Sayfa 402 / 578 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502 ... SonSon
12,031 ile 12,060 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk
    yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra
    yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk
    büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,

adı konamaz... "

Galatasaray kendini o kadar büyük kulup olarak görüyorki.Dev aynısından bakmaktan etrafına bakamıyor..

Fenerbahce şu ligde olmasaydı ligi kimse izlemezdi..

Bu lig izleniyorsa Fenerbahce sayesinde izleniyor.Fenebrahce olmasa konuşucak bir şeyiniz bile yok.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu arada arkadaş hem Aziz Y. ye atıyor hem sözlerini paylaşıyor, garip. Yazık bizde cevap veriyorz kendimden utandım.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Aziz Yıldırım

"BİZE GELEN COK YAYIN KURULUŞU VAR.YAYIN HAKLARINIZI BİZE VERİN DİYE.SENELİK 120 MİLYON DOLAR VERELİM DİYE.GALATASARAY VE BEŞİKTAŞA BÖYLE TEKLİFLER VAR.BİZ CIKMAK İSTEMİYORUZ ÇÜNKÜ FUTBOLU KAZANSIN,TÜRK FUTBOL KAZANSIN"

Diye bir acıklaması vardı..

AZİZ YILDIRIM

"ANADOLU KULÜPLERİ GÜÇLENİRSE BU BİZİM İŞİMİZE GELMEZ" Diye bir acıklaması'da vardır.
    Bunlar baya zıt açıklamalar olmuş bu arada kimse para yerine türk futbolunu düşünmez bence oldukça gerçekçilikten uzak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
    Şirketimiz ile Yandex Reklamcılık Hiz.Ltd.Şti. arasında 2012-2013 sezonundan itibaren 5 sezon için geçerli olmak üzere toplam 2.500.000 ABD Doları+KDV bedelle (yıllık 500.000 ABD Doları+KDV ) sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=286197

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

500 Bin dolar az olmuş hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Şu futbol ortamına bak.Futbolcuların yerinde olsam imkanım oldu mu giderim yurtdışına şu ortamda futbol mu oynanır rahat rahat? Her gün bir takımın yöneticisi,başkanı çıkıyor etrafa laf atıyor.Bugün Aysal konuşmuş yarın çıkar Fenerbahçeli yönetici bir şey der sonra bizden biri konuşur vs vs bunun sonu yok.Zaten yöneticilerinde,medyanın da bu tip şeyler işlerine geliyor.İsimlerini sürekli gündemde tutup çıkar sağlıyorlar.Olan yine bizim gibi taraftara oluyor.Forumlarda,kahvelerde millet birbirine laf sokmaya çalışıyor,sürekli bir gergin ortam.Mekanı cennet olsun gencecik bir kardeşimizi kaybedeli daha ne kadar oldu da unutup yine etrafa sallamaya başladık? Benim gözümde hiç bir yönetici,medya mensubu masum değil.Her şey tamamen çıkar ilişkisi,rant kapma çabaları.

Futbolcular sahada kavga ediyor,küfürleşiyor.Sonra bakmışsın aynı kişiyle gitmişler eğlenmeye.Taraftar da 1 ay bunları konuşuyor,herkes birbirini suçluyor sonuçta yine kimse kimseye düşüncesini dayatamayacağı için konu havada kalıyor.Başka bir zaman benzer olay olduğunda aynı konu açılıp 1 ay daha tartışılıyor.Sonuçta ne oluyor? Yöneticiler daha zengin,medya mensupları daha zengin,bunları zengin eden her maça para basıp giden taraftar ise sinir hastası oluyor.
    Şu mesajı yeni gördüm ve kendimden utandım yemin ediyorum.Açıklamayı futbolun içindekiler yapıyor,sıkıntısını biz çekiyoruz.Acınacak haldeyiz cidden.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ortam böyle olmasa 130 liraya formayı nasıl satsınlar, nasıl kendilerini bu kadar tanıtabilsin yöneticiler. Para işin içine girince her şey bozuluyor Dünya bozuluyor Futbol bozuldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Neyse biraz futbol konuşalım, futbol sohbet alanı nede olsa; Kazım dönerse sizce iş yapar mı arkadaşlar? Bence forvet olarak kullanabiliriz. Sonuçta yedekte de yabancı olmayacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Neyse biraz futbol konuşalım, futbol sohbet alanı nede olsa; Kazım dönerse sizce iş yapar mı arkadaşlar? Bence forvet olarak kullanabiliriz. Sonuçta yedekte de yabancı olmayacak.
    Aynen ya futbola dönelim zaten yeterince gereksiz tartışmalar oluyor medya da buradakilere uymayalım bari.. Kazım'a gelince ben beğeniyorum onun stilini gelsin bence illaki faydası dokunacaktır biraz çalışırsa falan lig kupa ve avrupa maçlarını düşündüğümüzde uzunca bir maraton olacak çok forma şansı bulabilir ve faydalı olabilir .

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence forvet olarak değerlendirilmeli bir de kazım
    bu arada aydından daha fazla katkı sağlayacaktır kesinlikle kazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazım'a şans vereceğini duydum ben Fatih Terim'in. Şans bulabilir diye düşünüyorum. Sonuçta forvette fazla alternatifimiz yok.
    Last edited by Kaka Leite : 28.Mayıs.2013 at 22:49 Reason: Silinen mesaj'a cevap silindi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kazım cok iyi bir kanat adamı.Ve iyi bir forvet.Oynadığı zaman gerçekten öyle.Yanlız bazen maça konstre olamıyor vede umursamıyormu oynamıyor.

2007 Fenerbahce'ye Kazım'ı Fatih Terim tavsiyesi ile gelmişti.Eğer Kazım kendini toparlayıp gerçek oyununu sergilerse cok yararlı olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kazım cok iyi bir kanat adamı.Ve iyi bir forvet.Oynadığı zaman gerçekten öyle.Yanlız bazen maça konstre olamıyor vede umursamıyormu oynamıyor.

2007 Fenerbahce'ye Kazım'ı Fatih Terim tavsiyesi ile gelmişti.Eğer Kazım kendini toparlayıp gerçek oyununu sergilerse cok yararlı olur.
    Lütfen virgül kullanmaya başla artık.

Kazım zaman zaman çok yararlı, bazen de çok zararlı olabilecek bir oyuncu. Pek sevdiğim söylenemez kendisini ancak kadroda bulunmalı bence.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konunun içine etmişsiniz el birliğiyle, emeğinize sağlık.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Konunun içine etmişsiniz el birliğiyle, emeğinize sağlık.
    Ekonimist de olacaz daha.Futbolcu Maliyetlerini hep biz hesaplayacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ünal Aysal GSTV'de konuşuyor şuanda.

Ünal Aysal: "Fatih Terim'in gönderilmesi ile ilgili en ufak bir düşüncem olmadı."

Ünal Aysal: Ben başarıya hayran olan bir insanım. Fatih Terim de çok başarılı bir hoca. Bu yüzden bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Birazdan yeni listesini açıklayacakmış başkan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

baskan listeyi açiklamadi ama liste bu diyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başkan konuşunca kendini çok iyi hissediyorum niyeyse.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aysal: Burak Yılmaz için benim önüme gelen resmi bir teklif yok. Teklif gelirse tabi ki Fatih hocamız ve oyuncumla konuşuruz.

Ünal Aysal: Melo imtahanlar yaklaşınca sınavlara çalışan öğrenci gibi.

Ünal Aysal: "Chedjou bence Avrupa'nın en iyi stoperi; kısa süre içinde takıma katılacak."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Unal Aysal : "Tahminim transferleri hocamizin kamp donemine yetistirecegiz"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Ünal Aysal: Melo imtahanlar yaklaşınca sınavlara çalışan öğrenci gibi.
    Yönetimin de bunun farkında olmasına çok sevindim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yukardaki liste dogru arkadaslar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by byariff View Post
    baskan listeyi açiklamadi ama liste bu diyorlar

Liste bu açıkladı başkan.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bakalım Albayrak çim mi süpürece çay mı getirecek. Danışma kurulunda olabilir. Bence hiç yoktan Albayrak olmalıydı.
    Artık Ünal Aysal'ın Nur gibi bi muhalefeti oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Listedeki isimler kimlerdir liste iyi midir ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şaşırdım açıkçası. Ali Dürüst'lerden, Adnan Öztürk'lerden, Bülent Tulun'lardan, hatta Abdurrahim Albayrak'lardan nerelere?! İsimlerin bir tekini bile tanımıyorum.

G.Saraylı arkadaşlar, elbette benden çok çok daha yakın takipteler bu konuda. Var mıdır bu listenin seçilme şansı, yoksa oylar sadece Ünal Aysal ismine mi gidecek?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hepsi camiaya yakın isimlermiş öyle diyor başkan ama kamuoyunda pek bilinen isimler değil baktığımız zaman.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Yedek liste'den Mehmet Karlı.
    oxford universitesinde filistin bayrağı ile ayağa kalkarak ayalon'a " 'savaş suçlusunuz', 'irkçısınız', 'irk ayrımcılığına dayalı bir devleti temsil ediyorsunuz' 'gazze'nin, gazze'de siviller üzerinde kullandığınız kimyasal silahların hesabini vereceksiniz', 'aynen miloşeviç, aynen karadzic gibi gün gelecek siz de yargılanacaksınız' " diyen galatasaray'li. http://www.youtube.com/...ed&v=iXPiFKC2z1A

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Özkan Olcay eski Tff Başkanı,

Şükrü Ergün
    baskanimiz unal aysal'in yeni donem secim listesinde yer alan galatasarayli.

"1958 yılında istanbul'da doğan şükrü ergün, 1977 yılında galatasaray lisesi'nden, 1981 yılında da boğaziçi üniversitesi'nden mezun oldu. gemi işletmeciliği ihtisasını norveç denizcilik akademisi'nde tamamladı.

1974-1977 yılları arasında galatasaray spor kulübü'nde atletizm yaptı. halen kurucusu olduğu norveç sermayeli jotun boya san. ve tic. a.ş.'nin murahhas azası olarak görev yapmaktadır.

türk deniz eğitim vakfı ve deniz temiz derneği yönetim kurullarında bulunan şükrü ergün, bir dönem de türkiye atletizm federasyonu yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur. türk-norveç ticaret odası kurucu başkanı olan ergün, milli olimpiyat komitesi üyesidir."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yönetim önemli ama en önemlisi başkan, sonuçta en son kararı veren o. Şu anda bizim için en önemli 4 isim, Ünal Aysal, Fatih Terim, Selçuk ve Muslera. Benim kare asım bu 4'lü, bunlar olduğu sürece içim rahat.

Seçimde beyaz listeler ortaya çıkabilir, muhalefetin olması da kötü bir şey değil, Ünal Aysal bir şey yaparken 2 kere düşünür. Yeni yönetimin çoğu bilinmiyor ama bundan önceki senelerde Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Albayrak da bilinmiyordu, bu isimlerin de ne yapacağını bilemeyiz. Başkan'ın seçimleri %80 doğru oluyor ortalama, seçtiği isimler umarım Galatasaray'a katkı sağlarlar, en azından bu sefer kendi seçtiği ve kurduğu bir yapı olacak, artık sızdırma haberler görmeyiz medyada.

Mesaj Yetkileri