1 ile 30 arası toplam 410 sonuç

Konu: Kupa Koleksiyoncusu İspanya'da [ Atl. Madrid / 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Desdur hele şu kariyer bitsin bi. San Marino mu yapsam diyorum bu kariyer bitince
    Son güncelmeden sonra mill itakım olarak San Marino alınmıyor ve ligide yok :F

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    bende son güncelleme yüklü san marino milli takını aldım italyadanda seri c açtım san marinonun kulubünü aldım ikisinide yönetiyodum ve dayanamadım kapattım gerçekten çok zor bir kariyer

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Öyle bir şey varsa çok ayıp kasmışlar.

Quote Originally Posted by monocon View Post
    bende son güncelleme yüklü san marino milli takını aldım italyadanda seri c açtım san marinonun kulubünü aldım ikisinide yönetiyodum ve dayanamadım kapattım gerçekten çok zor bir kariyer
    Varsa bile ben geleneksel yemeği gol olan bir yerde barınamam arkadaş. Gerçi orası İtalya'ya yakındı pizzası da güzel olur, ama yok bana böyle bol acılı adana olacak yanına da biber hatta biber gazı ohh mis.

Böyle demişken kariyer bitince, yeni kariyer için önerilere açığım, aslında bir Galatasaray kariyeri açmak istiyorum hazır Sneijder, Drogba bizdeyken.

Mesaj Yetkileri