Quote Originally Posted by fairlane View Post
Coutouis güzel transfer. Kadro muazzam ligde sırtın yere gelmez.
Quote Originally Posted by csblack View Post
Aynen baya iyi transfer de o kadar para vermeye gerek var mı diye düşünüyor bazen insan.
Quote Originally Posted by fairlane View Post
Gerek genç yaşta edindiği tecrübe gerekse yaşı nedeniyle en verimli olabileceği döneme girmesi fiyatını arttırıyor. Önünde en az 7 yıl daha var üst düzey futbol oynayabileceği. Normaldir yani.
Aynen öyle. Pek çok kaleciye baktım araştırma yaptım fiyatı en uygunu Courtouis oldu. Benim gönlüm Akinfeev ya da Rui Patricio'dan yanaydı yönetimden istedim o oyuncuları yönetim oralı olmadı.

Takımı da finansal olarak baya yıprattım yönetim üstümüze çökebilir

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
Courtois harika transfer olmuş, kalecilik özellikleri mükemmele yakın, yerinde olsam pozisyon alma çalıştırır daha da kusursuz bir oyuncu yapardım. Mangala'nın da top kapması ve pozisyon alması vasat. Beni dinle fiziği ve savunma özellikleri yerinde bir DC takviyesi yap.
Tamamdır hocam pozisyon alma çalıştırıcam

Defans konusuna gelince Godin sağlam durmuyordu da Subotic ve Mangala iyiydi ilk 2 maçta, çok para harcadık ve transfer dönemi kapandı başka bahara artık stoper Umarım Dominguez iyileşince iyi performans gösterir.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
menez çok mu kötü scheletto ve menez varken suareze o kadar para basmışsın diğer transferlerin gayet iyi özellikle courtais roberto dan daha iyi
Suarez'i oynattığım bölge taktikte çok önemli bir yere sahip. Daha önceki takımlarda o bölgede kadronun en iyi oyuncularını oynatmıştım; Roma'da Lamela, Arsenal'de Hulk. Menez'e güveniyorum. Schelotto'yu sağ beke alıştırıp sağ bek oynatmayı düşünüyorum, Sagna 34 yaşında ve fiziksel özellikleri düşüşte.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar