Sefa yı zerre sevmem..
Ama bu olayın iç yüzünde Aziz in parmağı olabilir. Sefa bu kişiye böyle yap niye desin diyelim ki dedi Sefa nın adamıysa gidip böyle ifade vermez. Aziz'in zaten Sefa ve tayfasına karşı savaşı bayadır malum önce uyuşturucu dedi, şimdi de böyle bir maniplasyona girmesi bana daha kuvvetli ihtimal geliyor.
[YOUTUBE="4G_7DBZ142s"].........[/YOUTUBE]
Nefis olmuş, 0:18 ve sonuna bittim ya![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kale arkaları kombinede yok???
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aykut kocaman istifa etmiş.
yönetimden 2 istifa daha var. ali yıldırım ve kığılı.
yönetimin zaten aziz den sonra göze çarpan iki adamıydı ikisi de gitti.
aziz iyice yanlız kaldı, tez vakitte onunda gitmesi ümidiyle.
gelecek yıldan beklentim sıfır. dibe vurmaya razıyım
Fenerbahce karışacak Vaziyet alın.
'Sen istifa edemezsin, ben seni kovuyorum'
Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'ın 'Yoruldum' tarzı sözlerine Aziz Yıldırım'ın çok sinirlendiği ve "Sen istifa edemezsin ben seni kovuyorum." diye cevap verdiği belirtiliyor.
Bu görüşmenin ardından Aykut Kocaman görevinden istifa etti. Aziz Yıldırım hariç, kulüpteki yönetim kurulu üyelerinin ise teknik adamı bu kararından vazgeçirmek için çaba harcadığı öğrenildi.
Aziz Yıldırım'da gitsin şu takımdan.Ali Koç gelsin yeter ya !
Last edited by petrol_fb12 : 29.Mayıs.2013 at 13:07
Ben bekliyordum böyle bir istifa Aykut Kocaman'dan hiç şaşırmadım.
Büyük ihtimalle Aykut Kocaman transfer istemiş, Yönetim yine kafasına göre transfer hamleleri yapmak isteyince Kocaman'ın kafası atmıştır. Yani bir yere kadar, Adam senden oyuncu ister yıldız diye Ziegler'leri Webo'ları yutturmaya çalışırsın nereye kadar ?
...
İlginç şeyler oluyor..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aykut hocanın bırakacağını düşünüyordum umarım haber doğrudur iyi hoca ancak yetersiz Yılmaz Vural'ı çok isterim ancak olacağını zannetmem
Tam da kaymağını yiyecekken bırakması çok kötü oldu. Bana kalırsa Aykut Hocayı göndermek son 3 seneyi çöpe atmaktır. Eminimki gelecek hoca Aykut Kocaman kadar başarılı olamayacak ve sil baştan tekrar yaşayacağız herşeyi.
Kığılı dün gece Türkiye'ye geldiğini, hiçbir şeyden haberi olmadığını söylerken, "İstifam söz konusu değil. Nereden çıkıyor bunlar?" dedi.
Şu kadroyla vasat üstü teknik adma bizi ligde şampiyon yapar.Avrupa'dada bir yere götürür.Fenerbahce'ce gerçekten üst düzey bir kadro.
Aziz Yıldırım harbiden o istifa etmedi ben kovdum diye bir açıklamada bulundu mu ? Eğer böyle bir açıklama yaptıysa bu adam harbiden şaşırmış.
Tepesi attıysa demiş olabilir ancak dediğini sanmıyorum kovacak olsa kötü sonuçların ardından kovardı
Spor Dünyası @sporistacom şimdi Feridun Niğdelioğlu: Fenerbahçe Yönetimi'nde kaynama var. Olağanüstü kongre kararı çıkabilir.
bu fırsatçıların işine gelecek olsa da, kongreye gidilmesi faydalı olabilir. ali koç gibileri adaylığını koyar umarım.
(/s)
Bu kadro çok iyi mi sizce de şampiyon yapardı herkes diyorsunuz. Şu açık ve net olarak belliydi ki GS kadro kalitesi olarak bizden daha iyiydi ve hakederek şampyion oldular. Ama size göre bunu söylemek ne kadar kolay değil mi. Nasılsa FM oynuyoruz anasını satıyım. Umarım Aykut Hocayı aramayız.
Türkiye'de şu an en iyi kadro ve en kapsamlı kadro.FENERBAHCE'DE var.Bunu kime sorarsan sor aynı cevabı alırsın.
Düşünsene Hamit Sakatlandı Galatasaray'da Alternetifi Aydın Yılmaz.Yada Selçuk İnan Sakatlıdığını Alternerif.Yekta.
Miereles sakatlandımı altenetifler.Mehmet Topal,Salih Uçan,Selçuk Şahin,Alper Potuk,Mehmet Topuz,Emre..
Hoca istifa etmiş
Başkan artık yeter bırak
Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifa ettiği yönünde çıkan haberleri yalanladı
beyler kocamana o kadar da yüklenmeyin isterseniz sanki yönetim adamın istediği transferleri yapıyorda kocaman yetersiz diyorsunuz hazardı belhandayı isteyen aykut kocamandı weboyu ziegler i getiren yönetimdi
Aziz başkanda giderse Fener'e hayırlı olsun derim.1 sene biraz bulanık geçebillir ama önümüzdeki senelerde Fener taraftarı tekrar eski neşesine kavuşabilir bu sayede
Yok yalanlamadı aslında yönetim. KAP'a yapılan bildirimde henüz elimize bir istifa belgesi ulaşmadı dendi. Yoksa istifa sabit resmi evrak bekleniyor sadece. Kiğılı kabul edeceğiz diye açıklama yapmış bile hürriyet'e.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Enteresan bir açıklama yaptı kulüp, herhangi bir talep yok gelirse değerlendiririz. Yani böyle bir şey mümkün değil, olanaksız değil de hani açık kapı bırakmış gitmesi için. Enteresan bir yönetime sahibiz.
...
Aykut hoca cidden istifa ettiyse uzulurum. Yerine gelecek adam kim olursa olsun daha iyisi olmaz. Tam da isleri rayina koymusken, sistem oturtmusken istifanin gelmesi anca bizim ulkede olur
bırak artık bırak yeter
Hani ben olduğu sürece aykut kalacak diyordun bak aykut bıraktı
kigılıda gitsin alayı gitsin
Aykut Kocaman gibi adama laf söylemek büyük hata. Ne olursa olsun yönetimdekilerin oyuncağı olmuştu istemsiz. Biz başarısız da olsak onun köşede ki duruşunu seviyorduk. Söylesenize ne zaman gördük hayatımızda yarı final? Zico, Aykut Kocaman bunlar tarihimizde ki en büyük başarıları yaşattı bunları böyle kolay harcamamak lazım.
Eğer yönetim el değiştirirse inş. tekrardan Aykut Kocaman gelir başa.