Mehmet Ekici bir daha çağırılmasın şu takıma adam da hiç bir şey yok. Ben oynasam daha iyi oynarım. Silik bir tip. Takılıyor sahada. Sorumluluk duygusu da yok.

Mert Günok'ta mümkünse doğru düzgün bir performans göstermediği zamanlarda çağırılmasın şu takıma. Bana kalırsa milli takımın 1. kalecisi Onur, 2. kalecisi Tolga, 3. kalecisi de Sinan Bolat olur. Diğer kalecilerde pek bir şey yok.

Gökhan Töre'de klasik bir şekilde sabit durduğu yerde iki hareket yaptı. Bunlardan fazlası gerekiyor bu takımda oynaması için..

Bütün bunların dışında takımı beğendim ben. Özellikle Kerim Frei'nin çabası, ters koşuları ve tekniği dikkat çekti. Selçuk takımın maestrosu oldugunu ve dengeyi kuran adam olduğunu gösterdi. Nuri'nin defansif zaafları ortaya çıktı. Forvet arkasında oynayan oyuncumuz her kim olursa olsun orta sahaya biraz daha yakın olup daha fazla top almaya gelmeli. Öyle top bana gelsin diye beklememeli . Hücumlarımız kısırlaşıyor öyle olunca. Olcay'ın da gelişimi takdire şayan.. Olumlu şeyler gördüm. Ve bence maçın sonucu Mert 3 - Türkiye 3 şeklindedir.