Sayfa 351 / 447 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401 ... SonSon
10,501 ile 10,530 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Vay arkadas Sefa "Reis" neymis öyle
    Aziz Yıldırım boşuna takık değil bu adama.

Kardeşilerin sana aşık diyenler! Daha neler göreceksiniz

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sefa yı zerre sevmem..

Ama bu olayın iç yüzünde Aziz in parmağı olabilir. Sefa bu kişiye böyle yap niye desin diyelim ki dedi Sefa nın adamıysa gidip böyle ifade vermez. Aziz'in zaten Sefa ve tayfasına karşı savaşı bayadır malum önce uyuşturucu dedi, şimdi de böyle bir maniplasyona girmesi bana daha kuvvetli ihtimal geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

[YOUTUBE="4G_7DBZ142s"].........[/YOUTUBE]

Nefis olmuş, 0:18 ve sonuna bittim ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kale arkaları kombinede yok???
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Aykut kocaman istifa etmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

yönetimden 2 istifa daha var. ali yıldırım ve kığılı.
    yönetimin zaten aziz den sonra göze çarpan iki adamıydı ikisi de gitti.
    aziz iyice yanlız kaldı, tez vakitte onunda gitmesi ümidiyle.
    gelecek yıldan beklentim sıfır. dibe vurmaya razıyım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahce karışacak Vaziyet alın.

'Sen istifa edemezsin, ben seni kovuyorum'

Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'ın 'Yoruldum' tarzı sözlerine Aziz Yıldırım'ın çok sinirlendiği ve "Sen istifa edemezsin ben seni kovuyorum." diye cevap verdiği belirtiliyor.

Bu görüşmenin ardından Aykut Kocaman görevinden istifa etti. Aziz Yıldırım hariç, kulüpteki yönetim kurulu üyelerinin ise teknik adamı bu kararından vazgeçirmek için çaba harcadığı öğrenildi.

Aziz Yıldırım'da gitsin şu takımdan.Ali Koç gelsin yeter ya !
    Last edited by petrol_fb12 : 29.Mayıs.2013 at 13:07

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ben bekliyordum böyle bir istifa Aykut Kocaman'dan hiç şaşırmadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Büyük ihtimalle Aykut Kocaman transfer istemiş, Yönetim yine kafasına göre transfer hamleleri yapmak isteyince Kocaman'ın kafası atmıştır. Yani bir yere kadar, Adam senden oyuncu ister yıldız diye Ziegler'leri Webo'ları yutturmaya çalışırsın nereye kadar ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlginç şeyler oluyor..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aykut hocanın bırakacağını düşünüyordum umarım haber doğrudur iyi hoca ancak yetersiz Yılmaz Vural'ı çok isterim ancak olacağını zannetmem

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tam da kaymağını yiyecekken bırakması çok kötü oldu. Bana kalırsa Aykut Hocayı göndermek son 3 seneyi çöpe atmaktır. Eminimki gelecek hoca Aykut Kocaman kadar başarılı olamayacak ve sil baştan tekrar yaşayacağız herşeyi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kığılı dün gece Türkiye'ye geldiğini, hiçbir şeyden haberi olmadığını söylerken, "İstifam söz konusu değil. Nereden çıkıyor bunlar?" dedi.

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Tam da kaymağını yiyecekken bırakması çok kötü oldu. Bana kalırsa Aykut Hocayı göndermek son 3 seneyi çöpe atmaktır. Eminimki gelecek hoca Aykut Kocaman kadar başarılı olamayacak ve sil baştan tekrar yaşayacağız herşeyi.

Şu kadroyla vasat üstü teknik adma bizi ligde şampiyon yapar.Avrupa'dada bir yere götürür.Fenerbahce'ce gerçekten üst düzey bir kadro.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Aziz Yıldırım harbiden o istifa etmedi ben kovdum diye bir açıklamada bulundu mu ? Eğer böyle bir açıklama yaptıysa bu adam harbiden şaşırmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Tepesi attıysa demiş olabilir ancak dediğini sanmıyorum kovacak olsa kötü sonuçların ardından kovardı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

son 3 senenin 2 si çöp zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Spor Dünyası ‏@sporistacom şimdi Feridun Niğdelioğlu: Fenerbahçe Yönetimi'nde kaynama var. Olağanüstü kongre kararı çıkabilir.

bu fırsatçıların işine gelecek olsa da, kongreye gidilmesi faydalı olabilir. ali koç gibileri adaylığını koyar umarım.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu kadro çok iyi mi sizce de şampiyon yapardı herkes diyorsunuz. Şu açık ve net olarak belliydi ki GS kadro kalitesi olarak bizden daha iyiydi ve hakederek şampyion oldular. Ama size göre bunu söylemek ne kadar kolay değil mi. Nasılsa FM oynuyoruz anasını satıyım. Umarım Aykut Hocayı aramayız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu kadro çok iyi mi sizce de şampiyon yapardı herkes diyorsunuz. Şu açık ve net olarak belliydi ki GS kadro kalitesi olarak bizden daha iyiydi ve hakederek şampyion oldular. Ama size göre bunu söylemek ne kadar kolay değil mi. Nasılsa FM oynuyoruz anasını satıyım. Umarım Aykut Hocayı aramayız.

Türkiye'de şu an en iyi kadro ve en kapsamlı kadro.FENERBAHCE'DE var.Bunu kime sorarsan sor aynı cevabı alırsın.

Düşünsene Hamit Sakatlandı Galatasaray'da Alternetifi Aydın Yılmaz.Yada Selçuk İnan Sakatlıdığını Alternerif.Yekta.

Miereles sakatlandımı altenetifler.Mehmet Topal,Salih Uçan,Selçuk Şahin,Alper Potuk,Mehmet Topuz,Emre..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Türkiye'de şu an en iyi kadro ve en kapsamlı kadro.FENERBAHCE'DE var.Bunu kime sorarsan sor aynı cevabı alırsın.

Düşünsene Hamit Sakatlandı Galatasaray'da Alternetifi Aydın Yılmaz.Yada Selçuk İnan Sakatlıdığını Alternerif.Yekta.

Miereles sakatlandımı altenetifler.Mehmet Topal,Salih Uçan,Selçuk Şahin,Alper Potuk,Mehmet Topuz,Emre..
    gsnin kadrosu bütün olarak baktığında bizden çok daha iyi selcuk drogba sneijder muslera semih burak. bu oyunculara denk oyuncu var mı bizim kadro da. sow burak dan iyi diyebiliriz ki burak ın da avantajı yerli olması.

Hoca istifa etmiş

Başkan artık yeter bırak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifa ettiği yönünde çıkan haberleri yalanladı

beyler kocamana o kadar da yüklenmeyin isterseniz sanki yönetim adamın istediği transferleri yapıyorda kocaman yetersiz diyorsunuz hazardı belhandayı isteyen aykut kocamandı weboyu ziegler i getiren yönetimdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz başkanda giderse Fener'e hayırlı olsun derim.1 sene biraz bulanık geçebillir ama önümüzdeki senelerde Fener taraftarı tekrar eski neşesine kavuşabilir bu sayede

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yok yalanlamadı aslında yönetim. KAP'a yapılan bildirimde henüz elimize bir istifa belgesi ulaşmadı dendi. Yoksa istifa sabit resmi evrak bekleniyor sadece. Kiğılı kabul edeceğiz diye açıklama yapmış bile hürriyet'e.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kığılı : istifayı kabul edeceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Enteresan bir açıklama yaptı kulüp, herhangi bir talep yok gelirse değerlendiririz. Yani böyle bir şey mümkün değil, olanaksız değil de hani açık kapı bırakmış gitmesi için. Enteresan bir yönetime sahibiz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aykut hoca cidden istifa ettiyse uzulurum. Yerine gelecek adam kim olursa olsun daha iyisi olmaz. Tam da isleri rayina koymusken, sistem oturtmusken istifanin gelmesi anca bizim ulkede olur

bırak artık bırak yeter

Hani ben olduğu sürece aykut kalacak diyordun bak aykut bıraktı

kigılıda gitsin alayı gitsin

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman gibi adama laf söylemek büyük hata. Ne olursa olsun yönetimdekilerin oyuncağı olmuştu istemsiz. Biz başarısız da olsak onun köşede ki duruşunu seviyorduk. Söylesenize ne zaman gördük hayatımızda yarı final? Zico, Aykut Kocaman bunlar tarihimizde ki en büyük başarıları yaşattı bunları böyle kolay harcamamak lazım.

Eğer yönetim el değiştirirse inş. tekrardan Aykut Kocaman gelir başa.

Mesaj Yetkileri