Sayfa 353 / 447 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403 ... SonSon
10,561 ile 10,590 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Mesela Yılmaz Vural'a bir şans verilmesi gerektiğini yazan arkadaşlar kaç kez Elazığ maçını izlediniz bu sezon ? Yok korkusuz oynatıyormuş falan diye yazıyorsunuz. İzlediğim 2, 3 Elazığ maçında adam 4-1-4-1 kontra oynattı hep. Bu mu korkusuz futbolunuz. Kazanılan maçlarda hep tek farklıydı.

Jupp Heynckes gelse ne güzel olur, nasıl bir futbol oynatıyordu Bayern'e be..
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yılmaz Vural,Mustafa Denizli,Bülent Uygun,Rıdvan Dilmen dillenen bu isimler vizyonsuzluk olur ancak.

Türk olarak Ersun Yanal favori,Ertuğrul Sağlam plasedir. Yabancı hoca için ise pazar oldukça geniş ama hızlı hareket edilmeli hem de çok hızlı. O yüzden bir türk ile anlaşmak daha mantıklı duruyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

mourinho'yu getirsinler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Jupp Heynckes gelse ne güzel olur, nasıl bir futbol oynatıyordu Bayern'e be..
    Emekli olduğu için Bayern'i bıraktı.Bayern hayatta bırakmazdı yoksa.

Ersun Yanal İyi futbol izletir.Takıntılıdır yani güzel futbol izleriz sonuca gidemeyiz.Berabere biter çoğu maçlar.

Ertuğrul Sağlam Aziz Yıldırım baştayken gelmez takıma.

Yılmaz Vural Gelsin İyi oynamadıkları zaman döver adamları

[YOUTUBE="lBOnIyukswY"]Yılmaz Vural[/YOUTUBE]

Yılmaz Vural soyunma odasında

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fenerbahçe teknik direktör açısından bir istikrar yakalamaya başlamıştı ki kovmuş Aziz Yıldırım.Aziz Yıldırım bu tip hareketlere devam ettiği sürece daha çok Galatasaray şampiyonluğu görür.Acayip derece şaşırdım gönderilmesine.Hele ki ''ben buradayken Aykut bir yere gidemez''sözlerinin konuşulduğu bir kulüpte.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalsa iyiydi, üzülen Fenerbahçe'lilerin üzüntüsünü paylaşıyorum.

Aziz Yıldırım bu sene son kurşununu atıyor, şampiyonluk gelmezse başkanlığa devam etme imkanı yok, bu nedenle panik ve hırs ile garip kararlar alabileceğini düşünüyorum. Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal, Bülent Uygun, Yılmaz Vural, Mourinho, Heynckes veya başka isim, herkes gelebilir. Sonuçta kimsenin elinde sihirli değnek olmayacak, mühim olan yapılacak transferler, esas merak ettiğim konu da bu. Çok ciddi hamleler gelebilir, kısacası Fenerbahçe bu sezon ya batacak ya çıkacak bence. Bakalım, görelim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman açıklama yapmış. Kavga yok. Yıprandım, ayrıldım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ertugrul Saglam veya Mustafa Denizli gelir umarım başa.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Olayı iç yüzü yakında ortaya çıkar.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ertugrul Saglam veya Mustafa Denizli gelir umarım başa.
    Bana kalırsa ikisi de olmasın. Zaten Ersun Yanal dışında yerli hoca getirmez yönetim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yılmaz Vural'a şans verilmesi gerekiğini düşünüyorum, Mustafa Denizli de kesinlikle vizyonsuz bir isim değildir bugün kral dediğiniz teknik adamları imkanları kısıtlı takımlara koyun bakalım nasıl yönetiyorlar ? Mustafa Denizli'yi istemem tabi ama bu adamlar büyük takımlar kadar küçük takımlarında tozunu yutmuş adamlar. Ersun Yanal ise Aykut Kocaman'ın futbol anlayışını taşıyan bir hoca. Futbol karakterleri aynı, yani Kocaman'ı gönderip Yanal'ı getirmek mantıksız olur. Keza Bülent Uygun yine öyle.

Kısaca kenardayken takımla beraber olan, heyecanını arzusunu ve isteğini hem takıma hem de taraftara yansıtabilecek bir hoca olursa ne ala. Yerli veya Yabancı. Fenerbahçe'ye bu lazım, kenarda bir enerji.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aziz yildirimin oldugu yere denizli gelmez bence

Türk kimse gelmesin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yanlız bu fotoraf hiç olmamış.Antu'dan

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Türk kimse gelmesin

yilmaz vural en uygun isim almanya dogumlu alman passaportu var

Hiç çekilmiyo biliyomusun böyle ironiler vs vs

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

1 hafta 10 gün içinde hoca belli olacak dediler en az 20 gün olur. Sezona tam kadro giricez dediler Ağustos sonuna oyuncular yetişir ve yine şampiyonlar ligine gidemeyiz. Umarım yerli bir hoca gelir ve 1 veya 2 yıllık sözleşme imzalanır. Aziz Yıldırım da bu sene başarısız olduktan sonra gider zaten, yeni gelen yönetimle köklü bir değişiklik yaşarız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

KOCAMAN'DAN SOW'A TRANSFER TAVSİYESİ

Diğer taraftan Moussa Sow'la görüşen Aykut Kocaman'ın "Benim durumum belli değil, sen de gelen teklifleri değerlendir" diyerek tavsiyede bulunduğu öğrenildi.

Bu doğruysa Helal Olsun ! Aykut Kocaman takımdaki en iyi forvete dediğine bak.Birde Fenerbahceliyim diye etrafta gezersin.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Aziz Yıldırım bu takımdan gitmeden teknik direktör olarak istersen mourinho, mancini, ferguson falan bir karışımı yap koy yine de olmaz. Yazık oldu Aykut Kocaman'a.. en zor günde en iyi şekilde idare etmeye çalıştı takımı ve elindeki yetersiz kadroyla iyi işler başardı. Şimdi Transfer yüzünden gitti deniliyor e yabancı büyük bir isim geldimi sıkıysa onun istediği adamı alma, mecbur alıcaksın e o zaman Aykut'a ayıp değil mi ? bence Fenerbahçe bu sezona çok kötü bir başlangıç yapacak bu yüzden hele yerli bir hoca gelmesi durumunda en az 2 sezon daha Fenerbahçe şampiyonluk göremez gibi geliyor bana

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

Diğer taraftan Moussa Sow'la görüşen Aykut Kocaman'ın "Benim durumum belli değil, sen de gelen teklifleri değerlendir" diyerek tavsiyede bulunduğu öğrenildi.

Bu doğruysa Helal Olsun ! Aykut Kocaman takımdaki en iyi forvete dediğine bak.Birde Fenerbahceliyim diye etrafta gezersin.
    Basının uydurmalarıdır,bugün çok yalan haber oldu resmi siteyi takip et yalanlamalar devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

bir cümleden mi ibaretmiş konuşma?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

bunu bende diyorum adama 17 vermişler hemen gitsin

stochu vermedikte ne oldu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe'de Moussa Sow şaşkınlığı yaşanıyor. Teknik kadronun raporu doğrultusunda, takımda kalması planlanan Moussa Sow'a gelen sürpriz teklif ortalığı karıştırdı. Sow'un menajeri Shervin Nikoui, dün İstanbul'a gelerek Senegalli futbolcuya cazip teklifler olduğunu yönetime belirtti.

Nikoui, yöneticiler Hasan Çetinkaya ve İsmail Kartal ile yaptığı görüşmede sözleşmesinde '17 milyon Euro karşılığı serbest kalır' maddesi bulunan Sow için Arsenal ve Liverpool'un 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu ifade etti.

Diğer taraftan Moussa Sow'la görüşen Aykut Kocaman'ın "Benim durumum belli değil, sen de gelen teklifleri değerlendir" diyerek tavsiyede bulunduğu öğrenildi

Tam Metin.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ersun Yanal ve Yılmaz Vural gerçekten çok yanlış bir tercih olur Fenerbahçe için. Yılmaz Hoca'nın zaten ciddiye alınacağını pek zannetmiyorum oyuncular tarafından ve yönetim bazında da kredisi olmaz gibi geliyor. Rıdvan Dilmen cuk oturur ancak onunda camiayı yakından bilmesinden dolayı geleceğini zannetmiyorum. Aziz Yıldırım'dan kurtulduğu an Fener huzura erecektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Mourinho çok uzak bir ihtimal değil bence olabilir.

10 aldın 15e madde koyucan oldu canım

aykut kocaman öyle transfer yapmaz

Seçimden başkası bizi kurtarmaz

Ali Koç ..........

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Yapmayın ya Mourinho Chelsea'ye gidecek eğer öyle bir durum olsa Fatih Terim le konuşur böyle bir durumu bile

bir de iki egoist insan aynı takımda zor yer alır olsa Aziz Yıldırım ile anlaşamazlar (bana göre binde birden az gelmesi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yılmaz vurala olmaz diyenlerin elazığla fenerbahçeyi kıyaslaması mantığını anlayamıyorum
    Elazığspora futbol oynatmak için değil maç kazandırıp ligde kalmak için geldi
    Futbol bilgisinden şüphe edenlerin de futbol bilgisinden şüphe ederim
    Hala savunuyorum
    Facede incide bi süre dalga konusu olur ama aykut kocamana verilen şansın yarısı verilirse efsane olacağına olan inancım tam

Mesaj Yetkileri