Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
9. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

5 55.56%
  • Berabere biter

3 33.33%
  • Letonya kazanır

1 11.11%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 56 arası toplam 56 sonuç

Konu: Türkiye - Letonya | Hazırlık Maçı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk yarıda ki milli takım son yıllarda gördüğüm en iyi milli takımdı ama ikinci yarı da Abdullah Avcı'nın çok marjinal değişiklikleri ile 3 gol yemeyi başardık ama Mert'te çok basit yedi golleri.Ben hala umutluyum.Zaten 2014 yalan oldu.Artık şu 30 yaşını geçmiş oyunculara teşekkür edilse,bir daha milli takıma çağrılmasa iyi olur ha birde kulübünde şans bulamayıp milli takıma alınan oyuncular da çağrılmasın,denemek için çağırırsın ancak Milli Takım'ın as oyuncusu yapmazsın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cenk Gönen Mert'ten daha iyi bir kaleci.

Trabzonspor'un kaleceleri "HERKES" Türkiye'de en iyi 2 kaleci diyor.

Abdullah Avcı inatla ve inatla Mert Günok'u kadroya cağrıyor.

Trabzon'dan bir tek Soner Aydoğdu olmasıda Manidar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk golün linki yok mu ? Olan varsa buraya koysun da macı izlemeyen arkadaşlar rahatça erişebilsin, rahatça yorum yapabilsin.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mert'in babasının zorlamasıyla kaleci olduğunu düşünüyorum, Onu kalede gördüğüm zaman "benim burada ne işim var" havası sezmek zor olmuyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    İlk golün linki yok mu ? Olan varsa buraya koysun da macı izlemeyen arkadaşlar rahatça erişebilsin, rahatça yorum yapabilsin.
    Mehmet Topal'ın müthiş ara pasında Letonya kalemize doğru geldi sağ çapraza doğru atılan bir pasta oyuncu gelişine vurdu ve sol alt köşeden top ağlarla buluştu.

Bir fikir yaratabilir

Edit:Gelişine vurmamış

http://youtu.be/4JKQNca4mJM?t=1m48s
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Onur,ToLga,Sinan,Cenk var hatta ve hatta Kayserispor ve Gençlerbirliğinin kalecileri bile bu Mert denilen adamdan daha iyiken, hala Mert izliyoruz ya, hazırlık maçlarında bile yaptığı saçma olaylar bizi çıldırtıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Mehmet Topal'ın müthiş ara pasında Letonya kalemize doğru geldi sağ çapraza doğru atılan bir pasta oyuncu gelişine vurdu ve sol alt köşeden top ağlarla buluştu.

Bir fikir yaratabilir

Edit:Gelişine vurmamış

http://youtu.be/4JKQNca4mJM?t=1m48s
    Ben izledim yahu, izleyemeyenler için demiştim.. Sağol yine de
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Mert Günok: Zeminin azizliğine uğrayıp ilk golü yedikten sonra arkamdan rahmetli anneme edilen hakaretler duydum Benim için o an zaten maç bitmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Mert Günok: Zeminin azizliğine uğrayıp ilk golü yedikten sonra arkamdan rahmetli anneme edilen hakaretler duydum Benim için o an zaten maç bitmişti.
    Kotu bir durum aslinda ama futbolcu saha icerisinde oldukca bunlara alisik olacak. Mert Arenada maca bile cikamaz ozaman (Volkana edilen kufurlerin aynilarinin gelecegini varsayarak)

Nesil
    2007

Maçı izlemedim. Mert Günok'a kızılması abes bence. Milli takıma kimleri çağırırsın? Ya kulübünde oynasın/oynamasın ne yapacağı artık belli olan tecrübeli oyuncuları ya da kulübünde oynamaya başlamış genç oyuncuları alırsın ki o havayı solusunlar. Mert Günok bunlardan hiçbiri. Ne akla hizmet çağırıyorsun da oynatıyorsun o zaman? Hatalı gol yese neler olacağını biliyorsun? Nereden tutarsak elimizde kalıyor. Koy kaleye Onur Kıvrak'ı işte. Ne diye macera peşindesin.

Mustafa Pektemek umarım iyi oynamıştır. Ondan umudum var. Çok sakatlıklar geçirdi. Kendini toparlayabilirse iyi. Burak Yılmaz'dan başka forvetimiz yok şaka maka. Mustafa Pektemek çok iyi bir alternatif olabilir. Yaşı da genç üstelik. Aynı şekilde Oğuzhan da takıma monte edilebilirse çok iyi olur. Nuri Şahin'den de verim almalıyız artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nuri bence çok iyi topçu. Keza Oğuzhan, Olcay çok verimliydiler. Lakin Mustafa Pektemek hiç beğenmediğim bir oyuncu, bu maçta da kendisi gösterdi niye beğenmediğimi. Gerçekten milli takım forveti olamaz maalesef..

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Kotu bir durum aslinda ama futbolcu saha icerisinde oldukca bunlara alisik olacak. Mert Arenada maca bile cikamaz ozaman (Volkana edilen kufurlerin aynilarinin gelecegini varsayarak)

Haklısınız ama Mert'in annesi vefat edeli 1 yıl filan oldu.Bu konuda daha duygusal olması normal.Bunun yanında dandik bir hazırlık maçında kendi taraftarının küfür etmesiyle bir derbi maçında rakip takım taraftarının küfür etmesi de oyuncunun vereceği tepkiyi değiştirebilecek bir unsur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mert'in öyle bir açıklaması yok.Bilmiyorum nerede gördün.Yada ben göremedim hiç bir yerde.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Mert'in öyle bir açıklaması yok.Bilmiyorum nerede gördün.Yada ben göremedim hiç bir yerde.
    http://skorer.milliyet.com.tr/-annem...56/default.htm

Ayıp yahu hadi çok önemli bir maç olsa gaza geliyorsun sinirleniyorsun say söv anlarım diyecem de bu maçta ne alaka be.. yazık günah yani kaldı ki daha yeni kaybetmiş bu durumda ne kadar profesyonel olursan ol duygulanırsın ve üzülürsün. bu tür şeyler olmasın artık.. En azından böyle maçlarda olmasın bunlarda olduktan sonra diğerleri.. oohooo...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Arkadaki güvenlik görevlisini bile yatırmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

İlk yarıda da yanılmıyorsam Caner'e küfür edildi,ikinci yarıda da Mert'e edilmiş,arkadaşlar Mert dediğimiz adam Fenerbahçede yedek kaleci ve hatalı goller yemesi kadar normal bir şey yok gol yemeyen kaleci ve sürekli oynamayan kaleci iyi kaleci olmaz sizin iyi dediğiniz Cenk Gönen veya başka kalecilerinde daha önceden yediği goller ortada açıp tekrar izleyin unuttuysanız,Mert'in yeteneksiz olduğunu söyleyenler çıksın kendileri kalecilik yapsın burdan sallayınca bir şeyler olmuyor,Mert hatalıdır ama unutmayın milli takımında as kalecisi değildir ona göre konuşun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milli takımın as kalecisi değilse ne işi var orada diye soruyoruz zaten.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

As oyuncudan kastım ilk 11 değil,hazırlık maçında kadroya giren birçok oyuncu gibi kadroda resmi maçlarda kadroya alıncağını zannetmiyorum

Nesil
    2006

Maçın özetine baktım da cidden Mert sağ olsun 3-3 yapmış maçı. Ama en azından kim iyi kim kötü görmemizi sağladı. Abdullah Avcı kötü sonuçlar aldı ama; hazırlık maçlarına hep mantıklı hamlelerle çıkıyor.

Bu arada Türkiye'de kısaca kendi liginde şampiyonluk yaşamamış bir isme milli takım emanet edilmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Milli takım deneme tahtası değil. Mert'i resmi maçlarda oynatırsa facia olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek rakibimiz San Marino, böyle devam.

Mert şuan ki formuyla ne Fenerbahçe ne de Milli Takımda oynamayı hak etmiyor. Fenerbahçe 1 yıl kiralık vermeli Mert'i. Hem maç eksiğini kapatır, hem de form tutar, tecrübe kazanır. Yoksa bu gidişle daha da kötüye gider.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Milli takımda küfür edilmesi ile kulüp takımında rakip takımın küfür etmesi bambaşka bir olaydır... Çok kötü...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Son 10 ayda 15 sıra gerileme.Eğer A.Avcı gidecekse şimdi gitsin/gönderilsin.En azından yeni gelecek adam takımın taktiğini oturtur oyuncuları seçer adam gibi kadro istikrarı yakalatır.Nasıl olsa Brezilya işi bitti.2016 Fransa için çok yerinde olur böyle yapmak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Motivasyon yeteneği ve disiplinden yoksun bir teknik adamın Türkiye A Milli Takımı'nın başında işi olamaz.Abdullah Avcı istifa !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Küçük takımın büyük hocası olduğu sürece hiç bir yol alamayız.

Türk oyunculara bağıracak, çağıracak, sert davranacak, disiplinli teknik direktör lazım. Abdullah Avcı iyi teknik adam ama tarzı, karakteri milli takıma göre değil.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri