz.Ltd.Şti. arasında 2012-2013 sezonundan itibaren 5 sezon için geçerli olmak üzere toplam 2.500.000 ABD Doları+KDV bedelle (yıllık 500.000 ABD Doları+KDV ) sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=286197
500 Bin dolar az olmuş hayırlı uğurlu olsun.
Ortam böyle olmasa 130 liraya formayı nasıl satsınlar, nasıl kendilerini bu kadar tanıtabilsin yöneticiler. Para işin içine girince her şey bozuluyor Dünya bozuluyor Futbol bozuldu.
Neyse biraz futbol konuşalım, futbol sohbet alanı nede olsa; Kazım dönerse sizce iş yapar mı arkadaşlar? Bence forvet olarak kullanabiliriz. Sonuçta yedekte de yabancı olmayacak.
Aynen ya futbola dönelim zaten yeterince gereksiz tartışmalar oluyor medya da buradakilere uymayalım bari.. Kazım'a gelince ben beğeniyorum onun stilini gelsin bence illaki faydası dokunacaktır biraz çalışırsa falan lig kupa ve avrupa maçlarını düşündüğümüzde uzunca bir maraton olacak çok forma şansı bulabilir ve faydalı olabilir .
Bence forvet olarak değerlendirilmeli bir de kazım
bu arada aydından daha fazla katkı sağlayacaktır kesinlikle kazım
Kazım'a şans vereceğini duydum ben Fatih Terim'in. Şans bulabilir diye düşünüyorum. Sonuçta forvette fazla alternatifimiz yok.
Last edited by Kaka Leite : 28.Mayıs.2013 at 22:49 Reason: Silinen mesaj'a cevap silindi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kazım cok iyi bir kanat adamı.Ve iyi bir forvet.Oynadığı zaman gerçekten öyle.Yanlız bazen maça konstre olamıyor vede umursamıyormu oynamıyor.
2007 Fenerbahce'ye Kazım'ı Fatih Terim tavsiyesi ile gelmişti.Eğer Kazım kendini toparlayıp gerçek oyununu sergilerse cok yararlı olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Konunun içine etmişsiniz el birliğiyle, emeğinize sağlık.
Ünal Aysal GSTV'de konuşuyor şuanda.
Ünal Aysal: "Fatih Terim'in gönderilmesi ile ilgili en ufak bir düşüncem olmadı."
Ünal Aysal: Ben başarıya hayran olan bir insanım. Fatih Terim de çok başarılı bir hoca. Bu yüzden bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Birazdan yeni listesini açıklayacakmış başkan.
baskan listeyi açiklamadi ama liste bu diyorlar
![]()
Başkan konuşunca kendini çok iyi hissediyorum niyeyse.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aysal: Burak Yılmaz için benim önüme gelen resmi bir teklif yok. Teklif gelirse tabi ki Fatih hocamız ve oyuncumla konuşuruz.
Ünal Aysal: Melo imtahanlar yaklaşınca sınavlara çalışan öğrenci gibi.
Ünal Aysal: "Chedjou bence Avrupa'nın en iyi stoperi; kısa süre içinde takıma katılacak."
Unal Aysal : "Tahminim transferleri hocamizin kamp donemine yetistirecegiz"
yukardaki liste dogru arkadaslar.
Bakalım Albayrak çim mi süpürece çay mı getirecek. Danışma kurulunda olabilir. Bence hiç yoktan Albayrak olmalıydı.
Artık Ünal Aysal'ın Nur gibi bi muhalefeti oldu.
Listedeki isimler kimlerdir liste iyi midir ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Şaşırdım açıkçası. Ali Dürüst'lerden, Adnan Öztürk'lerden, Bülent Tulun'lardan, hatta Abdurrahim Albayrak'lardan nerelere?! İsimlerin bir tekini bile tanımıyorum.
G.Saraylı arkadaşlar, elbette benden çok çok daha yakın takipteler bu konuda. Var mıdır bu listenin seçilme şansı, yoksa oylar sadece Ünal Aysal ismine mi gidecek?
Hepsi camiaya yakın isimlermiş öyle diyor başkan ama kamuoyunda pek bilinen isimler değil baktığımız zaman.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yedek liste'den Mehmet Karlı.
oxford universitesinde filistin bayrağı ile ayağa kalkarak ayalon'a " 'savaş suçlusunuz', 'irkçısınız', 'irk ayrımcılığına dayalı bir devleti temsil ediyorsunuz' 'gazze'nin, gazze'de siviller üzerinde kullandığınız kimyasal silahların hesabini vereceksiniz', 'aynen miloşeviç, aynen karadzic gibi gün gelecek siz de yargılanacaksınız' " diyen galatasaray'li. http://www.youtube.com/...ed&v=iXPiFKC2z1A
Özkan Olcay eski Tff Başkanı,
Şükrü Ergün
baskanimiz unal aysal'in yeni donem secim listesinde yer alan galatasarayli.
"1958 yılında istanbul'da doğan şükrü ergün, 1977 yılında galatasaray lisesi'nden, 1981 yılında da boğaziçi üniversitesi'nden mezun oldu. gemi işletmeciliği ihtisasını norveç denizcilik akademisi'nde tamamladı.
1974-1977 yılları arasında galatasaray spor kulübü'nde atletizm yaptı. halen kurucusu olduğu norveç sermayeli jotun boya san. ve tic. a.ş.'nin murahhas azası olarak görev yapmaktadır.
türk deniz eğitim vakfı ve deniz temiz derneği yönetim kurullarında bulunan şükrü ergün, bir dönem de türkiye atletizm federasyonu yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur. türk-norveç ticaret odası kurucu başkanı olan ergün, milli olimpiyat komitesi üyesidir."
Yönetim önemli ama en önemlisi başkan, sonuçta en son kararı veren o. Şu anda bizim için en önemli 4 isim, Ünal Aysal, Fatih Terim, Selçuk ve Muslera. Benim kare asım bu 4'lü, bunlar olduğu sürece içim rahat.
Seçimde beyaz listeler ortaya çıkabilir, muhalefetin olması da kötü bir şey değil, Ünal Aysal bir şey yaparken 2 kere düşünür. Yeni yönetimin çoğu bilinmiyor ama bundan önceki senelerde Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Albayrak da bilinmiyordu, bu isimlerin de ne yapacağını bilemeyiz. Başkan'ın seçimleri %80 doğru oluyor ortalama, seçtiği isimler umarım Galatasaray'a katkı sağlarlar, en azından bu sefer kendi seçtiği ve kurduğu bir yapı olacak, artık sızdırma haberler görmeyiz medyada.